X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aniołkowe Mamy [*]
Odpowiedz

Aniołkowe Mamy [*]

Oceń ten wątek:
  • Mayes Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie mam bol owulacyjny,ktorego nie mialam w tamtym miesiącu. Cos mi ze sluzem nie pasuje bo malo i raczej nie jest taki jaki powinien byc. Takze nie wiem czy sie uda w tym cyklu.

Czarnulka ciesze się bardzo twpim szczęściem :)

czarnulka24 lubi tę wiadomość

Aniołeczek [*] 29.06.2016
    2nn3w1d350qllfew.png
  • Mayes Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa jak tam? Widzialam twoj wykres .Przykro jeśli to @ jesli nie ten cykl to nastepny będzie szczęśliwy. Ja liczę na ten cykl no ale bylam chora i moj maz też takze mam tylko malutką nadzieję.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 18:29

2nn3w1d350qllfew.png
  • wszamanka Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam dzisiaj progesteron, no i tak jak myślałam, owulacji nie było :(

d201db57d4.png
    Starania od 10.2015.
    Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]

jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
    kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
    7.05 transfer blastki 4AA😢
    7.08 crio blastki😢
    30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
    12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
    15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
    2 ❄❄
  • Mayes Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi owulacji nie zaznaczyl ovufriend ale jestem pewna ze wczoraj mialam. Przez te bóle i podwyzszona temperaturę wnioskuje,także nie wiem jak ten ovu funkcjonuje. Zauwazylam ze zaznacza owulacje w dniu w ktorym jest spadek tempki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 20:24

2nn3w1d350qllfew.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszamanka wrote:
    Zrobiłam dzisiaj progesteron, no i tak jak myślałam, owulacji nie było :(
    Jaki masz wynik?

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayes wrote:
    Gaduaaa jak tam? Widzialam twoj wykres .Przykro jeśli to @ jesli nie ten cykl to nastepny będzie szczęśliwy. Ja liczę na ten cykl no ale bylam chora i moj maz też takze mam tylko malutką nadzieję.
    No niestety u mnie @ pełna parą :( trzymam kciuki za Ciebie

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • wszamanka Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Jaki masz wynik?
    0,2 :| dzisiaj odstawiam dupka i oby@ szybko przyszła.. W moim otoczeniu u znajomych coraz to nowe dzieci, a ja nawet durnej owulacji nie mogę mieć :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 16:00

d201db57d4.png
    Starania od 10.2015.

7.08 crio blastki😢
    30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
    2 ❄❄
  • Mayes Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    No niestety u mnie @ pełna parą :( trzymam kciuki za Ciebie

Dziękuję kochana. Przykro mi, trzymam kciuki za następny udany cykl u Ciebie i nas wszystkich :) nie ma się co zalamywac i tak bedziemy szczesliwymi mamusiami jeszcze :)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

2nn3w1d350qllfew.png
  • wszamanka Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka, a jak tam u Ciebie? Robiłaś betę?

d201db57d4.png
    Starania od 10.2015.

7.08 crio blastki😢
    2 ❄❄
  • wszamanka Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba odpuszczam starania na jakiś czas... u mnie w pracy są zmiany i nie wiem czy mi nie obetną wypłaty, firma męża w czerwcu zakańcza działalność i będzie zmienial pracę, nie wiadomo na jakich warunkach zacznie w nowej, dom mamy cały czas nie wykończony, może to nie jest czas dla nas... Poczekam sobie spokojnie na wizytę w styczniu, nie będę teraz na siłę szukała innego lekarza. Trzymam kciuki za was, będę was podczytywać ;)

d201db57d4.png
    Starania od 10.2015.

7.08 crio blastki😢
    2 ❄❄
  • Mayes Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He? Wszamanka nie odpuszczaj. Nigdy nie jest odpowiedni moment na dziecko.
    Nie mozesz sie poddawac teraz. Wszystkie walczymy i nie odpuszczamy.ja też nie jestem w dobrej sytuacji prowadzimy oboje firmę. Gdy zajde w ciaze znowsie wszystko wywroci do gory nogami. Nasz dom czeka generalny remont ale póki co to wszystkie pieniadze ladujemy w firme ale nie odkladam ciąży. Nawet nie mamy pokoiku dla dziecka ale damy rade bo stanę na głowie. To dwa miesiace a nóż sie uda :)
    Ja czekam na testowanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 13:51

2nn3w1d350qllfew.png
  • Mayes Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysle ze potrzebowalam czasu. Jednak te trzy cykle chyba dobrze jest odczekac po poronieniu. Teraz jest moj czwarty cykl calkiem inny od tych trzech wczesniejszych i co najważniejsze wyczulam owulacje. Takze moze nie odpuszczaj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 19:29

2nn3w1d350qllfew.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszamanka wrote:
    Czarnulka, a jak tam u Ciebie? Robiłaś betę?

hej tak byłam wczoraj ale tu trzeba czekać na wyniki około 1 tydzień więc nie wiem czy było sens robić , powiedziłam swojemu ginowi o co chodzi kazał powtórzyć test na przeciwciała przeciw jądrowe i mam wizytę u gina mam nadzieję że jak naj szybciej .. ma zadzwonić dokładnie kiedy jak odczyta raport o co chodzi ..

