X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aniołkowe Mamy [*]
Odpowiedz

Aniołkowe Mamy [*]

Oceń ten wątek:
  • mama4aniołków Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo fajna zapowiedź książki. Na pewno przeczytam. Dziękuję dziewczyny.

Nikt nigdy mnie nie zrozumie...
  • antoninina Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamoMikołajka jestem przekonana, że Twój Miki będzie przeszczęśliwy kiedy zobaczy uśmiech na Twojej twarzy i radość w sercu. A miłości na pewno Ci wystarczy do obdzielenia jeszcze kilku Maluchów, bądź spokojna starczy dla wszystkich ;) Mikołaj na pewno nie byłby zdolny do takich uczuć jak złość czy zazdrość wobec rodzeństwa.

Mamo4Aniołków ja też źle reaguję na ciężarne. Szczególnie na te, które poznałam w czasie szkoły rodzenia lub na kursie dla rodziców :( szlag mnie trafia jak widzę, że urodziły zdrowe ŻYWE dzieci, a ja nie :( i tak jak MamaMikołajka wolałabym żeby w moim otoczeniu nie ujawniła się teraz żadna ciężarna, bo wiem, że moja reakcja nie byłaby taka jak się można z reguły spodziewać w normalnej sytuacji. Naprawdę, teraz kibicuje tylko Aniołkowym Mamom.
    I dobrze, że masz dobre wyniki. Jednak internet to dobro i zło w jednym...

MamoMai, domyślam się jak ciężkie chwile teraz przeżywasz - ale tak jak mówią dziewczyny - wierzę, że się uda i Wojtuś wyda z siebie dziki krzyk :) Maja Go szczęśliwie poprowadzi. czekamy na dobre wiadomości!

Nasza Zochulka <3 34 tc [*] 11.09.2015
    slodkogorzkiswiat.blog.pl
    Antoś <3 nasza radość, ur. szczęśliwie 07-08-2017

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonina również dziękuję. O dziecku które odwrocilo się na pięcie - na tej książce wylalam morze łez, to było bardzo wcześnie po porodzie.

• kasiulkaa Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Pod sercem mamay. O dzieciach utraconych i cudzie życia" - książka powstała na podstawie bloga aniołkowej mamy. Prawdziwa historia o naszych zmaganiach. Poronienie, później problemy z szyjką - przedwczesny poród... więcej nie zdradzę, żeby nie uprzedzać na wypadek jakby któraś z Was zdecydowała się przeczytać.

moje serduszko kochane, mój syneczek [*] 7 maja 2015 r. (30 tc)
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,
    czy ktoras z was ma te ksiazki o ktorych piszecie na pdf,
    'przerwane oczekiwanie' , "Dzidziuś. Niewielka książeczka o wielkiej stracie", i 'Pod sercem mamy" ?

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O się dołączam do pytania Pati.

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam dziś do biblioteki czy może dostępne są książki o których piszecie, niestety nie ma żadnych. Potem zapytałam czy są Jakieś książki o tematyce utraconych dzieciach, poronieniach... po ciszy w słuchawce Pani odpowiedziała ze o takiej tematyce książek nie sprowadzają... :(

• antoninina Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama4aniołków wrote:
    Dzwoniłam dziś do biblioteki czy może dostępne są książki o których piszecie, niestety nie ma żadnych. Potem zapytałam czy są Jakieś książki o tematyce utraconych dzieciach, poronieniach... po ciszy w słuchawce Pani odpowiedziała ze o takiej tematyce książek nie sprowadzają... :(

Świetne podejście. Czyli jak zwykle, najlepiej udawać, że tematu nie ma :/

U mnie w bibliotece było kilka pozycji, ale tych które dziewczyny teraz wymieniły to też nie ma. Gdyby się ktoś znalazł z pdf to dołączam do listy chętnych.
    Te dwie książki, które teraz czytam kupiłam przez internet, ale w wersji papierowej, nie elektronicznej.

