WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aniołkowe Mamy [*]
Odpowiedz

Aniołkowe Mamy [*]

Oceń ten wątek:
  • ewcia21k Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja ważę 59 i wyglądam dużo gorzej a mam 164cm

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • Bara112 Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. 1.07 pojechałam do szpitala ponieważ niepokoilo mnie brazowe plamienie i tam przeżyłam szok. Moje dziecko nie żyło już od wilu tygodni :( nie wiem już sama ile bo lekarka mówiła, ze ciaza ma 5 tygodni a ja byłam wtedy już w 12 a dzisiaj na kontroli mówili, ze to był 10 tydzien wiec liczyli chyba wiek dziesiątka a nie od 1 dnia ostatniej miesiączki. Wtedy wchodziłoby, ze maluszek zatrzymał się na 7 tygodniu. Mieszkam w Norwegii i miałam do wyboru szpital albo tabletki na poronienie cytotek- wybrałam tabletki bo chciałam być z córka. Dzisiaj byłam na kontroli ( rozplakalam się jak tylko weszłam na fotel :( )i wszystko się samo oczyścilo i lekarka powiedziała, ze od następnego cyklu możemy działać.
    Nie wiem co by było ze mną gdybym nie miała już córeczki. Ona daje mi sile i dla niej muszę to przetrwać. Naprawdę nie wiem jak dają radę kobiety, które tracą pierwsza ciaze :( w pierwszych dniach myślałam zeby odrazu zajść w ciaze ale po przemyśleniu chce najpierw zrobić badania i pojechać na urlop, który mamy od pierwszego sierpnia i wtedy będziemy działać :) czytam Was od kilku dni i naprawdę mi pomoglyscie. Z nadzieja patrzę w przyszłość jak czytam Wasze posty :) wiele z Was już ma swoje maluszki i wierze, ze niedługo i ja będę miała swój drugi skarb przy sobie.
    Sciskam mocno :*

Mój aniołek [*] ❤️ 1.07.2014
    n59y20mmfn8x8tla.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia21k wrote:
    No właśnie ja ważę 59 i wyglądam dużo gorzej a mam 164cm

ja przy wzroście 174 i przy wadze 63 kg wyglądałam gorzej.
    I to jest właśnie cała magia ćwiczeń..
    Za pewne znacie ten obrazek ale jeszcze go wkleję:

1 kg tłuszczu 1 kg mięśni :) Już sam ten obrazek mnie mobilizuje do walki :)
    e3f0bc1584c4ba1am.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 19:42

gosia86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Amy 66kg? Ile masz wzrostu? Chyba dużo :P
    174

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze brzuszki... z/w

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy okrutna
    swietna figura
    jutro zaczynam ćwiczenia hoy z zakwasami przeżyję

Amy lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    jutro zaczynam ćwiczenia hoy z zakwasami przeżyję
    AJLOWIU :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 19:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bara - strasznie mi przykro, że również dołączyłaś do naszego grona.. Trzmaj się jakoś i nie poddawaj w walce o maluszka :))

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano właśnie! toś jest wysoka :) Bo ja ważę mniej i też wyglaam dużo dużo gorzej ale mam 165 :P

Bara cieszę się,że postanowiłaś do nas dołączyć choć szkoda, ze w takich okolicznościach, ale skoro już Ci trochę pomogły nasze posty to jest dobrze :)
    Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Przytulam mocno!

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Ano właśnie! toś jest wysoka :) Bo ja ważę mniej i też wyglaam dużo dużo gorzej ale mam 165 :P
    wysoka, ale to nie zmienia faktu że przy niższej wadze bez ćwiczeń wyglądałam DUZO gorzej :)

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoo tak :) Widziałam dużo takich przemian właśnie, że więcej znaczyło lepiej bo mięśnie ważą znacznie więcej aniżeli tłuszczyk :)
    Podziwiam Cię za silną wolę do ćwiczeń, bo moja raz jest a raz jej nie ma, z przewagą na nie ma :P haha

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bara witaj i tak mi przykro z powodu Twojej straty :( trzymaj się i pisz o tym co Ci leży na sercu a na pewno poczujesz się lepiej :) jesteśmy z Tobą :)

