Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrima u mnie ciezko stwierdzic co i jak bo wg @ to dzis dopiero 29 cyklu ale test juz wyszedł tydzien temu w 22 dc bo niby owulacji nie było i zrobiłam test z allegro aby go sprawdzic bo kupiłam wiecej i fiksowały i chciałam zobaczyc co pokaze bez ciazy ( chciałam zgłosic do "reklamacji" bo rózne dziwne kreski pokazywały) a tutaj szok i dwie kreski na aptecznym równiez. Lekarz we wtroek co robił posiew stwierdził,ze albo była mega wczesna owulacja albo ciaza z poprzedniego cyklu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 19:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Prima u mnie ciezko stwierdzic co i jak bo wg @ to dzis dopiero 29 cyklu ale test juz wyszedł tydzien temu w 22 dc bo niby owulacji nie było i zrobiłam test z allegro aby go sprawdzic bo kupiłam wiecej i fiksowały i chciałam zobaczyc co pokaze bez ciazy ( chciałam zgłosic do "reklamacji" bo rózne dziwne kreski pokazywały) a tutaj szok i dwie kreski na aptecznym równiez. Lekarz we wtroek co robił posiew stwierdził,ze albo była mega wczesna owulacja albo ciaza z poprzedniego cyklu.
A betę robiłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 19:58
-
nick nieaktualnyNa pewno dla relaksu sie bajka przyda
Żania a moze jeszcze przyjda wyniki do 22 maja czas w wielu labach tak robia!!!!
Prima bety nie robia bo za duzo stresu mnie kosztuje a testy ciemniały teraz juz nie robiłam ostatni w srode!!!PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa moge jechac w kazdej chwili do mojego gina oczywiscie jak ma dzien przyjec
albo pojade za tydzien w sobote lub w poniedziałek ale po nastepnej niedzieli chyba,ze cos sie wydarzy nieciekawego to wczesniej.
DObrej nocy zycze WamPrimaSort lubi tę wiadomość
-
Żaniayarn wrote:Dziewczyny... Coś mnie podszczupuje, lekko swędzi... Myślicie, że mogę się posmarować Clotrimazolum?
Dostałam po niej takiego uczulenia ze kilka dni bylo mi ciezko siedziec na tyłku! Spróbuj bepanthenem posmarować - może to tylko podrażnienieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 09:56
Żaniayarn lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny