Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Iza słodki ten Twój maluch :*
Marta ja też zaspałam. Chciałam wstać o 9,a mąż mnie obudził dopiero o 10:30 ;/ Nie mogłam zasnąć wieczorem bo bolał mnie brzuch, dopiero jak mój z pracy po 2 przyszedł udało mi się zasnąć. I mocno spałam przez to, nie zauważyłam że B wstał i podobno nawet budzik przez sen wyłączyłam.Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anet525 wrote:własnie Malinka a niektórzy to musza pracowac hehe. ja sie martwie by pogoda sie nie popsuła od przyszłego tyg bo mam urlop.......9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualny
-
Niby za dużą, bo ponoć w okolicach 1 najlepiej żeby była, ale u mnie na wykiku np była taka norma "dla kobiet w ciąży i przed ciążą <2,5"
Ale z tego co się naczytałam, to koło 1 najlepiejAmy lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:aaa i TSH 2,25 wiec lepiej niż 3,11 - ale nadal za duża?? niech ktoś powie
mi ostatnio Endo powiedział, ze kobiety planujące ciaze powinny mieć 1-2,5 Tsh. Ale z drugiej strony ja mialam 1,64 i delikatnie zwiekszyl mi dawke wiec wychodzi na to ze najlepiej blisko 1 miecAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKURWWWWWWWAAAA nie wytrzymam!!!
żeby było wszystko jasne opowiem jak to wygląda u nas - wicie gniazda..
Mój mąż najpierw chce kupić szeregówkę, wszystko oblicza i myśli - "nie no kurwa nie dam ludziom tyle zarobić, za te pieniądze postawie dom i go wykończę"
Myślę SPOKO.
Za jakiś czas on przemyśli sprawę i mówi "nie no tyle czekać nie będziemy przecież zanim wybudujemy dom, chwilę zejdzie a za te pieniądze wejdziemy już do mieszkania"
Myślę SPOKO.
Ale za jakiś czas myśli - "nie no za taką cenę to kupił by szeregówkę, dlaczego mamy się kisić w bloku?"
MYŚLĘ SPOKO. Masz rację
I ostatnio stanęło na tym że kupimy szeregówkę bo fajną ofertę znaleźliśmy za niewielkie pieniądze 105 m i w ogóle fajnie... A dzisiaj pisze do swojego
-co mój mąż robi?
-szuka domu dla żony
-Acha.. a buda nie wysratczy? ( M=policjant, policjant=pies, żona psa=suka tak sobie dokuczmy)
-Nie. Budujemy dom w rododendronach
-znów mąż chce się budować?
-chce
-haha, kurwa nie wierze! Jak kupisz działkę daj znaĆ!
-OK.
OPADŁY MI NAWET CYCKI!!!
Dam Wam znać jak mu się odmieni- będzie to za kilka dni, bądź tygodniale niebawem!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 14:07
anet525, Iza75, gosia86, Lemurek27, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny