X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aniołkowe Mamy [*]
Odpowiedz

Aniołkowe Mamy [*]

Oceń ten wątek:
  • ewcia21k Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja ważę 59 i wyglądam dużo gorzej a mam 164cm

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • Bara112 Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. 1.07 pojechałam do szpitala ponieważ niepokoilo mnie brazowe plamienie i tam przeżyłam szok. Moje dziecko nie żyło już od wilu tygodni :( nie wiem już sama ile bo lekarka mówiła, ze ciaza ma 5 tygodni a ja byłam wtedy już w 12 a dzisiaj na kontroli mówili, ze to był 10 tydzien wiec liczyli chyba wiek dziesiątka a nie od 1 dnia ostatniej miesiączki. Wtedy wchodziłoby, ze maluszek zatrzymał się na 7 tygodniu. Mieszkam w Norwegii i miałam do wyboru szpital albo tabletki na poronienie cytotek- wybrałam tabletki bo chciałam być z córka. Dzisiaj byłam na kontroli ( rozplakalam się jak tylko weszłam na fotel :( )i wszystko się samo oczyścilo i lekarka powiedziała, ze od następnego cyklu możemy działać.
    Nie wiem co by było ze mną gdybym nie miała już córeczki. Ona daje mi sile i dla niej muszę to przetrwać. Naprawdę nie wiem jak dają radę kobiety, które tracą pierwsza ciaze :( w pierwszych dniach myślałam zeby odrazu zajść w ciaze ale po przemyśleniu chce najpierw zrobić badania i pojechać na urlop, który mamy od pierwszego sierpnia i wtedy będziemy działać :) czytam Was od kilku dni i naprawdę mi pomoglyscie. Z nadzieja patrzę w przyszłość jak czytam Wasze posty :) wiele z Was już ma swoje maluszki i wierze, ze niedługo i ja będę miała swój drugi skarb przy sobie.
    Sciskam mocno :*

Mój aniołek [*] ❤️ 1.07.2014
    n59y20mmfn8x8tla.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia21k wrote:
    No właśnie ja ważę 59 i wyglądam dużo gorzej a mam 164cm

ja przy wzroście 174 i przy wadze 63 kg wyglądałam gorzej.
    I to jest właśnie cała magia ćwiczeń..
    Za pewne znacie ten obrazek ale jeszcze go wkleję:

1 kg tłuszczu 1 kg mięśni :) Już sam ten obrazek mnie mobilizuje do walki :)
    e3f0bc1584c4ba1am.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 19:42

gosia86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Amy 66kg? Ile masz wzrostu? Chyba dużo :P
    174

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze brzuszki... z/w

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy okrutna
    swietna figura
    jutro zaczynam ćwiczenia hoy z zakwasami przeżyję

Amy lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    jutro zaczynam ćwiczenia hoy z zakwasami przeżyję
    AJLOWIU :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 19:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bara - strasznie mi przykro, że również dołączyłaś do naszego grona.. Trzmaj się jakoś i nie poddawaj w walce o maluszka :))

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano właśnie! toś jest wysoka :) Bo ja ważę mniej i też wyglaam dużo dużo gorzej ale mam 165 :P

Bara cieszę się,że postanowiłaś do nas dołączyć choć szkoda, ze w takich okolicznościach, ale skoro już Ci trochę pomogły nasze posty to jest dobrze :)
    Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Przytulam mocno!

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Ano właśnie! toś jest wysoka :) Bo ja ważę mniej i też wyglaam dużo dużo gorzej ale mam 165 :P
    wysoka, ale to nie zmienia faktu że przy niższej wadze bez ćwiczeń wyglądałam DUZO gorzej :)

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoo tak :) Widziałam dużo takich przemian właśnie, że więcej znaczyło lepiej bo mięśnie ważą znacznie więcej aniżeli tłuszczyk :)
    Podziwiam Cię za silną wolę do ćwiczeń, bo moja raz jest a raz jej nie ma, z przewagą na nie ma :P haha

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bara witaj i tak mi przykro z powodu Twojej straty :( trzymaj się i pisz o tym co Ci leży na sercu a na pewno poczujesz się lepiej :) jesteśmy z Tobą :)

