Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam
Malinka jesteś bardzo silna kobieta skoro pokonałas anoreksję!
Asia jak można mamie kazać oddać dziecko do domu dziecka? Co to za ludzie ? Przecież nie wszystkie dzieci są takie same. Jedne są bardziej grzeczne inne mniej ale wszystkie dzieci sa kochane przez rodziców tak samo. Powiem Wam, ze moja mama się teraz śmieje, ze jak byłam nastolatka to wątpliwa czy cos ze mnie będziewagary, fajki, złe towarzystwo ale dla rodziców zawsze miałam szacunek. Teraz jestem po magisterce co prawda dłużej mi zeszło bo przez głupotę zawalilam liceum i poszłam do zawodówki a dopiero pózniej do liceum wieczorowego ale wyszłam na prosta. Teraz mam już prawie 31 lat i śmieje się z tego.
Ostatnio znajoma rodziców mnie spotkała jak byłam w Polsce i mówi, ze ma problemy z córka, która nie chce się uczyć ale wtedy sobie myśli o mnie bo ja byłam największe wybij okno w mieście a wyrosłam na porządnego człowieka -
Ewcia21k czy Ty jutro będziesz ❤️ Z mężem? Jeśli tak to będę trzymać kciuki!
Zaraz po mnie zaszła moja koleżanka w ciaze i ona bardzo chce córeczkę i chce ja nazwać Gloria. Inna nasza znajoma jak się dowiedziała, w którym dniu się bedą starać to obiecała przez godzinę śpiewać gloriaaa, gloriaa jak bedą ❤️ I się udało -
Asia podobnie jak dziewczyny nie wiele zrozumiałam. Jak masz oddać dziecko? Czy Ci ludzie są normalni?
Amy pisałaś o budowaniu domkuDom w rododendronach?
Też o nim myślałam. Marzy mi się domek i też z mężem kombinujemy.
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Asia podobnie jak dziewczyny nie wiele zrozumiałam. Jak masz oddać dziecko? Czy Ci ludzie są normalni?
Amy pisałaś o budowaniu domkuDom w rododendronach?
Też o nim myślałam. Marzy mi się domek i też z mężem kombinujemy.
tzn "Walczymy" bo mieliśmy w tym roku podjąć jakaś decyzję i wydaje mi się jakbyśmy byli cały czas w jednym punkcie
Ale powiem Ci, że ja byłam zobaczyć jak wygląda dom w rododendronach i jest MEEEEGA -
nick nieaktualnykasika8303 wrote:http://www.studioatrium.pl/projekty-domow/S-GL-569-Mad-Max-Bis,626.html
my myślimy jeszcze o tymmy cały czas myśleliśmy o Z 207 to nasz faworyt nad wszelkimi innymi domami
ale trochę za drogi, ale może jeszcze do niego wrócimy
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Amy też bardzo ładny
Trudna decyzja, chyba najtrudniejsza jak dotądw końcu najdroższa
Sama nie wiem na co się zdecydujemy, może skończy się na szeregowceNie mam pojęcia co mój mąż jeszcze wymyśli
Ja strasznie chciałam drewniany dom -
Z doswiadczenia powiem Wam, ze 1 dom powinno sie budowac dla kogos... ja w mieszkam we wlasnym domu 7 rok i wiele rzeczy zrobilabym inaczej... napewno wiekszy salon i kuchnie bym zrobila..9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualnyMalinka32 wrote:Amy a wiesz ze drewniany dom trzeba co jakis czas impregnowac...
i koszt ubezpieczenia to jakieś 5 tys rocznie, chyba że się już coś zmieniło
zależy oczywiście od wielkości, ale średniej wielkości to w tych granicachWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 09:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malinka mam już swoje lata, przypuszczam że jak się kiedykolwiek uda to będę miała 1 dziecko,na 2 będzie mogło być za późno
więc 100 m starczy , tak myślę, dlatego biorę te 100 m max pod uwagę