Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. 1.07 pojechałam do szpitala ponieważ niepokoilo mnie brazowe plamienie i tam przeżyłam szok. Moje dziecko nie żyło już od wilu tygodni nie wiem już sama ile bo lekarka mówiła, ze ciaza ma 5 tygodni a ja byłam wtedy już w 12 a dzisiaj na kontroli mówili, ze to był 10 tydzien wiec liczyli chyba wiek dziesiątka a nie od 1 dnia ostatniej miesiączki. Wtedy wchodziłoby, ze maluszek zatrzymał się na 7 tygodniu. Mieszkam w Norwegii i miałam do wyboru szpital albo tabletki na poronienie cytotek- wybrałam tabletki bo chciałam być z córka. Dzisiaj byłam na kontroli ( rozplakalam się jak tylko weszłam na fotel )i wszystko się samo oczyścilo i lekarka powiedziała, ze od następnego cyklu możemy działać.
Nie wiem co by było ze mną gdybym nie miała już córeczki. Ona daje mi sile i dla niej muszę to przetrwać. Naprawdę nie wiem jak dają radę kobiety, które tracą pierwsza ciaze w pierwszych dniach myślałam zeby odrazu zajść w ciaze ale po przemyśleniu chce najpierw zrobić badania i pojechać na urlop, który mamy od pierwszego sierpnia i wtedy będziemy działać czytam Was od kilku dni i naprawdę mi pomoglyscie. Z nadzieja patrzę w przyszłość jak czytam Wasze posty wiele z Was już ma swoje maluszki i wierze, ze niedługo i ja będę miała swój drugi skarb przy sobie.
Sciskam mocno :* -
nick nieaktualnyewcia21k wrote:No właśnie ja ważę 59 i wyglądam dużo gorzej a mam 164cm
ja przy wzroście 174 i przy wadze 63 kg wyglądałam gorzej.
I to jest właśnie cała magia ćwiczeń..
Za pewne znacie ten obrazek ale jeszcze go wkleję:
1 kg tłuszczu 1 kg mięśni Już sam ten obrazek mnie mobilizuje do walki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 19:42
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ano właśnie! toś jest wysoka Bo ja ważę mniej i też wyglaam dużo dużo gorzej ale mam 165
Bara cieszę się,że postanowiłaś do nas dołączyć choć szkoda, ze w takich okolicznościach, ale skoro już Ci trochę pomogły nasze posty to jest dobrze
Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Przytulam mocno! -
nick nieaktualny
-
Anoo tak Widziałam dużo takich przemian właśnie, że więcej znaczyło lepiej bo mięśnie ważą znacznie więcej aniżeli tłuszczyk
Podziwiam Cię za silną wolę do ćwiczeń, bo moja raz jest a raz jej nie ma, z przewagą na nie ma hahagosia86 lubi tę wiadomość
-
Bara witaj i tak mi przykro z powodu Twojej straty trzymaj się i pisz o tym co Ci leży na sercu a na pewno poczujesz się lepiej jesteśmy z Tobą
Amy ja mam jakieś 65km do Rzeszowa a rzut beretem do krosna więc zapraszam w moje strony a co do ćwiczeń to niezła mobilizacja ja nadal ćwiczę w sobie no ale miałam troszku zajęć w ostatnich dniach bo wisienki robiłam i czerwoną porzeczkę trochę ruchu nie zaszkodzigosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Anoo tak Widziałam dużo takich przemian właśnie, że więcej znaczyło lepiej bo mięśnie ważą znacznie więcej aniżeli tłuszczyk
Podziwiam Cię za silną wolę do ćwiczeń, bo moja raz jest a raz jej nie ma, z przewagą na nie ma haha
OOoo ja też oglądałam te przemiany <marzy>
świetne
mobilizacja straszna..
Ja lubię przed lustrem ćwiczyć..bo widzę jak mi mięśnie ud pracują to też mi daje niezłego kopa -
nick nieaktualnyLemurek27 wrote:Bara witaj i tak mi przykro z powodu Twojej straty trzymaj się i pisz o tym co Ci leży na sercu a na pewno poczujesz się lepiej jesteśmy z Tobą
Amy ja mam jakieś 65km do Rzeszowa a rzut beretem do krosna więc zapraszam w moje strony a co do ćwiczeń to niezła mobilizacja ja nadal ćwiczę w sobie no ale miałam troszku zajęć w ostatnich dniach bo wisienki robiłam i czerwoną porzeczkę trochę ruchu nie zaszkodzi
praca przy owocach to powinien być dodatek albo rozgrzewka
-
Hmmm ja mam 170cm i 68 kg... i oponke pociazowa..... ktora nie rzuca sie w oczy , bo biust skutecznie odciaga od niej uwage... masz racje Amy czas wziasc dupe w troki i zaczac cwiczyc.... z tym ze ja kocham jesc i gotowac... pora skonczyc na probowaniu bez jedzenia ,.cwiczyc i figura bedzie idealna.....9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualnyMalinka32 wrote:Hmmm ja mam 170cm i 68 kg... i oponke pociazowa..... ktora nie rzuca sie w oczy , bo biust skutecznie odciaga od niej uwage... masz racje Amy czas wziasc dupe w troki i zaczac cwiczyc.... z tym ze ja kocham jesc i gotowac... pora skonczyc na probowaniu bez jedzenia ,.cwiczyc i figura bedzie idealna.....
-
nick nieaktualny