Nasza Zochulka <3 34 tc [*] 11.09.2015
    slodkogorzkiswiat.blog.pl
    Antoś <3 nasza radość, ur. szczęśliwie 07-08-2017
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w miescie tez nie ma tych ksiazek w bibliotece bo sprawdzalam na stronie internetowej

iv09df9hp0ju3od9.png

• MamaMikołajka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w pdf tylko "Niebo istnieje naprawdę" (polecam) i "Cisza pod sercem" (o dziewczynach, które poznały się na forum, one miały za sobą wczesne straty dzieci - dla mnie średnia).

Szukałam tych książek, o których pisałyście na chomiku żeby Wam pościągać ale niestety żadna nie jest w pełnej wersji :/

Mikołajek 37tc +25.02.2015
    Jesteś Naszą Cząstką w Niebie
    p19uk0s3pwl33l3g.png

Wysłany: 6 listopada 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa i mam też "Potęgę podświadomości" Murphy'ego, któraś z Was polecała ostatnio. Chętnym mogę przesłać.

Ściskam!

Meg0809 lubi tę wiadomość

p19uk0s3pwl33l3g.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja poprosze o przeslanie 'niebo istnieje naprawde' bo pozostale ksiazki mam w swojej bibliotece, na e-mail [email protected]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 17:37

iv09df9hp0ju3od9.png

Wysłany: 6 listopada 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati książka już na Twojej skrzynce.
    Wysłałam Ci też "Chatę" - o ojcu, który stracił córkę, spotkał się z Bogiem i próbował znaleźć odpowiedzi na pytania: dlaczego on, dlaczego jego dziecko, jak Bóg może być taki okrutny...
    Może Ci się spodoba.

p19uk0s3pwl33l3g.png

Wysłany: 6 listopada 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo mikolajka to ja poproszę [email protected]

Z góry dziękuję.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wszystko dobrze. Mielismy robione ktg i wg lekarza zapis jest super, nic sie nie dzieje. Na usg przeplywy sa piekne, Wojtek wazy ok 2600g :)
    Lekarz mowi, ze nie widzi na dzien dzisiejszy nic niepokojacego, ale w szpitalu chce bardzo kontrolowac malucha. Pytalam sie, kiedy moge spodziewac sie jakiegos dzialania z ich strony, powiedzialam ze 38tc to bylby chyba dobry czas, a doktorek stwierdzil, ze moze nawet wczesniej :)

inessa, tomania2806, Kotowa, Lies lubią tę wiadomość

• asieńka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaMikołajka wrote:
    Pati książka już na Twojej skrzynce.
    Wysłałam Ci też "Chatę" - o ojcu, który stracił córkę, spotkał się z Bogiem i próbował znaleźć odpowiedzi na pytania: dlaczego on, dlaczego jego dziecko, jak Bóg może być taki okrutny...
    Może Ci się spodoba.
    Ja tez poproszę ☺[email protected]

mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...

Cykl starań...☆☆☆☆☆☆

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Mai CUUUUDOWNIE!!!!!
    Bardzo się cieszę, że u Wojtusia wszystko dobrze.
    Jeszcze tylko kilkanaście dni dzieli Cię od tego, że będziesz mogła Wojtusia trzymać w ramionach!
    Zazdroszczę! I zaciskam kciuki jeszcze mocniej.

A powiedz Kochana czy Ty już masz całą wyprawkę dla Wojtka przygotowaną?

p19uk0s3pwl33l3g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamaMikołaja poproszę książkę [email protected]

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Mikolajka mam juz wszystko kupione (tak mi sie wydaje ;) ), wlasnie piora sie ostatnie rzeczy, tzn przescieradla do lozeczka i reczniczki.
    Po niedzieli pakuje torbe dla malego, bo ją maz pozniej dopiero dowiezie. Siebie tez jeszcze nie spakowalam, a musze zabrac rzeczy na conajmniej tydzien.
    To bedzie szalony tydzien, a pobyt w szpitalu bedzie chyba najbardziej stresujacym okresem w moim zyciu... kupilam sobie na ten czas ksiazke, kilka gazet, krzyzowki, zabieram tableta zeby zabijac jakos czas i nie myslec ;)

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Mai, jak się cieszę! Piszę po raz kolejny Ty nasz promyczku :) Dziękujemy za cudowne wiadomości. Odpoczywaj kochana bo niebawem będzie u Ciebie wesoło:) buziaki

‹‹ 791 792 793 794 795 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