Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Tak, juz dawno ja od poczatku czułam ze synek będzie
Wg zabobonów problemy z cerą to dziewczynka, a tu synuś mi urodę zabiera chociaż juz jest lepiej bo pierwszy trymestr to przypominalam pizzę
Ale mnie nogi bolą no. Leżę trzymając do góry i leciutko coś czuję z prawej strony na dole brzucha ni to jakiś ból ni nie ból... I takie bulgotanie -
Prima, gratuluję i życzę duuuużo optymizmu i spokoju.
To trudne jak cholera, ale musimy!
Będzie wszystko dobrze, ale strach będzie Ci towarzyszył.... Do usg, do serduszka, do kolejnego usg, do 2 trymestru, do ruchów, do że za mało i ciągle coś. Wiem i znam to.
Ale mimo wszystko optymizm jest najważniejszy.
Trzymam kciuki, dbajcie o siebie!PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Nasz Bombel właśnie się obudził i juz kopniaki dostaję co on tam wyprawia czasem się tak ulozy ze wybulenie z jednej strony sie pojawia
Ból z prawej strony taki nie skurczowy tylko taki jak podczas @. Nie wiem czy to normalne. Na wszelki wypadek będę się oszczędzała. Byle do poniedziałku do wizyty u ginekologa bo zwariuję... -
nick nieaktualnyEdiii wrote:Prima, gratuluję i życzę duuuużo optymizmu i spokoju.
To trudne jak cholera, ale musimy!
Będzie wszystko dobrze, ale strach będzie Ci towarzyszył.... Do usg, do serduszka, do kolejnego usg, do 2 trymestru, do ruchów, do że za mało i ciągle coś. Wiem i znam to.
Ale mimo wszystko optymizm jest najważniejszy.
Trzymam kciuki, dbajcie o siebie!
Witaj!
Chłopak czy dziewczynka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 18:33
-
PrimaSort wrote:Ooo to aż tak go widać?
Ból z prawej strony taki nie skurczowy tylko taki jak podczas @. Nie wiem czy to normalne. Na wszelki wypadek będę się oszczędzała. Byle do poniedziałku do wizyty u ginekologa bo zwariuję...
U mnie byl taki kłujący
Jak sie właduje czasem w jakies ciasne miejsce to widac wybulenie
Odpoczywaj sobie, ginekolog Cie zobaczy, przebada i wyluzujesz
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
Chlopak, Kacper bedzie.
Bol miesiaczkowy jest normalny o ile nie jest silniejszy. Niektore dziewczyny w terminie miesiaczki przez kilka miesiecy czuja taki bol. A i ja na poczatku tez czulam takie cmienie w dole brzucha.
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Ale wczoraj wieczorem dopadły mnie mdłości. Już myślałam że umieram Mdliło i męczyło a o wymiotach ani mowy. 2 godziny się męczyłam, aż zasnęłam.
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
My byliśmy na cmentarzu u naszego dzieciątka i jak doszłam do tego grobu a jest to grób dziecka nienarodzonego to się strasznie popłakałam. Tyle zniczy tam było i tyle kwiatów i pluszowych maskotek. Zwykle jest sporo ale dziś całe mnóstwo!
Tak strasznie się wzruszyłam, że po chwili wróciliśmy do domu. Swoimi łzami zrobiłam sensację na cmentarzu...
-
PrimaSort wrote:My byliśmy na cmentarzu u naszego dzieciątka i jak doszłam do tego grobu a jest to grób dziecka nienarodzonego to się strasznie popłakałam. Tyle zniczy tam było i tyle kwiatów i pluszowych maskotek. Zwykle jest sporo ale dziś całe mnóstwo!
Tak strasznie się wzruszyłam, że po chwili wróciliśmy do domu. Swoimi łzami zrobiłam sensację na cmentarzu...
To żadna sensacja, po prostu jesteś matką...
Teraz musisz myśleć o tym maluszku, którego nosisz pod sercem, dla Niego będziesz całym światem
Ja juz dzisiaj padam, rano byliśmy na Mszy Św. później na cmentarzach i jestem wyczerpana;-)
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*