Amy ja mam jakieś 65km do Rzeszowa a rzut beretem do krosna więc zapraszam w moje strony :D a co do ćwiczeń to niezła mobilizacja ja nadal ćwiczę w sobie ;) no ale miałam troszku zajęć w ostatnich dniach bo wisienki robiłam i czerwoną porzeczkę ;) trochę ruchu nie zaszkodzi :P

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    07.04.2014r Antoś [*] Mój Aniołek :*
    Lemi27
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Anoo tak :) Widziałam dużo takich przemian właśnie, że więcej znaczyło lepiej bo mięśnie ważą znacznie więcej aniżeli tłuszczyk :)
    Podziwiam Cię za silną wolę do ćwiczeń, bo moja raz jest a raz jej nie ma, z przewagą na nie ma :P haha

OOoo ja też oglądałam te przemiany <marzy>
    świetne :)
    mobilizacja straszna..
    Ja lubię przed lustrem ćwiczyć..bo widzę jak mi mięśnie ud pracują :) to też mi daje niezłego kopa

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lemurek27 wrote:
    Bara witaj i tak mi przykro z powodu Twojej straty :( trzymaj się i pisz o tym co Ci leży na sercu a na pewno poczujesz się lepiej :) jesteśmy z Tobą :)

Amy ja mam jakieś 65km do Rzeszowa a rzut beretem do krosna więc zapraszam w moje strony :D a co do ćwiczeń to niezła mobilizacja ja nadal ćwiczę w sobie ;) no ale miałam troszku zajęć w ostatnich dniach bo wisienki robiłam i czerwoną porzeczkę ;) trochę ruchu nie zaszkodzi :P
    zacznij ćwiczyć na zewnątrz :D
    praca przy owocach to powinien być dodatek albo rozgrzewka :P

• Malinka32 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm ja mam 170cm i 68 kg... i oponke pociazowa..... ktora nie rzuca sie w oczy , bo biust skutecznie odciaga od niej uwage... masz racje Amy czas wziasc dupe w troki i zaczac cwiczyc.... z tym ze ja kocham jesc i gotowac... pora skonczyc na probowaniu bez jedzenia ,.cwiczyc i figura bedzie idealna..... :)

9.01.2014 11tc
    15.05.2014 10tc
    Mam 5 dzieci
    3 przy sobie
    2 w niebie...
  • Malinka32 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy jestes moja druga Chodakowska... :D jeszcze tylko jakby w telefonie pip pip sie wlaczalo jak otwieram lodowke lub jak siadam przed tv.... :D

9.01.2014 11tc
    15.05.2014 10tc
    Mam 5 dzieci
    3 przy sobie
    2 w niebie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka32 wrote:
    Hmmm ja mam 170cm i 68 kg... i oponke pociazowa..... ktora nie rzuca sie w oczy , bo biust skutecznie odciaga od niej uwage... masz racje Amy czas wziasc dupe w troki i zaczac cwiczyc.... z tym ze ja kocham jesc i gotowac... pora skonczyc na probowaniu bez jedzenia ,.cwiczyc i figura bedzie idealna..... :)
    ja też lubię jeść.. i jem 6 razy dziennie :) i nie są to jakieś mikroskopijne dania :) zaczynam od 6 później o 9, 12 a później o 18 chyba że później ćwiczę to bywa, że zjem po 19..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka32 wrote:
    Amy jestes moja druga Chodakowska... :D jeszcze tylko jakby w telefonie pip pip sie wlaczalo jak otwieram lodowke lub jak siadam przed tv.... :D

do Chodakowskiej mi meeeeeeega dużo brakuje :) nie możesz nie jeść :) masz właśnie jeść :)

• Malinka32 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie jesc czesto... hmmmm problem ze ja wiecznie glodna... a jak glodna to wsciekla...

9.01.2014 11tc
    15.05.2014 10tc
    Mam 5 dzieci
    3 przy sobie
    2 w niebie...
  • Malinka32 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale wiem.sama.dieta nie schudne...

9.01.2014 11tc
    15.05.2014 10tc
    Mam 5 dzieci
    3 przy sobie
    2 w niebie...
‹‹ 506 507 508 509 510 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