Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki kochane :-* , jestem juz po badaniu krwi teraz po 15 odbior wynikow w szpitalu i w piatek znowu. Caly czas prosze o moje aniolki o opieke nad nami wszystkimi.
Miru lubi tę wiadomość
-
Czarna_88 wrote:Dzieki kochane :-* , jestem juz po badaniu krwi teraz po 15 odbior wynikow w szpitalu i w piatek znowu. Caly czas prosze o moje aniolki o opieke nad nami wszystkimi.
Kochana, mocno trzymam kciuki !
strasznie cieszę się, że kolejnej z nas się udało !
masz już kogoś kto patrzy na ciebie z góry i czuwa - czas na kogoś nad kim ty będziesz mogła czuwać.
całujeCzarna_88 lubi tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
Moj wynik z krwii to 1166.02 hcg
Mysia 15, inessa, Czarnaa94, Natka88, agnb6, Blondik lubią tę wiadomość
-
Czarna gratuluję :*
Mam wrażenie że jestem tu jedną z nielicznych, które są tak długo po poronieniu i nadal nicW poniedziałek minie rok od straty. Jejku jak ten czas leci.
Wczoraj byłam u gina, na początku Lutego mam mieć robione hsg. Któraś z Was to miała? Faktycznie tak boli jak piszą? Boje się tego badania.
Lekarz zaproponował mi CLO, monitoring i inseminacje. Ale na to ostatnie chyba nie zgodzi się mąż. Boje się że przez jego decyzję nasze małżeństwo może bardzo ucierpieć.
Dziewczyny ja już czasem nie mam siłCo jeszcze powinnam zbadać, jakie badania porobić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 15:58
-
Marlena nie poddawaj sie kochana. Ja jestem dokladnie 15 mc po stracie michalka, w czerwcu nie wiadomo czy to byla ciaza czy nie... a teraz jakims cudem gdzie nie mialam zadnej nadzieji wyszedl mi test pozytywnie wynik hcg rowniez. Teraz w piatek sie okaze jak przyrasta modle sie caly czas zeby wkoncu sie udalo. Zobaczysz wam rownierz sie uda i zobaczysz te dwie kreseczki i wszystko skonczy sie dobrze. Musi wkoncu byc dobrze kiedys musi wyjsc te slonce i dla nas. Buziaki dla was :-*
-
Czarna_88 wrote:Moj wynik z krwii to 1166.02 hcg
Piękna betka:!!! spokojnej i nudnej ciązy:* teraz już będzie tylko dobrze:*!!!! No to zrobiło się zielono:D Super!!! -
nick nieaktualnywitam Was, dawno tu nie zaglądałam...
Proszę Was o wsparcie duchowe
byłam u gina, 7tc... moje serduszko bije :*
ale co dalej?Miru, inessa, Anastazja85, agnb6, Rotenkopf, Blondik, gosia.b, Czarna_88, Marlena, Zemraa, nutka, Kitaja, Lemurek27, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Kolczu gratulacji
Czarna trzymamy kciuki ♥
Marlena juz w pamiętniku Ci napisałam.
Ale a pro po Twojego stażu. .. nie ty jedna tak długo ale na pewno nie ostatnia. W końcu się uda!!!
"Przykro" mi ale teraz Twoja kolej na zyganie, zgaga, mdłości , brak apetytu i marudzenie ♥♡
Czekamy do hsg i do roboty- bo po tym zabiegu często się udaje -
Dziewczyny kochane, ileż tu się pozmieniało! Sporo z Was nie znam, to niestety znaczy że podczas mojej obecnosci ktoś przybył eh.... ale na drugim biegunie jest moja szalona radość że tak wiele z Was nosi już swoje maleństwa pod sercem. Gratuluję Wam serdecznie. Ja właśnie zakończyłam swoje pierwsze i mam nadzieje jedyne leczenie. Za 2 tygodnie jade do Krk na badania, od których bardzo dużo zależy. Mam nadzieję że wszystko będzie ok i dostaniemy zielone światło.
Ściskam Was mocno:*Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualnyKochane zaciażone Gratuluje kazdej z Was i ciesze sie Wami
radujcie sie kazdą chwila
a tym które sie starają życze zielonosci i prosze nie poddawajcie sie mimo upływajacego czasu!!!
ja sie juz poddałam co dotyczy dziecka biologicznego ale wiele zna moją historie i wie dlaczego ale tutaj na forum jestescie młodsze ode mnie i dlatego walczcie ile sie da.
Zycze kazdej wiele wytrwałosci,sił i nadziei!!!!!!!!!
Wspieram Was jak tylko potrafieCzarna_88, Marlena, maja35, Czarnaa94, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Kolczu gratulacje.
Czarna trzymam kciuki za maleńtswo,niech rosnie zdrowo!
mamy juz wyniki z genetyki;) wszystko dobrze, zaczynamy starania, od środy monitoring;) jupi;)gosia.b, Czarna_88, inessa, Lemurek27 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kochane zaciażone Gratuluje kazdej z Was i ciesze sie Wami
radujcie sie kazdą chwila
a tym które sie starają życze zielonosci i prosze nie poddawajcie sie mimo upływajacego czasu!!!
ja sie juz poddałam co dotyczy dziecka biologicznego ale wiele zna moją historie i wie dlaczego ale tutaj na forum jestescie młodsze ode mnie i dlatego walczcie ile sie da.
Zycze kazdej wiele wytrwałosci,sił i nadziei!!!!!!!!!
Wspieram Was jak tylko potrafie
Inessa, jak przebiegają Wasze starania o adopcję?
Na jakim etapie jesteście?inessa lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualnyAnastazja czekamy teraz na telefon z ośrodka,ze jest dla nas dziecko
niestety nie wiemy ile to potrwa moze nawet byc 2 lata
jest taka kolejka po dzieci.
Dlatego troche sie martwimy bo w tym roku konczymy 40 lat z mezem a im starsza para tym starsze dziecko ale tez cieszymy sie,ze dobrze iz zaczelismy starania szybciej bo jednak wszystko troche trwa.
Wczoraj nam nasza kierwonik oao zrobiła nadzieje bo z nią rozmawialismy a na konice rozmowy zapytała czy jestesmy otwarci na dziecko troche starsze niz my wyznaczylismy wiek no oczywiscie jestesmy na to otwarci. Takie pytanie znajomi rodzice adopcyjni podpowiadają,ze moze oznaczać,ze osrodek moze miec takie własnie dziecko. No ale cóz musimy czekac.
DObrego dnia Wam zyczeEwelcia lubi tę wiadomość