Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
buahahaa Amy jak to przeczytałam to uśmiałam sie do łez . Masz z nim ciekawie hehe nie nudzi ci się osoby z takimi dylematami jeszcze się nie spotkałam:P
z moim męzem jest odwrotnie nie ma zadnego limitu nawet jak bym mu powiedziała ze chce jacht kupic to by powiedział ok jak mamy to luz. to ja jestem taka ze musze dwa razy przemyslec zanim sie na cos zdecydujemy a mój ile by miał to by wydał. -
anet525 wrote:buahahaa Amy jak to przeczytałam to uśmiałam sie do łez . Masz z nim ciekawie hehe nie nudzi ci się osoby z takimi dylematami jeszcze się nie spotkałam:P
z moim męzem jest odwrotnie nie ma zadnego limitu nawet jak bym mu powiedziała ze chce jacht kupic to by powiedział ok jak mamy to luz. to ja jestem taka ze musze dwa razy przemyslec zanim sie na cos zdecydujemy a mój ile by miał to by wydał.
Znam to doskonaleNawet jak by nie miał to też wszystko da radę kupić. haha
-
nick nieaktualnyAnet nasza sytuacja jest nieco skomplikowana.
Ja mieszkam u moich rodziców on u swoich, bo nasze prace są od siebie położone w odległości 70 km. I tak jeździmy, on do mnie ja do niego...
Chcemy się do innej miejscowości przenieść i tam właśnie szukamy działki/domu/mieszkania -
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Znam to doskonale
Nawet jak by nie miał to też wszystko da radę kupić. haha
hehe nie no to on taki wszechmocny nie jest ;P nie sztuką zadłużyć się na 600tys.. on to musi przemyśleć, poza tym ja chciałam wiecznie dom, później zobaczyłam bloki, chciałam w bloku, zobaczyłam szeregówkę zachciałam mieszkać w szeregówceto ja jestem niezdecydowana, dlatego jemu tak trudno podjąć decyzję, bo on chce żebym to ja była szczęśliwa, nie patrzy na siebie
gosia86 lubi tę wiadomość
-
MARTA ciesze że nie tylko ja tak mam
Amy to faktycznie sytuacja jest skomplikowana. jejku musi wam byc ciężko.
a to mieszkanie czy tam dom czy cokolowiek na co on sie zdecyje:P kupujecie gdzies pośrodku? bo te km mnie by lekko przeraziły -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanet525 wrote:MARTA ciesze że nie tylko ja tak mam
Amy to faktycznie sytuacja jest skomplikowana. jejku musi wam byc ciężko.
a to mieszkanie czy tam dom czy cokolowiek na co on sie zdecyje:P kupujecie gdzies pośrodku? bo te km mnie by lekko przeraziły
Nie jest ciężkodużo pieniędzy idzie na paliwo jakieś 800zł miesięcznie. Zamierzamy zmienić miejsce pracy. Jemu będzie łatwiej, bo Policja, przenosi się tylko ja muszę szukać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dom cię wyniesie taniej i bedziecie mieli tak jak chcecie. w szeregówce jet zazwyczaj mniejszy plac do dyspozycji i dom przy domu wiec sąsiadów na karku. wolałabym dom ...