Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie - nawet nie próbuję Was nadrobić. Może w krócie- która zaciążyła- przyznać się
U mnie niestety albo stety przyszła @ i zaczęłam brać podwójną dawkę clo i od pierwsegodnia cyklujestem na castangnusie. Póxniej monitoring, pregnyl,dupek i ..usg i dzidziuśha haa ha no tak ale bez
to raczej dzieci nie będzie to przed dupkiem a po pregnylu
A tak poważnie to cieszę się że moja @ przyszła dokładnie 31 dnia ( jak pół roku temu)i sie wkońcu wyregulowała bo już miałam obawy że kolejna @ będzie musiała być wywołanaMartaAlvi, Mimi86, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Miru super że się odezwałas wszystkie się niepokoiłyśmy o ciebie:)
co do kota mój to jest leniwy mega ale jaies robactwa typu muchy i inne owady to męczy czasami zdarzy mu sie nawet gołebia przepędzić.
nie wiem co jet ze mną grane w zeszłym tyg we wtorek wydawało by się ze mam owulacje a dzis po tyg mam mega dni płodne bo śluz jest mega rozciągliwy i podbrzusze znów mnie pobolewa. ja juz nie wiem co jest pięc pogłubiłam się z obserwowaniem tego wszytkiego. okaze sie jak przyjdzie @ jak bardzo się u mnie rozlegulowało........ smutno mi bo miałam nutke nadzeji i chyba nie trafilismy eehh -
nick nieaktualnyanet525 wrote:nie wiem co jet ze mną grane w zeszłym tyg we wtorek wydawało by się ze mam owulacje a dzis po tyg mam mega dni płodne bo śluz jest mega rozciągliwy i podbrzusze znów mnie pobolewa. ja juz nie wiem co jest pięc pogłubiłam się z obserwowaniem tego wszytkiego. okaze sie jak przyjdzie @ jak bardzo się u mnie rozlegulowało........ smutno mi bo miałam nutke nadzeji i chyba nie trafilismy eehh
-
nick nieaktualnyMiru wrote:Witajcie - nawet nie próbuję Was nadrobić. Może w krócie- która zaciążyła- przyznać się
U mnie niestety albo stety przyszła @ i zaczęłam brać podwójną dawkę clo i od pierwsegodnia cyklujestem na castangnusie. Póxniej monitoring, pregnyl,dupek i ..usg i dzidziuśha haa ha no tak ale bez
to raczej dzieci nie będzie to przed dupkiem a po pregnylu
A tak poważnie to cieszę się że moja @ przyszła dokładnie 31 dnia ( jak pół roku temu)i sie wkońcu wyregulowała bo już miałam obawy że kolejna @ będzie musiała być wywołana
Żadna się nie przyznajea to dziołchy!
Może już wszystko wraca do normalności, oby
-
Cześć kochane
stęskniłam się za Wami
Przez ten ponad tydzień tyle pisałyście, że nie dam rady nadrobić, może któras z Was powie co się wydarzyło?
Wczoraj wróciliśmy i muszę powiedzieć, że wcale nie odpoczęłam.
Przez połowę wyjazdu pogoda była do dupy, małemu szły zęby więc nie dość że w domku sie kisilismy to jeszcze mały dawał popalić i w dzien i w nocy...eeech
Jak robiła się pogoda to troche odetchnelismy, przynajmniej w dzien. Dawid pierwszy raz widział i wchodził do jeziora i jego zachwyt wynagradzał wszystko
Aaa i jeszcze na wyjęzdzie dostałam druga @ więc z jednej strony sie cieszylam a z drugiej wiadomo...
Teraz zaczynamy starania
I musze sie wybrac do dermatologa bo zrobiły mi sie takie lekko brązowe plamki, po jednej na każdym policzku....i kurde nie wiem co to. Koleżanka powiedziała mi, że to moga byc zmiany hormonalne...akurat tego mi teraz najbardziej potrzeba...
Biore sie teraz za góre prania.. -
nick nieaktualnyIza75 wrote:Cześć kochane
stęskniłam się za Wami
Przez ten ponad tydzień tyle pisałyście, że nie dam rady nadrobić, może któras z Was powie co się wydarzyło?
Wczoraj wróciliśmy i muszę powiedzieć, że wcale nie odpoczęłam.
Przez połowę wyjazdu pogoda była do dupy, małemu szły zęby więc nie dość że w domku sie kisilismy to jeszcze mały dawał popalić i w dzien i w nocy...eeech
Jak robiła się pogoda to troche odetchnelismy, przynajmniej w dzien. Dawid pierwszy raz widział i wchodził do jeziora i jego zachwyt wynagradzał wszystko
Aaa i jeszcze na wyjęzdzie dostałam druga @ więc z jednej strony sie cieszylam a z drugiej wiadomo...
Teraz zaczynamy starania
I musze sie wybrac do dermatologa bo zrobiły mi sie takie lekko brązowe plamki, po jednej na każdym policzku....i kurde nie wiem co to. Koleżanka powiedziała mi, że to moga byc zmiany hormonalne...akurat tego mi teraz najbardziej potrzeba...
Biore sie teraz za góre prania..
No z pogodą to tak właśnie jest u nas, że nawet w lecie można zaznać jesiennej aury.. Młody musiał mieć niezłą frajdę
A u nas chyba wszystko po staremu, nawet nie wiem ile doszło nowych dziewczyn. Miru nam zginęła, ale już się znalazłaBrak danych co do nowych fasolek - jakiś taki przestój, zaraz jak wszystkie zaciążymy to dopiero będzie
Jak masz plamy na skórze to o ile się nie mylę jedynym sposobem jest zabieg laserowy albo inny.. ja się tak pozbywam zmian. CHyba, że są to jakieś delikatne zmiany i uda się to złagodzić lekami.. Koniecznie idź do dermatologaIza75, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe hej Iza ,
trzeba było przywieź jednego bociana do siebie to moze by cos w koncu zaczeło się dziać
teraz dzieczyny piszą wiecej na skajpie ja niestety juz od paru dni nie maiałam czasu by tam zajrzec... -
nick nieaktualny