Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Noo... nikogo nie ma a mi się tak nudzi! Mąż w pracy, ja muszę leżeć jeszcze chociaż dzisiaj a tu nie ma z kim pogadać!
-
PrimaSort wrote:Mój mąż jest ale ja leżę w sypialni cały dzień a mąż a to sprząta, a to robi mi jeść albo pić... Teraz ogląda TV w pokoju
Z lepszych wieści to moje jelita w końcu ruszyły na raty co prawda, ale zawszeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 14:55
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Żaniayarn wrote:Odkąd dowiedziałam się że jestem w ciąży, strasznie źle mi się śpi... Rzucam się po łóżku jak nienormalna
Powinno się spać na lewym boku a mi znowu lepiej na prawym, na lewym to mnie ciągle coś strzyka i kłuje w żołądku i nie mogę oddechu wziąć. Ojj oby tylko takie problemy były
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:A jesteś już po terminie @?
Tak, @ miała być dzisiaj właśnie, dziś mój 28dc, 12 albo 11 po owulacji (wg testów owu, temp nie mierze). Normalnie mam cykle 26-27 dniowe. Pewnie @ przyjdzie jutro. To był mój 2 cykl starań po poronieniu, łatwo nie będzie. Boję się tylko, żeby to nie trwało tak długo jak moje wcześniejsze starania -prawie 2 lata.Synek 12.09.2010 - mój kochany urwisek
Maluszek 12 tc [*] 23.07.2015
-
nick nieaktualnyLies wrote:Tak, @ miała być dzisiaj właśnie, dziś mój 28dc, 12 albo 11 po owulacji (wg testów owu, temp nie mierze). Normalnie mam cykle 26-27 dniowe. Pewnie @ przyjdzie jutro. To był mój 2 cykl starań po poronieniu, łatwo nie będzie. Boję się tylko, żeby to nie trwało tak długo jak moje wcześniejsze starania -prawie 2 lata.
Jak jutro nie przyjdzie @ to w poniedziałek z rana idź zrobić betę. Wtedy będziesz miała 100% pewności. A cykle masz regularne?
Trzymam kciuki za dalszy rozwój wydarzeńLies lubi tę wiadomość
-
Cykle w miarę regularne, raczej krótsze niż dłuższe, ale może metformina coś namieszała, bo to mój pierwszy cykl z metforminą po poronieniu. Poczekam spokojnie co będzie dalej. Dzięki za dobre słowo:)Synek 12.09.2010 - mój kochany urwisek
Maluszek 12 tc [*] 23.07.2015
-
nick nieaktualnyLies wrote:Cykle w miarę regularne, raczej krótsze niż dłuższe, ale może metformina coś namieszała, bo to mój pierwszy cykl z metforminą po poronieniu. Poczekam spokojnie co będzie dalej. Dzięki za dobre słowo:)
Bo co nam pozostało jak nie nadzieja? Widzisz, ja jestem w ciąży nie pierwszy raz a wciąż kłody pod nogi...
Musimy być dzielne!
Lies lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny