Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gosia86 wrote:Marta sliczny ten komplecik i cena naprawdę przystępna
i mała rzecz a na pewno cieszy
no i przede wszystkim podejście męża na pewno sprawia największą radość
Mimi u mnie chyba też bez ovu był cykl mimo wszystko powtórzę progesteron jutro
w piątek wizyta u edno a w sobotę u ginki
Effcia z tymi staraniami to jest tak że każda z nas chce się starać od razu jak najszybciej żeby zapełnić pustkę po straciegosia86 lubi tę wiadomość
-
Thalia wrote:Ja jeszcze myślę że gdy już my niby jesteśmy gotowi to może się zdążyć ze organizm jeszcze nie bo ja niby w ovu miałam sex to i tak nic z tego nie wyszło
były co drugi dzień.Potem to oczekiwanie na testa i widzenie objawów które są objawami zarówno ciążowymi jak i II fazy a potem @ i załamka i tak w kółko.
Im będzie większe parcie na dziecko tym trudniej to idzie.Taka jest niestety prawda a ciąża i tak pojawi się wtedy kiedy się jej najmniej spodziewamyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 23:19
-
MartaAlvi wrote:Effcia, właśnie była na naszym Aniołkowym Skajpaju, wszystko u niej ok, tylko zajęta jest ostatnio i rzadziej zagląda, ale stara się nas podczytywać
MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Marta sliczny ten komplecik i cena naprawdę przystępna
i mała rzecz a na pewno cieszy
no i przede wszystkim podejście męża na pewno sprawia największą radość
Dokładnie, wszystko się zgadza w 100%
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Hej
nadrobiłam was chyba mniej więcej
Witam nowe dziewczyny, trzymajcie się kochane ;**
Jakoś tak czasu nie mam żeby posiedzieć z Wami i się stęskniłam ;* Zaraz jedziemy pomóc moim rodzicom, bo dach zaczynają. -
nick nieaktualny
-
Spokojnych 9mscy asiaaa:-). Ja bede robila tescik w piatek no chyba,ze @ przyjdzie
Iza75 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
cześć
wpadłam tylko zamedlować, że jestem cała i zdrowa, wizyta u gin w sobotę niestety nie zbyt pocieszająca. Jeden jajnik nie pracuję w ogóle, drugi nadrabia. Podnoszę się po tygodniowej rozpaczy i wracam do życia, ale w moim zyciu wiele się dzieje więc rzadko będę zaglądać
gratuluję asiaaa Kropka
I życzę Wam kochane moje zdrówka,miłości i nadziei, że będzie dobrze
Tule Was mocno! :*Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Asia gratuluje
magic przykro mi, u mnie tez cos dziwnego sie dzieje bo teraz mam miec ovu z tego jajnika co fajnie pracuje a tu sie okazuje ze chyba w ogole ovu nie mam w tym miesiacu :
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyHej kochane wpadam powiedzieć,ze żyje i pamietam o Was
Asiu Gratuluje
witam nowe kobietki i bardzo Wam współczuje
U nas dzieci na wakacjach ( mojego meża siostrzency)
jutro mamy spotkanie odnosnie firmy z urzednikami unujnymi oraz czekamy na odpowiedź z osrodka adopcyjnego czy jesteśmy na nowo kwalifikowani do szkolenia i kiedy ono bedzie - ponoc ma być we wrzesniu.
Buziaki dla każdejMartaAlvi, Marlena, Mimi86, Malinka32, Drzwiona, Iza75, Lemurek27 lubią tę wiadomość
-
Jaki tu spokóóój na na na naaaa! Kaj się wszyscy podziali?
Dziś punktualnie jak w zegareczku przyszła moja koleżanka @, i co to oznacza? ZACZYNAMY PIERWSZY CYKL STARANKOWY!! Jupiiiiii
Miłego dnia!Amy, Iza75, Lemurek27, Ulka84, Mimi86 lubią tę wiadomość