Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plamienie nie pojawia się ze stresu! Nie rob sobie wyrzutów! Ja tez plamilam na poczatku a to tylko zbiorniczek krwi byl. Kompletnie to nie zagrażało dziecku!
Nadal sie to utrzymuje? Dzisiaj masz wizytę. Masz możliwość leżeć do tego czasu?
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Od rozpoczęcia plamienia minęło już dobrych kilka lub kilkanaście godzin, jeżeli się nie rozkręca to bardzo dobry znak! Jak nie masz skurczy to pewnie nic się nie dzieje.
Pobolewanie brzucha jest normalne na początku. Ok 30 proc kobiet plami na początku a ciąża rozwija się prawidłowo.
Wiem że jak w ciąży widzi się krew to podnosi się ciśnienie, ale dzisiaj wieczorem będziesz już wiedziała co się dzieje i w żadnym wypadku nie odwołuj wizyty!!
Tam w środku wszystko jest teraz bardzo delikatne. Ja w ciąży po głupiej cytologii plamiłam chyba 4 dni. A jak pobierała wymaz to wręcz się lała krew.
Spokojnie ;*
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Od rozpoczęcia plamienia minęło już dobrych kilka lub kilkanaście godzin, jeżeli się nie rozkręca to bardzo dobry znak! Jak nie masz skurczy to pewnie nic się nie dzieje.
Pobolewanie brzucha jest normalne na początku. Ok 30 proc kobiet plami na początku a ciąża rozwija się prawidłowo.
Wiem że jak w ciąży widzi się krew to podnosi się ciśnienie, ale dzisiaj wieczorem będziesz już wiedziała co się dzieje i w żadnym wypadku nie odwołuj wizyty!!
Tam w środku wszystko jest teraz bardzo delikatne. Ja w ciąży po głupiej cytologii plamiłam chyba 4 dni. A jak pobierała wymaz to wręcz się lała krew.
Spokojnie ;*
Wizyty nie odwołam. Tak postanowiliśmy z mężem. Bo nawet jeśli to poronienie to będzie już 4, więc lekarz musi coś z tym zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 11:22