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • Pierzynka25 Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dostałam pierwszej @ po poronieniu była troche bardziej obfita niż wcześnien miałam ale trwała 4 dni jak zawsze już się skończyła ale leci mi jeszcze taki jasno brązowy śluz niewiem czemu wcześnien tego niemiałam... Zawsze miałam przed @ brązowe plamienia i tym razem też tak było. Dziś mija 6tydzień od poronienia takż nie powinno już nic lecieć miała może któraś z was tak ??

[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016 :(
  • Mayes Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierzynka25 wrote:
    Hej dziewczyny dostałam pierwszej @ po poronieniu była troche bardziej obfita niż wcześnien miałam ale trwała 4 dni jak zawsze już się skończyła ale leci mi jeszcze taki jasno brązowy śluz niewiem czemu wcześnien tego niemiałam... Zawsze miałam przed @ brązowe plamienia i tym razem też tak było. Dziś mija 6tydzień od poronienia takż nie powinno już nic lecieć miała może któraś z was tak ??

Ja mialam po zabiegu plamienia brazowe albo krwawienia i tak na przemian. Bylo to powodem niedoczyszczenia macicy i pozostaly resztki ktore sie usunely podczas pierwszego okresu samoistnie. W czwartym okresie po poronieniu mialam dlugo brazowe plamienia az do 8 lub nawet 9 dnia. Takze tez nie wiem o co kaman. Postanowilam czekac do następnego okresu i umowic sie do gina bo mam druga faze krotsza . Takze sprawa hormonow chyba.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 22:15

2nn3w1d350qllfew.png
  • Mayes Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale macica musi się oczyscic ija widze ze w tym cyklu pomalu wraca wdzystko do normy ale to nie jest jeszcze ten stan sprzed ciąży. Zawsze bolaly mnie cycki teraz nie takze hormony u mnie

2nn3w1d350qllfew.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny,
    Po zaproszeniu od Mayes poswolicie, że się przyłączę.
    Ja obecnie czekam na pierwszą @ po poronieniu. Wtedy zrobimy badania krwi i skoczymy do gina. Póki co sama nie wiem czy chcę się starać odrazu czy dać sobie czas...ciało dochodzi do siebie ale z głową dużo gorzej. Ryczę co drugi dzień :/ dziś rano M mi powiedział, że jego szwagierka jest w ciąży. Niby się cieszę i gratuluję ale..Ryczałam cały poranek.. masakra

• Mayes Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bacardi90 wrote:
    cześć dziewczyny,
    Po zaproszeniu od Mayes poswolicie, że się przyłączę.
    Ja obecnie czekam na pierwszą @ po poronieniu. Wtedy zrobimy badania krwi i skoczymy do gina. Póki co sama nie wiem czy chcę się starać odrazu czy dać sobie czas...ciało dochodzi do siebie ale z głową dużo gorzej. Ryczę co drugi dzień :/ dziś rano M mi powiedział, że jego szwagierka jest w ciąży. Niby się cieszę i gratuluję ale..Ryczałam cały poranek.. masakra

Ciesze się ze nas odwiedzilas:) ostatnio cisza tu ale bardzo pomogl mi ten wątek . Wlasnie nie moge za duzo napisac ale pozniej sie odezwe. Siedze i magluje pościel. Tak w tych czasach na maglu. Mamy mały hotelik i ta praca tutaj mnie uratowala. Nie wiem co by bylo ze mną. Po czterech dniach po zabiegu poszlam dzieci uczyc do szkoly. Nie chcialam siedziec w domu. Do tej pory placze codziennie ale po chwili sie przelamuje bo na pewno aniolek nie chciałby tego zebym ciagle płakała. Wierzę ze sie zobaczymy w niebie. W tym miesiacu jest zbiorowy pogrzeb i ciagle o tym myślę bo nie wiem jak to przezyje. Boje się ze wpadne w histerie na cmentarzu. Będzie dużo rodzicow aniolkowych. Teraz czekam na testowanie. Zobaczymy co wyjdzie :)

Bacardi90 lubi tę wiadomość

2nn3w1d350qllfew.png
  • Mayes Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bacardi90 jesli masz facebook znajdz profil jesli chcesz"projekt egoistka" tam dziewczyna sama doswiadczyla straty meza i podpowiada jak zyc ma nawet motywujace wpisy bardzo. Polecam

Bacardi90 lubi tę wiadomość

2nn3w1d350qllfew.png
  • Pierzynka25 Koleżanka

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayes wrote:
    Ja mialam po zabiegu plamienia brazowe albo krwawienia i tak na przemian. Bylo to powodem niedoczyszczenia macicy i pozostaly resztki ktore sie usunely podczas pierwszego okresu samoistnie. W czwartym okresie po poronieniu mialam dlugo brazowe plamienia az do 8 lub nawet 9 dnia. Takze tez nie wiem o co kaman. Postanowilam czekac do następnego okresu i umowic sie do gina bo mam druga faze krotsza . Takze sprawa hormonow chyba.

Ja nie miałam zabiegu macica sama mi się oczyściła. Byłam na kontroli i wszystko byłp w jak najlepszym porządku. Już leci mi mnien prawie wcale. A ja miałam tak jak przed ciążą @ bolały mnie piersi i bóle podbrzuszne i brązowe plamienia także myśle że wszystko wraca do normay mam nadzieje :) może organizm szybciej się regeneruje jak młody jest ;) niestety też nie mieszkam w polsce a lekarze w Norwegii są okropni...

[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016 :(
‹‹ 974 975 976 977 978 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