Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
mama4aniołków wrote:MadziaRadmet bardzo mi przykro z powodu Twojej przyjaciółki:( ale cieszy mnie fakt że nabrała przyjaciółkę jak Ty. A co było przyczyną? Ja mam książkę mogę wysłać.
Na pewno polece jej to forum, ale nie wiem czy bedzie chciała, moze z czasem, jak emocje opadna... -
MamaMikołajka wrote:MadziaRatMed bardzo nam przykro z powodu Twojej przyjaciolki dobrze, ze ma przy sobie kogos takiego jak Ty, ze szukasz dla niej pomocy. To wspaniale. Wiele z nas doswiadczylo czegos zupelnie innego, niektore nasze przyjaciolki opuscily nas w najgorszych momentach w naszym zyciu.
Nie mam tej ksiazki o ktora pytasz, mam inne w podobnej tematyce. Moge Ci przeslac. Polecam Wam tez film "Return to zero" mozna za darmo w necie zobaczyc. Smutny bardzo ale mysle ze przyjaciolka zobaczy w tej kobiecie siebie a i Ty zobaczysz jakie emocje teraz w niej siedzą.
Mozesz tez zaprosic przyjaciolke na nasze forum Aniolkowych Mam. Wielu z nas to miejsce bardzo pomaga. Dziewczyny sa tu cudowne. Bez nich byloby jeszcze ciezej.
Pozdrawiam -
MamoMikołajka dzięki
Lies, mówi się, że dziecko jest zrodzone z miłości... a nie ze stresu mi łatwo mówić, bo jeszcze o drugie się nie staram, ale często słysze, że ktoś sie stara i stara i nic, a jak dał(a) się ponieść namiętności to ciach i jest dzidzia tego Ci życzę! A szpilki wypróbuj to tego może jakies extra nieciążowe ciuchy, żeby wzmocnic efekt i czekam na wiadomości za miesiąc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 07:32
Lies lubi tę wiadomość
moje serduszko kochane, mój syneczek [*] 7 maja 2015 r. (30 tc) -
Mamo Mai,
co tam u ciebie slychac? jak sie ma Wojtuś? na kiedy planowane jest cc?
sliczne imie ma Wojtuś, mi tez się podobało to imię ale niestety mojemu ukochanemu się nie podobało, dlatego uzgodnilismy razem ze jak będzie syn to Ksawier, i tak zostało, tylko wtedy nie wiedzialam ze wybieramy imie dla aniołka -
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Pati ja chyba bede rodzic sn w czwartek ide do szpitala i tam bede czekac na decyzje lekarza. Ale do spotkania z synkiem juz coraz blizej
Sorki cos mi sie pomylilo ze cc bedziesz miala, ale lekarze maja czekac kiedy sie zacznie? czy beda ci wywoływac poród? -
nick nieaktualnyMoj gin mowil o wywolaniu w 38tc albo moze i wczesniej. Wszystkiego niestety dowiem sie dopiero w szpitalu. Najwazniejsze, ze Wojtus ma sie dobrze, daje mamie znac o sobie a moj gin mowil o tym, ze moj pobyt w szpitalu bedzie polegal glownie na monitorowaniu malego wiec mi to odpowiada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 18:10
antoninina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! Muszę się Wam pochwalić!! Dostałam dzisiaj piękny prezent od mojego Męża, jestem taka szczęśliwa!! Mąż pokazał mi ZDJĘCIE naszej małej Córeczki Zosi, które zrobił Jej zaraz po porodzie!
Ja Jej nie widziałam i bardzo tego żałowałam. To znaczy nadal żałuję, że jej nie przytuliłam itd., ale teraz chociaż trochę to zdjęcie rozwiało moje smutki ZOSIA JEST ŚLICZNA!!
Dla kogoś obcego moja radość na pewno wydałaby się dziwna, ale wierzę, że z Wami mogę się tym szczęściem podzielić i że mnie rozumiecie :*
Mąż cały czas miał to zdjęcie, ale nie był pewny czy mi je pokazywać. Oczywiście usłyszał swoje, że tyyyyle zwlekałlena89 lubi tę wiadomość
Nasza Zochulka 34 tc [*] 11.09.2015
slodkogorzkiswiat.blog.pl
Antoś nasza radość, ur. szczęśliwie 07-08-2017 -
nick nieaktualnyAntonina to nie jest wogole dziwne!!!
My z mezem po smierci Majki pojechalismy do zakladu pogrzebowego. Sami otworzylismy trumienke i jak zobaczylam moja corcie to cieszylam sie jak glupia. Naprawde, bylam tak zadowolona, sama nie wiem z czego moglam sie wtedy cieszyc. A jak wrocilismy juz do domu to opowiadalam moim siostrom jaka ona sliczna, ze w tej czapeczce wogole nie bylo widac, ze Majusia miala zDowna. Byla ubrana w piekny rozowy pajacyk i byla poprostu idealna :*:*:* nie wiem tylko dlaczego nie zrobilismy jej zdjecia bede tego zalowac juz zawsze...
W avatarze mam zdjecie z usg Majki i na zywo wygladala tak samo. Dlatego patrze na to zdjecie codziennie. Mam je na tapecie w tablecie, telefonie, na kompie.
