Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
madlene88 wrote:Kochana!Z badań tarczycowych których zlecił lekarz w ciąży miałam tylko na tsh w którym mi wyszło 1.38, myślę że będę badać na własną rękę FT4 FT3 tsh całą trójce tak jak mówisz,ale to chyba jak organizm wróci do normy,jestem na szefowa wściekła że mnie tak dobija nawet na jak jestem na L4.TSH mi wyszło 1.38 ale ponoć to nie wykrywa ewentualnej tarczycy???Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:wiesz .. no coś tam się podniosło.. ale to poki co za mało to moja PTC... może się na tym zatrzymać i dupa...
zobaczymy jutro trzymam kciuki ;* będzie dobrze27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny zrobiłam sobie w 8 dpo prolaktyne i progesteron. Niby mieszczę się w normie ale co o tym myślicie? Progesteron mam 15,64 ng/ml a normy są od 1,83 - 23,9 a prolaktyne mam 10,95 ng/ml przy normie 4,79 - 23,30.Ruda1985
08.04.2011 moje największe szczęścia. Bliźniaki - chłopcy
[*] 15.06.2016 Mój Aniołek - córeczka Alicja 18tc -
Hej dziewczyny mija już 3 tydzień od straty mojego maluszka... żyje bo żyje trochę sie podniosłam dzięki mężowi niezostawił mnie z tym samej wspiera mnie każdego dnia... myśle że najlepszą rzeczą jaka jest aby zajść w kolejną ciąże to poprsotu odpuszczenie sobie. Moja gin powiedziała że nic na siłe najlepiej odpuścić. Wiem że jest Wam ciężko ale no trzeba czasem odpuścić nieraz to pomaga[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016
-
Wiem że każda z Was tutaj pragnie maleństwa ja również ale trzeba być silnym i żyć dalej dziewczyny ja czekam na okres po poronieniu ale niechce potem nic na siłe bo wiem że źle to wpływa na mnie i nasze starania. Gdy zaczeliśmy starać się o dzidzie nie udawało Nam się robiłam testy owulacyjne mierzyłam temp ale po pewnym czasie stwierdziłam że odpuszczam bo niema nic na siłe i odpuściłam po dwóch miesiącach zaszłam w ciąże którą straciłam... Myślę że odpuszczenie jest dobre
ruda1985 lubi tę wiadomość
[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016 -
ruda1985 wrote:Dziewczyny zrobiłam sobie w 8 dpo prolaktyne i progesteron. Niby mieszczę się w normie ale co o tym myślicie? Progesteron mam 15,64 ng/ml a normy są od 1,83 - 23,9 a prolaktyne mam 10,95 ng/ml przy normie 4,79 - 23,30.Fabian Cyprian Tymuś
-
Działaj teraz powodzonkaGaduaaa wrote:mam to !! mam !!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81b86717e41c.jpgGaduaaa lubi tę wiadomość
Ruda1985
08.04.2011 moje największe szczęścia. Bliźniaki - chłopcy
[*] 15.06.2016 Mój Aniołek - córeczka Alicja 18tc -
Gaduaaa wrote:mam to !! mam !!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81b86717e41c.jpg
super !!!! a nie mówiłam hihi ;* kochana do dzieła !!27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
ruda1985 wrote:Dziewczyny zrobiłam sobie w 8 dpo prolaktyne i progesteron. Niby mieszczę się w normie ale co o tym myślicie? Progesteron mam 15,64 ng/ml a normy są od 1,83 - 23,9 a prolaktyne mam 10,95 ng/ml przy normie 4,79 - 23,30.
wydaje mi się że wyniki są oki nie ma się czym martwić ;*27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Hej Dziewczyny potrzebuję pomocy jestem prawie 3 tydzień po poronieniu samoistnym i zauważyłam że leci mi taki ciemno brązowy śluz i z jasnym normalnym śluzem czy jest to normalne ?? Czy to macica jeszcze nadal się oczyszcza ??[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016
-
Witaj Pierzynka.Jesli masz wątpliwości to zglos sie do szpitala lub ginekologa .Niech Cie zbada. Ja krwawilam ponad dwa tyg a potem plamilam. Możliwe ze cos ci zostalo dlatego ten sluz podbarwiony.U mnie byly dwie pozostalosci (nie wyczyscili dobrze) po zabiegu i dopiero w okresie wylecialy (miałam skurcze macicy ale po zastrzyku z oksytocyna tez nie wyszlo) takze u ciebie tez moze cos byc .Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Tak tylko że lekarze nic mi tu niepomogą mieszkam za granicą i to jest dla nich normalne... Tak mi powiedzieli że trzeba czrkać na okres nawet mnie niezbadali... Usg miałam robione kontrolne i nic tam niebyło już ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 21:24
[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016 -
Pierzynka25 wrote:Tak tylko że lekarze nic mi tu niepomogą mieszkam za granicą i to jest dla nich normalne... Tak mi powiedzieli że trzeba czrkać na okres nawet mnie niezbadali... Usg miałam robione kontrolne i nic tam niebyło już ...Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
nick nieaktualnyPierzynka25 wrote:Hej Dziewczyny potrzebuję pomocy jestem prawie 3 tydzień po poronieniu samoistnym i zauważyłam że leci mi taki ciemno brązowy śluz i z jasnym normalnym śluzem czy jest to normalne ?? Czy to macica jeszcze nadal się oczyszcza ??
Ja plamiłam też 3 tyg, taki brudny śluz. Wg lekarza wydalałam zbierający się w macicy płyn po zabiegu. @ dostałam jakieś 40 dni po i w 12 dc było już czysto.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 02:57
-
Pierzynka25 wrote:Hej Dziewczyny potrzebuję pomocy jestem prawie 3 tydzień po poronieniu samoistnym i zauważyłam że leci mi taki ciemno brązowy śluz i z jasnym normalnym śluzem czy jest to normalne ?? Czy to macica jeszcze nadal się oczyszcza ??
ja się konsultowałam ze szpitalem jak miałam te plemienia bo też nie wiedziałam czy to normalne... i w szpitalu mi powiedzieli że mam zrobić z porannego test ciążowy.. jeśli dodatni to przyjechać do nich na usg jesli ujemny to "prawdopodobnie" moja pierwsza miesiączka... taka skąpa ze względu na to że endometrium się nie odbudowało i już dosyć wykrwawiłam... także może spróbuj z testem i będziesz wiedziała na tym stoiszFabian Cyprian Tymuś