Amy ja mam jakieś 65km do Rzeszowa a rzut beretem do krosna więc zapraszam w moje strony :D a co do ćwiczeń to niezła mobilizacja ja nadal ćwiczę w sobie ;) no ale miałam troszku zajęć w ostatnich dniach bo wisienki robiłam i czerwoną porzeczkę ;) trochę ruchu nie zaszkodzi :P

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    07.04.2014r Antoś [*] Mój Aniołek :*
    Lemi27
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Anoo tak :) Widziałam dużo takich przemian właśnie, że więcej znaczyło lepiej bo mięśnie ważą znacznie więcej aniżeli tłuszczyk :)
    Podziwiam Cię za silną wolę do ćwiczeń, bo moja raz jest a raz jej nie ma, z przewagą na nie ma :P haha

OOoo ja też oglądałam te przemiany <marzy>
    świetne :)
    mobilizacja straszna..
    Ja lubię przed lustrem ćwiczyć..bo widzę jak mi mięśnie ud pracują :) to też mi daje niezłego kopa

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lemurek27 wrote:
    Bara witaj i tak mi przykro z powodu Twojej straty :( trzymaj się i pisz o tym co Ci leży na sercu a na pewno poczujesz się lepiej :) jesteśmy z Tobą :)

Amy ja mam jakieś 65km do Rzeszowa a rzut beretem do krosna więc zapraszam w moje strony :D a co do ćwiczeń to niezła mobilizacja ja nadal ćwiczę w sobie ;) no ale miałam troszku zajęć w ostatnich dniach bo wisienki robiłam i czerwoną porzeczkę ;) trochę ruchu nie zaszkodzi :P
    zacznij ćwiczyć na zewnątrz :D
    praca przy owocach to powinien być dodatek albo rozgrzewka :P

• Malinka32 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm ja mam 170cm i 68 kg... i oponke pociazowa..... ktora nie rzuca sie w oczy , bo biust skutecznie odciaga od niej uwage... masz racje Amy czas wziasc dupe w troki i zaczac cwiczyc.... z tym ze ja kocham jesc i gotowac... pora skonczyc na probowaniu bez jedzenia ,.cwiczyc i figura bedzie idealna..... :)

9.01.2014 11tc
    15.05.2014 10tc
    Mam 5 dzieci
    3 przy sobie
    2 w niebie...
  • Malinka32 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy jestes moja druga Chodakowska... :D jeszcze tylko jakby w telefonie pip pip sie wlaczalo jak otwieram lodowke lub jak siadam przed tv.... :D

9.01.2014 11tc
    15.05.2014 10tc
    Mam 5 dzieci
    3 przy sobie
    2 w niebie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka32 wrote:
    Hmmm ja mam 170cm i 68 kg... i oponke pociazowa..... ktora nie rzuca sie w oczy , bo biust skutecznie odciaga od niej uwage... masz racje Amy czas wziasc dupe w troki i zaczac cwiczyc.... z tym ze ja kocham jesc i gotowac... pora skonczyc na probowaniu bez jedzenia ,.cwiczyc i figura bedzie idealna..... :)
    ja też lubię jeść.. i jem 6 razy dziennie :) i nie są to jakieś mikroskopijne dania :) zaczynam od 6 później o 9, 12 a później o 18 chyba że później ćwiczę to bywa, że zjem po 19..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka32 wrote:
    Amy jestes moja druga Chodakowska... :D jeszcze tylko jakby w telefonie pip pip sie wlaczalo jak otwieram lodowke lub jak siadam przed tv.... :D

do Chodakowskiej mi meeeeeeega dużo brakuje :) nie możesz nie jeść :) masz właśnie jeść :)

• Malinka32 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie jesc czesto... hmmmm problem ze ja wiecznie glodna... a jak glodna to wsciekla...

9.01.2014 11tc
    15.05.2014 10tc
    Mam 5 dzieci
    3 przy sobie
    2 w niebie...
  • Malinka32 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale wiem.sama.dieta nie schudne...

9.01.2014 11tc
    15.05.2014 10tc
    Mam 5 dzieci
    3 przy sobie
    2 w niebie...
‹‹ 506 507 508 509 510 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