Zazdroszcze, ze twoj maz pomyslal o tym, zeby uwiecznic buzke twojej ksiezniczki :*antoninina lubi tę wiadomość
-
MamoMai, naprawdę się cieszę, że Wojtuś daje ciągle o sobie znać i że pojutrze już idziesz do szpitala. Jak będzie Ci się nudziło to pisz do nas. My czekamy na każdą wiadomość od Ciebie
Antoninina, ale niespodzianka! Wspaniale, że mąż zrobił to zdjęcie zwłaszcza dlatego, że nie widzialaś Zosi! A teraz bedziesz mogła patrzeć na nią codziennie Tyle zwlekał, bo pewnie nie chciał Cię dodatkowo zranić, ale dobrze, że mu głowę zmyłaśantoninina lubi tę wiadomość
moje serduszko kochane, mój syneczek [*] 7 maja 2015 r. (30 tc) -
Tak Kasiulkaa, jestem bardzo szczęśliwa. Dziękowałam Mu już ze 100 razy
I właśnie cały czas siedzę, patrzę, podziwiam, płaczę i cieszę się jednocześnie...
MamoMai ja też mam poustawiane gdzie się da zdjęcia z USG (ale tylko takiego 2d) i z naszej sesji ciążowej zrobionej dwa dni przed porodem.
Dobrze popatrzeć na te nasze ukochane buźki
Antoninina jak ja Ci zazdroszczę ale tak pozytywnie oczywiscie. I cieszę się razem z Tobą rozumiem obawy Twojego męża bo patrząc na Twoje cierpienie pewnie myślał, że to zdjęcie je pogłebi. Pewnie nie zdawal sobie sprawy jak ciezko bylo Ci z tym, ze nie widzialas coreczki. Ale dobrze, ze zmylas mu glowe, a co
A to, że Zosia jest śliczna - żadna z nas nie miała wątpliwości
Ściskam dumna mame!antoninina lubi tę wiadomość
-
kasiulkaa wrote:Lies, mówi się, że dziecko jest zrodzone z miłości... a nie ze stresu
Chyba muszę to sobie drukowanymi literami wypisać i nosić przy sobie:)
Antoninina cieszę się, że masz zdjęcie swojej Córeczki, możesz się do niej uśmiechać i podziwiać. Miło czytać o twojej radości. Ja mam tylko zdjęcie kropki z USG ale to i tak zawsze będzie mój Maluszek.antoninina, kasiulkaa lubią tę wiadomość
Synek 12.09.2010 - mój kochany urwisek
Maluszek 12 tc [*] 23.07.2015
-
Dziewczyny, dziękuję Wam za dobre słowo
Niezależnie od tego czy nasze ciąże trwały 3 lub 30 tygodni, każda z nas nosi w sobie pamięć o Dziecku. Bez względu na to, czy mamy zdjęcie czy nie, będziemy o Nich ZAWSZE pamiętać. I to jest najpiękniejsze, bo to jest coś, czego nikt nam nie zabierze. Jesteśmy Mamami małych księżniczek i ślicznych chłopców. Bez względu na wszystko :*asieńka, kasiulkaa, Meg0809 lubią tę wiadomość
Dziewczyny mam pytanie. Dzisiaj zrobiłam badania na prolaktyne i progesteron. Jedno i drugie zawyżone.Progesteron 28,15ng/ml, prolaktyna 37,59. W ciąże staram się zajść od 5 miesięcy, wcześniej jedno poronienie w 6tyg. Powiedzcie mi czy jeżeli w tym cyklu zaszłam w ciążę to jest szansa, że to przez ciąże są podwyższone normy? Czy to jednak za dużo?
Dziewczyny, które biorą leki na obniżenie hormonów, powiedzcie, że Wam udało się zajść w ciążę i po jakim czasie od rozpoczęcia leczenia?
06.2015 - poronienie
-
Drogie forumkowiczki
Dawno was nie odwiedzałam ale przyszedł ten czas aby się przywitać. Dla tych co nie pamiętają w czerwcu urodziłam ślicznego synka ale niestety po półtorej doby zmarł mój aniołek♥ Krystianek † 02.06.2015 [*]
Żył 31 i pół godziny
♥ Aniołek 9 tc † 09.11.2015 [*] -
Zaszłam kolejny raz we wrzesniu i po pierwszym usg okazało się że mam odwarstwienie się kosmówki. Zalecenie lekarza to leżeć i brać luteine. Po kolejnym wczorajszym plamieniu znowu poszłam do szpitala na sor i tam mi powiedzieli że serduszko mojej kruszynki nie biło (8tc). Chcieli mnie od razu zostawić na czyszczenie ale ja się nie zgodziłam bo chciałam opinii innego lekarza która dzisiaj się potwierdziła. Moja kruszynka jest teraz z braciszkiem. Czy życie zawsze tak się układa że biednemu zawsze wiatr w oczy wieje? Co ja takiego zrobiłam że takie nieszczęścia mnie spotykają?♥ Krystianek † 02.06.2015 [*]
Żył 31 i pół godziny
♥ Aniołek 9 tc † 09.11.2015 [*]