Brak akcji serca na USG a rosnąca beta
-
WIADOMOŚĆ
-
Komanuss wrote:A jak się czujesz? Ja wzielam chorobowe około miesiąca potem wrocilqm do pracy.
Dzisiaj mam najgorszy dzień, okropne skurcze, które na wieczór nasiliły się jeszcze bardziej. Mam też świeże krwawienie.
A jak ogólnie się czujesz po upływie już jakiegoś czasu?02.2024: 8 tc 💔👼🏻
10.2024: 13 tc 💔M.👼🏻
10.2025: 9 tc 💔👼🏻 -
Matylda88 wrote:Dzisiaj mam najgorszy dzień, okropne skurcze, które na wieczór nasiliły się jeszcze bardziej. Mam też świeże krwawienie.
A jak ogólnie się czujesz po upływie już jakiegoś czasu?
Hej, bardzo Ci współczuję, że musisz przez to przechodzić. Tule mocno ♥️
Ja 15.09 miałam zabieg łyżeczkowania - poronienie zatrzymane 6+2 (8tc). Byłam w szpitalu 5 dni, ponieważ beta się wahała, mimo że zarodek się nie rozwinął (brak akcji serca, beta przy wypisie 78454). Jutro minie 5 tygodni od zabiegu a ja cały czas krwawię. Badałam bhcg w czwartek i wyniosła 290,1. Jutro mam wizytę kontrolną u swojej gin i obawiam się, że mimo zabiegu coś tam jeszcze w macicy zostało i czeka mnie kolejny zabieg 🙁Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października, 11:24
👩🏻 93 👦🏻 92 👶 22
Mięśniak macicy, PCOS, Pai-1 hetero
2025r. - powrót do starań o rodzeństwo 🍀
2cs- 8tc poronienie zatrzymane 6+2 💔 09.2025r.
Starania wstrzymane do końca roku z uwagi na zabieg ⛔️
✨23.08.2022r. F 🩵 🌈
2021r. - 2x 5tc 💔 -
Ja po wyjściu ze szpitala jeszcze przez kilka dni miałam mocne skurcze i krwawienie po tygodniu wszystko ustąpiło i po niecałych dwóch tygodniach już była owulacja.Matylda88 wrote:Dzisiaj mam najgorszy dzień, okropne skurcze, które na wieczór nasiliły się jeszcze bardziej. Mam też świeże krwawienie.
A jak ogólnie się czujesz po upływie już jakiegoś czasu?Starania od 2022
🙋🏻♀️ 33
🙋🏻♂️26
Nasienie ✅
Owulacja ✅
Hormony ✅
AMH 2,8 ✅
HSG ✅
Witaminy ✅
Immunologia ✅
Kir Bx ✅ 3/5
Kariotypy ✅
Niedoczynność tarczycy Euthyrox 75
12.2024 hsg z lipiodolem
02.2025 kwalifikacja in vitro
03.2025 scratching endometrium
04.2025 start stymulacji, protokół krótki
14.04 pierwszy podgląd 🥚🥚(11 pęcherzyków)
16.04 drugi podgląd 🥚🥚 (13 pęcherzyków)
19.04 punkcja (18 pęcherzyków= 10 dojrzałych komórek, 6 poszło do zapłodnienia)
❄️❄️❄️
19.05 scratching endometrium
28.08 USG endometriozy= endometrioza otrzewnowa niewielkie ogniska ❌
08.2025 naturalna ciąża, obumarła 6+0 -
Ja już nie mam żadnych objawów ale jestem 40 dni po. Po wyjściu zw szpitala miałam jakieś skurcze ale kilka dni i nie były jakoś mocne ale ja nie miałam zabiegu u mnie wystarczyły tabletkiMatylda88 wrote:Dzisiaj mam najgorszy dzień, okropne skurcze, które na wieczór nasiliły się jeszcze bardziej. Mam też świeże krwawienie.
A jak ogólnie się czujesz po upływie już jakiegoś czasu? -
Olcykowa wrote:Hej, bardzo Ci współczuję, że musisz przez to przechodzić. Tule mocno ♥️
Ja 15.09 miałam zabieg łyżeczkowania - poronienie zatrzymane 6+2 (8tc). Byłam w szpitalu 5 dni, ponieważ beta się wahała, mimo że zarodek się nie rozwinął (brak akcji serca, beta przy wypisie 78454). Jutro minie 5 tygodni od zabiegu a ja cały czas krwawię. Badałam bhcg w czwartek i wyniosła 290,1. Jutro mam wizytę kontrolną u swojej gin i obawiam się, że mimo zabiegu coś tam jeszcze w macicy zostało i czeka mnie kolejny zabieg 🙁
Jak tam po wizycie? Co się okazało?02.2024: 8 tc 💔👼🏻
Mati01 wrote:Ja po wyjściu ze szpitala jeszcze przez kilka dni miałam mocne skurcze i krwawienie po tygodniu wszystko ustąpiło i po niecałych dwóch tygodniach już była owulacja.
U mnie zaraz tydzień po zabiegu, a skurcze, ból brzucha i krwawienie nadal mocne 😕 jutro mam wizytę u mojego ginekologa, jeszcze nie wie że już nie jestem w ciąży.02.2024: 8 tc 💔👼🏻
Matylda88 wrote:Jak tam po wizycie? Co się okazało?
Niestety, ale obraz USG jest nieprawidłowy. Coś zalega w macicy. Lekarka nie jest pewna czy to pozostałości czy jakieś skrzepy. Kazała zrobić znów badanie bhcg (pojechałam odrazu po wizycie, wieczorem powinien być wynik) i napisać jej maila ile wyszło. Wystawiła też już skierowanie do szpitala. Obawiam się, że bez kolejnego zabiegu się nie obejdzie 😵💫
Dostałam też receptę na leki, żeby podbić ferrytynę, bo bardzo mi spadła przez to krwawienie 🫤👩🏻 93 👦🏻 92 👶 22
✨23.08.2022r. F 🩵 🌈
2021r. - 2x 5tc 💔 -
Olcykowa wrote:Niestety, ale obraz USG jest nieprawidłowy. Coś zalega w macicy. Lekarka nie jest pewna czy to pozostałości czy jakieś skrzepy. Kazała zrobić znów badanie bhcg (pojechałam odrazu po wizycie, wieczorem powinien być wynik) i napisać jej maila ile wyszło. Wystawiła też już skierowanie do szpitala. Obawiam się, że bez kolejnego zabiegu się nie obejdzie 😵💫
Dostałam też receptę na leki, żeby podbić ferrytynę, bo bardzo mi spadła przez to krwawienie 🫤
Bardzo współczuję 😔 trzymaj się i dawaj znać jak się to wszystko potoczy
Olcykowa lubi tę wiadomość
02.2024: 8 tc 💔👼🏻
Matylda88 wrote:Bardzo współczuję 😔 trzymaj się i dawaj znać jak się to wszystko potoczy
Dzięki ♥️ czekam z niecierpliwością na wynik bety.👩🏻 93 👦🏻 92 👶 22
✨23.08.2022r. F 🩵 🌈
2021r. - 2x 5tc 💔 -