Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anet rób testa
A ja już dziewczynki mam prawie wszystkie wyniki ( miałam czekać 14 dni a tu po 3 już są ) i wszystkie są ok. zostało jeszcze jedno i w szpitalu TSH i Prolaktyna. Jak też wyjdą ok to jestem zdrowa jak ryba to dlaczego kropki stają się aniołkami?
Co do ludzi i ich gadek, ludzie jak dla mnie po prostu nie myślą co mówią. Byłam w środę z koleżankami na piwku, wiedzą co się stało i jedna mówi, "chyba jestem w ciąży- bo tak czuję i mam nadzieję, że nie poronie jak Ty", zrobiłam uśmiech nr 5 jak to Marta pisze. Wróciłam do domu i oczywiście łezka poleciała. Stwierdziłam że trzeba unikać toksycznych ludzi i już. -
Dziewczynki moje kochane,oto fotka mojego domku,którą zrobiła wczoraj moja siostra i mi przysłała
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b26aa5fa6e2.jpgMagic, Kitaja, Lemurek27, Amy, anet525, kasika8303, gosia86, Mimi86, Marlena, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Ewcia kochana to znak!!!!
Dziewczyny wiara czyni cuda! Musimy wierzyć, że nasze szczęście jest tak duże, że idzie do nas pomalutkuja modle się za Was kochane!
:*
uciekam do pracy! A weekend wyjazd!!!ciesze się, bo potrzebuje zmiany klimatu
Trzymam kciuki za starające się i te, już szczęśliwe mamusieewcia21k lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Iza my już dawno po ospie
więc się nie boję chociaż jakoś tak mnie wszystko swędzi jak widzę jak Oli się drapie
Ewcia - domek super a ten znak to na pewno dobry znakteraz tylko czekać
ewcia21k, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Ewcia dom mi sie bardzo podoba.
dziewczyny zrobilam test nie dowierzam pozytywny wyrazne dwie kreseczki. Kurcze mam teraz stracha czy nie za wczesnie boje sie ze lekarz mnie opieprzy bo mialam czekac dwa cykle a po jednym wyszlo. Ciesze sie i boje jednoczesnie. W niedziele wracam wiec w poniedzialek mykam do ginekologa.dora8201, gagatka, martusia1986, Malinka32, Lemurek27, Mimi86, Marlena, gosia86, Iza75, MartaAlvi, Thalia, Amy lubią tę wiadomość
-
aaaaaaa co za cudne wieści!!!!!!!!! Anet!!!!!! gratuluję pięknie!!!! będzie dobrze! mój gin mi powiedział, że jeśli organizm po pierwszej @ nie będzie jeszcze gotowy na ciążę to i tak się nie zagnieździ i przyjdzie normalna @... dlatego pozwolił od razu po @ ale zabronił robić test przed terminem @... a Ty zrobiłaś sporo po... wierzę w to, że teraz się uda!
gosia86, Iza75 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
ewcia21k wrote:Dziewczynki moje kochane,oto fotka mojego domku,którą zrobiła wczoraj moja siostra i mi przysłała
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b26aa5fa6e2.jpg
Haha no ja tu już jestem pewna, że nie długo będą 2 kreseczki
A domek sliczny -
anet525 wrote:Ewcia dom mi sie bardzo podoba.
dziewczyny zrobilam test nie dowierzam pozytywny wyrazne dwie kreseczki. Kurcze mam teraz stracha czy nie za wczesnie boje sie ze lekarz mnie opieprzy bo mialam czekac dwa cykle a po jednym wyszlo. Ciesze sie i boje jednoczesnie. W niedziele wracam wiec w poniedzialek mykam do ginekologa.
Anet gratulacje!!!! -
Gratulacje Aneta:-) ja mialam dzis testowac ale poczekam na jutro,@ nie przyszla,takze jutro dam wam znac:-) ewcia te bociany to dobry znak:-)))Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
Co do ludzi i ich gadek, ludzie jak dla mnie po prostu nie myślą co mówią. Byłam w środę z koleżankami na piwku, wiedzą co się stało i jedna mówi, "chyba jestem w ciąży- bo tak czuję i mam nadzieję, że nie poronie jak Ty", zrobiłam uśmiech nr 5 jak to Marta pisze. Wróciłam do domu i oczywiście łezka poleciała. Stwierdziłam że trzeba unikać toksycznych ludzi i już.[/QUOTE]
jakbym usłyszała takie słowa to bym jej w twarz dała!!! jak Boga kocham nie odpuściłabym!!! -
kasika8303 wrote:
Co do ludzi i ich gadek, ludzie jak dla mnie po prostu nie myślą co mówią. Byłam w środę z koleżankami na piwku, wiedzą co się stało i jedna mówi, "chyba jestem w ciąży- bo tak czuję i mam nadzieję, że nie poronie jak Ty", zrobiłam uśmiech nr 5 jak to Marta pisze. Wróciłam do domu i oczywiście łezka poleciała. Stwierdziłam że trzeba unikać toksycznych ludzi i już.
jakbym usłyszała takie słowa to bym jej w twarz dała!!! jak Boga kocham nie odpuściłabym!!!