X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aniołkowe Mamy [*]
Odpowiedz

Aniołkowe Mamy [*]

Oceń ten wątek:
  • Magic Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam! :)

http://vod.pl/programy-tv/odyseja-zycia-od-pozadania-do-plodu/1wh6w

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Marlena Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie zapisałam ten filmik ale chyba na razie daruje sobie oglądanie bo za bardzo się nakręcam znów na chęć posiadania dziecka..

[*] Arek - 19.01.2014

3i499vvjojbctpry.png

9ewnugpjmowidtwe.png
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Miru wszystko w porządku, nie odzywała się, bo mają przeprowadzkę. Powiedziała że wpadnie wieczorem :)

MartaAlvi, Marlena, Lemurek27 lubią tę wiadomość

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anet525 wrote:
    serio? jak daleko mieszkasz od Darłówka?

40-50 km

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • Magic Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudowna wiadomosc :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Miru Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie - nawet nie próbuję Was nadrobić. Może w krócie- która zaciążyła- przyznać się :)

U mnie niestety albo stety przyszła @ i zaczęłam brać podwójną dawkę clo i od pierwsegodnia cyklujestem na castangnusie. Póxniej monitoring, pregnyl,dupek i ..usg i dzidziuś :D ha haa ha no tak ale bez <3 to raczej dzieci nie będzie to przed dupkiem a po pregnylu <3

A tak poważnie to cieszę się że moja @ przyszła dokładnie 31 dnia ( jak pół roku temu)i sie wkońcu wyregulowała bo już miałam obawy że kolejna @ będzie musiała być wywołana :)

MartaAlvi, Mimi86, gosia86 lubią tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • Mimi86 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to super trzymamy kciuki miru :) ja tez jak w tym cyklu nie zajde to po @ ide do gina niech da mi cos nna ovulki :)

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• anet525 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru super że się odezwałas wszystkie się niepokoiłyśmy o ciebie:)
    co do kota mój to jest leniwy mega ale jaies robactwa typu muchy i inne owady to męczy czasami zdarzy mu sie nawet gołebia przepędzić.
    nie wiem co jet ze mną grane w zeszłym tyg we wtorek wydawało by się ze mam owulacje a dzis po tyg mam mega dni płodne bo śluz jest mega rozciągliwy i podbrzusze znów mnie pobolewa. ja juz nie wiem co jest pięc pogłubiłam się z obserwowaniem tego wszytkiego. okaze sie jak przyjdzie @ jak bardzo się u mnie rozlegulowało........ smutno mi bo miałam nutke nadzeji i chyba nie trafilismy eehh

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anet525 wrote:
    nie wiem co jet ze mną grane w zeszłym tyg we wtorek wydawało by się ze mam owulacje a dzis po tyg mam mega dni płodne bo śluz jest mega rozciągliwy i podbrzusze znów mnie pobolewa. ja juz nie wiem co jest pięc pogłubiłam się z obserwowaniem tego wszytkiego. okaze sie jak przyjdzie @ jak bardzo się u mnie rozlegulowało........ smutno mi bo miałam nutke nadzeji i chyba nie trafilismy eehh
    nic straconego ja taki śluz dostałam zaraz po okresie i teraz znów mam rozciągliwy :]

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru wrote:
    Witajcie - nawet nie próbuję Was nadrobić. Może w krócie- która zaciążyła- przyznać się :)

U mnie niestety albo stety przyszła @ i zaczęłam brać podwójną dawkę clo i od pierwsegodnia cyklujestem na castangnusie. Póxniej monitoring, pregnyl,dupek i ..usg i dzidziuś :D ha haa ha no tak ale bez <3 to raczej dzieci nie będzie to przed dupkiem a po pregnylu <3

A tak poważnie to cieszę się że moja @ przyszła dokładnie 31 dnia ( jak pół roku temu)i sie wkońcu wyregulowała bo już miałam obawy że kolejna @ będzie musiała być wywołana :)
    W końcu dałaś znak życia :)
    Żadna się nie przyznaje :D a to dziołchy! :)
    Może już wszystko wraca do normalności, oby :)

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane :-) stęskniłam się za Wami :-)
    Przez ten ponad tydzień tyle pisałyście, że nie dam rady nadrobić, może któras z Was powie co się wydarzyło?

Wczoraj wróciliśmy i muszę powiedzieć, że wcale nie odpoczęłam.
    Przez połowę wyjazdu pogoda była do dupy, małemu szły zęby więc nie dość że w domku sie kisilismy to jeszcze mały dawał popalić i w dzien i w nocy...eeech
    Jak robiła się pogoda to troche odetchnelismy, przynajmniej w dzien. Dawid pierwszy raz widział i wchodził do jeziora i jego zachwyt wynagradzał wszystko :-)
    Aaa i jeszcze na wyjęzdzie dostałam druga @ więc z jednej strony sie cieszylam a z drugiej wiadomo...
    Teraz zaczynamy starania :-)

I musze sie wybrac do dermatologa bo zrobiły mi sie takie lekko brązowe plamki, po jednej na każdym policzku....i kurde nie wiem co to. Koleżanka powiedziała mi, że to moga byc zmiany hormonalne...akurat tego mi teraz najbardziej potrzeba...:-(

Biore sie teraz za góre prania..

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Iza ściskam cię mocno :*
    chyba nic specjalnego się nie wydarzyło, ostatnio raczej cisza

Iza75 lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Cześć kochane :-) stęskniłam się za Wami :-)
    Przez ten ponad tydzień tyle pisałyście, że nie dam rady nadrobić, może któras z Was powie co się wydarzyło?

Wczoraj wróciliśmy i muszę powiedzieć, że wcale nie odpoczęłam.
    Przez połowę wyjazdu pogoda była do dupy, małemu szły zęby więc nie dość że w domku sie kisilismy to jeszcze mały dawał popalić i w dzien i w nocy...eeech
    Jak robiła się pogoda to troche odetchnelismy, przynajmniej w dzien. Dawid pierwszy raz widział i wchodził do jeziora i jego zachwyt wynagradzał wszystko :-)
    Aaa i jeszcze na wyjęzdzie dostałam druga @ więc z jednej strony sie cieszylam a z drugiej wiadomo...
    Teraz zaczynamy starania :-)

I musze sie wybrac do dermatologa bo zrobiły mi sie takie lekko brązowe plamki, po jednej na każdym policzku....i kurde nie wiem co to. Koleżanka powiedziała mi, że to moga byc zmiany hormonalne...akurat tego mi teraz najbardziej potrzeba...:-(

Biore sie teraz za góre prania..
    Super, że już jesteś
    No z pogodą to tak właśnie jest u nas, że nawet w lecie można zaznać jesiennej aury.. Młody musiał mieć niezłą frajdę :D
    A u nas chyba wszystko po staremu, nawet nie wiem ile doszło nowych dziewczyn. Miru nam zginęła, ale już się znalazła :) Brak danych co do nowych fasolek - jakiś taki przestój, zaraz jak wszystkie zaciążymy to dopiero będzie :D
    Jak masz plamy na skórze to o ile się nie mylę jedynym sposobem jest zabieg laserowy albo inny.. ja się tak pozbywam zmian. CHyba, że są to jakieś delikatne zmiany i uda się to złagodzić lekami.. Koniecznie idź do dermatologa :)

Iza75, gosia86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Małgoś :)

gosia86 lubi tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale widziałam tyle bocianów, że dla każdej z nas po parę by starczyło :-)
    zaraz sie umawiam do dermatologa

gosia86 lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    ale widziałam tyle bocianów, że dla każdej z nas po parę by starczyło :-)
    zaraz sie umawiam do dermatologa
    żadnego nie pobiłaś? ja bym pobiła za tą złudną nadzieję :P

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    żadnego nie pobiłaś? ja bym pobiła za tą złudną nadzieję :P

Nie właśnie wręcz przeciwnie, dały mi nadzieje bo nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam jakiegos :-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe hej Iza ,
    trzeba było przywieź jednego bociana do siebie to moze by cos w koncu zaczeło się dziać:)
    teraz dzieczyny piszą wiecej na skajpie ja niestety juz od paru dni nie maiałam czasu by tam zajrzec...

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Nie właśnie wręcz przeciwnie, dały mi nadzieje bo nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam jakiegos :-)

Ja też dawno ich nie widziałam, ale w tamtym cyklu widziałam ich dużo, jednego o mało M nie przejechał! Grr. to by było dopiero..

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdjęcia z wakacji :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 20:45

Amy, anet525, MartaAlvi, gosia86, Czarnaa94, Lemurek27, ewcia21k, Mimi86 lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
‹‹ 502 503 504 505 506 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