Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Noo... nikogo nie ma a mi się tak nudzi! Mąż w pracy, ja muszę leżeć jeszcze chociaż dzisiaj a tu nie ma z kim pogadać!
-
PrimaSort wrote:Mój mąż jest ale ja leżę w sypialni cały dzień a mąż a to sprząta, a to robi mi jeść albo pić... Teraz ogląda TV w pokoju
Z lepszych wieści to moje jelita w końcu ruszyłyna raty co prawda, ale zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 14:55
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Żaniayarn wrote:Odkąd dowiedziałam się że jestem w ciąży, strasznie źle mi się śpi... Rzucam się po łóżku jak nienormalna
Mój mąż śpi jak małpa, mam zawsze poduszeczkę małą przy brzuchu bo boję się że mnie niechcący uderzy
Powinno się spać na lewym boku a mi znowu lepiej na prawym, na lewym to mnie ciągle coś strzyka i kłuje w żołądku i nie mogę oddechu wziąć. Ojj oby tylko takie problemy były
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:A jesteś już po terminie @?
Tak, @ miała być dzisiaj właśnie, dziś mój 28dc, 12 albo 11 po owulacji (wg testów owu, temp nie mierze). Normalnie mam cykle 26-27 dniowe. Pewnie @ przyjdzie jutro. To był mój 2 cykl starań po poronieniu, łatwo nie będzie. Boję się tylko, żeby to nie trwało tak długo jak moje wcześniejsze starania -prawie 2 lata.Synek 12.09.2010 - mój kochany urwisek
Maluszek 12 tc [*] 23.07.2015
-
nick nieaktualnyLies wrote:Tak, @ miała być dzisiaj właśnie, dziś mój 28dc, 12 albo 11 po owulacji (wg testów owu, temp nie mierze). Normalnie mam cykle 26-27 dniowe. Pewnie @ przyjdzie jutro. To był mój 2 cykl starań po poronieniu, łatwo nie będzie. Boję się tylko, żeby to nie trwało tak długo jak moje wcześniejsze starania -prawie 2 lata.
Jak jutro nie przyjdzie @ to w poniedziałek z rana idź zrobić betę. Wtedy będziesz miała 100% pewności. A cykle masz regularne?
Trzymam kciuki za dalszy rozwój wydarzeńLies lubi tę wiadomość
-
Cykle w miarę regularne, raczej krótsze niż dłuższe, ale może metformina coś namieszała, bo to mój pierwszy cykl z metforminą po poronieniu. Poczekam spokojnie co będzie dalej. Dzięki za dobre słowo:)Synek 12.09.2010 - mój kochany urwisek
Maluszek 12 tc [*] 23.07.2015
-
nick nieaktualnyLies wrote:Cykle w miarę regularne, raczej krótsze niż dłuższe, ale może metformina coś namieszała, bo to mój pierwszy cykl z metforminą po poronieniu. Poczekam spokojnie co będzie dalej. Dzięki za dobre słowo:)
Bo co nam pozostało jak nie nadzieja? Widzisz, ja jestem w ciąży nie pierwszy raz a wciąż kłody pod nogi...
Musimy być dzielne!
Lies lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny