Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
normalnie się denerwuję jakbym na swoją czekała..... sobie w kulki lecą gamonie!
inessa, PrimaSort, Żaniayarn lubią tę wiadomość
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.-3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
nick nieaktualnyHej!
Kochane podczytuje Was ale mam dzisiaj doła jakiegos chyba taki ciezki dzienstrasznie sie boje,ze kolejny raz sie nam nie uda
no ale iskierke nadziei cały czas w sobie wzniecam. Mam troszke objawów ale dla mnie po wczesniejszych ciazach objawy za duzo nie wnosza wazniejsze jest dla mnie USG i czy Maluch zdrowo rosnie
A czekam na wynik bety Żani i wierze,ze bedzie super!!!!
Pamietam o Was kochaneMadzik90, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej!
Kochane podczytuje Was ale mam dzisiaj doła jakiegos chyba taki ciezki dzienstrasznie sie boje,ze kolejny raz sie nam nie uda
no ale iskierke nadziei cały czas w sobie wzniecam. Mam troszke objawów ale dla mnie po wczesniejszych ciazach objawy za duzo nie wnosza wazniejsze jest dla mnie USG i czy Maluch zdrowo rosnie
A czekam na wynik bety Żani i wierze,ze bedzie super!!!!
Pamietam o Was kochane
Staram się przyzwyczajać do spania na boku. Czasem schizuję się, że brzuch mi rośniea po chwili myślę że nie ma co się cieszyć bo muszę nabrać dystansu do tej ciąży... Eh... No jakaś intna psychoza.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZania zadzwon do laboratorium bo moze maja jakas awarie a po co sie stresowac dodatkowo oczekiwaniem???
Dziewczyny dziekuje
Prima polubiłam bo mam podobne odczucia.
A wizyta dopiero gdzies za tydzien wczesniej nie widze sensu bo i tak nic nie bedzie widac na USG a jeszcze dzien wolny w nastepnym tygodniu nas czeka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Zania zadzwon do laboratorium bo moze maja jakas awarie a po co sie stresowac dodatkowo oczekiwaniem???
Dziewczyny dziekuje
Prima polubiłam bo mam podobne odczucia.
A wizyta dopiero gdzies za tydzien wczesniej nie widze sensu bo i tak nic nie bedzie widac na USG a jeszcze dzien wolny w nastepnym tygodniu nas czeka.
Ja idę za ponad tydzień. Mam nadzieję, że będzie już widać serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 19:48
inessa lubi tę wiadomość