Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic, śniłaś mi się dzisiaj
Nie tak bezpośrednio, ale była o Tobie mowa w tym śnie
Szłam do fryzjera i okazało się, że Ty tam pracowałaś i byłaś kosmetyczką, ale akurat wtedy Cię nie było więc zostawiłam Ci karteczkę z pozdrowieniamihaha
Magic lubi tę wiadomość
-
Marta ale sen!
uśmiałam się
Czarna nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzochoć wiesz ja uważam, że po weekendzie to jeden dzień trzeba odpocząć
tak samo jak po urlopie
mój powiedział na działce, że jak mogę pic w ciąży, to mu mówię, że nie ma dziecka, a on nie chciał wierzyć
teraz jak już mam drugi dzień wizyty cioci z Ameryki to dopiero uwierzył i stwierdził, że teraz będziemy się
dwa razy w ciągu dnia!
myślałam, że padnę!
ale teraz to dopiero w sierpniu się może udać
szkoda, że dopiero 23 lipca mam wizytę, bo chciałabym aby dała mi coś na owulkę
najlepiej podwójną ;P
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Moze za bardzo chcemy? Moze trzeba przestac liczyc... wyliczac ovu... wyluzowac... i samo przyjdzie... moze trzeba spontanicznie sie kochac i nie myslec... za duzo... uda sie czy nie...9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
anet jasne, że byłam 3 razy, i nic. teraz sie przepisałam na 12 lipca z 23.07 bo chcę wdrożyć jakieś leczenie, bo na bank z moim lewym jajnikiem cos jest.
Ja myślę Malinko, że nie da się o tym ie myśleć w ogóle. Ja myślę ale pod kątem, że nie ja muszę być, ale fajnie by było
Kochane ja się wyłączam, bo u mnie straszna burza jest a ja się bojęLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
ja spróbowałam tylko raz i się zrzygałam po tym specyfiku, moją Elize to trzustka od tego boli teraz a to już 2 miesiące jak nie pije drożdży
u mnie jeszcze wiz=si ta burza nade mna
ale już mniej wali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 15:32
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic, nie spisuj cyklu na straty bo nie zawsze owulka jest na zmianę raz z jednego raz z drugiego
Może być ciągle z jednego, zależy w którym jajniku szybciej pęcherzyk dojrzeje czy coś takiego, czytałam o tym ostatnio. Także a nóż widelec to bedzie ten cykl który mówisz że będzie do dupy! OBY!!
Trzymam kicuki Kochana :*
gosia86, Lemurek27 lubią tę wiadomość
-
zobaczymy Marta
na razie nie chcę zbyt nakręcać na to, że pójdę i ona coś mi da, bo ja tak chcę. Ale mam nadzieję, że coś mi poradzi
bo już nie wiem co mam robić. Wiesz wolę już go spisać, bo właśnie nie będę się zbyt nakręcać na starania, bo wiem jak funkcjonuję
ale może ten będzie inny
dziewczyny co się z Miru dzieje? Pewnie nie chce do nas napisać póki czegoś nie będzie widać
a wiecie co? ja dzisiaj podczas wywieszania prania na tarasie, który mamy w kuchni, przykucnęłam i czuję jakis smród, ale taki że się cofa. Myślę, pewnie Fionka się wylała gdzies i śmierdzi, ale to nie był ten rodzaj zapachu. I wiecie co? Przeszłam ten taras, bo tam mamy i krzesła i kwiaty, ja patrze a w rogu zaraz przy drzwiach tarasowych leży trup! Trup wróbla! No myślałam, że tego mojego morderce zabije na miejscu! Małpa jedna! No trupa miec w domu! Matko kochanafuuu mało co nie puściłam pawia
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018