Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lies wrote:Tak, @ miała być dzisiaj właśnie, dziś mój 28dc, 12 albo 11 po owulacji (wg testów owu, temp nie mierze). Normalnie mam cykle 26-27 dniowe. Pewnie @ przyjdzie jutro. To był mój 2 cykl starań po poronieniu, łatwo nie będzie. Boję się tylko, żeby to nie trwało tak długo jak moje wcześniejsze starania -prawie 2 lata.
Ja po poronieniu staram się 5 miesiąc, miesiączka za ok. 1,5 tyg, ale nie licze na cud. Mam ciągłe pobolewania, klucie w okolicy prawego jajnika. Do tego plamienia przed miesiączką. Lekarze twierdzą, że wszystko ok, ale jak dla mnie coś jest nie tak, bo przed poronieniem tego nie miałam. We wtorek idę prywatnie zbadać progesteron i prolaktyne. Bo dla lekarzy jak nie starasz się 12 miesiecy to się nie liczysz...06.2015 - poronienie
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Wczoraj trochę pochodziłam po domu bo zwykle leżę całe dnie i plamienia wieczorem się zwiększyły. Są brązowe.
-
nick nieaktualnyŻaniayarn wrote:To dzisiaj leżysz plackiem i zajmujesz głowę czym innym, byle nie myśleniem o plamieniu! :*
-
nick nieaktualnyada89 wrote:Prima mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i w końcu się uda. Jeżeli to nie tajemnica to znasz przyczynę wcześniejszych poronień?
-
nick nieaktualny
-
Martynko fajnie, ze wrocilas ;* bo czytałam na innym wątku ze chcesz uciec..
Ja zyje w paranoi. Wróciłam z Kosciola i zakłuło mnie w dole brzucha a ja juz panika. Nie mogę się otrząsnąć po tej środzie.. We wtorek idę do swojego ginekologa na wizytę, niech mi wytłumaczy, które sa bóle sa patologiczne a które normalne.
Maly jest coraz większy i może po prostu skacze mi po pęcherzu...
Nie ma bardziej stresującego czasu niż ciąża... a zarazem tak pięknego...
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
PrimaSort wrote:A Ty znasz przyczyny swoich poronień?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
PrimaSort wrote:Nic nie pomoże leżenie plackiem. Spowoduje tylko, że to co ma wypłynąć wypłynie rzy wstawaniu. Tak powiedział mój lekarz do którego wczoraj wieczorem dzwoniłam. Leżenie jest wskazane przy bólach brzucha albo jak się kosmówka odkleja. Ja mam się tylko oszczędzać i czekać na dalszy bieg wydarzeń. Póki co brzuch mnie nie boli. Rozmawialiśmy dzisiaj z mężem i jesteśmy gotowi na poronienie lepiej teraz niż później...
Który to tydzień?
s1985 wrote:zobaczymy co los pokaże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 12:00
PrimaSort lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja bete robiłam na własna reke nikt mi nie zlecił ale juz jak zaczeło sie cos dziac to kazdy lekarz mnie pytał czy beta dobrze przyrastała i kiedy ostatnio robiłam to juz bez sens ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18