Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
normalnie się denerwuję jakbym na swoją czekała..... sobie w kulki lecą gamonie!
inessa, PrimaSort, Żaniayarn lubią tę wiadomość
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.- 3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
nick nieaktualnyHej!
Kochane podczytuje Was ale mam dzisiaj doła jakiegos chyba taki ciezki dzien strasznie sie boje,ze kolejny raz sie nam nie uda no ale iskierke nadziei cały czas w sobie wzniecam. Mam troszke objawów ale dla mnie po wczesniejszych ciazach objawy za duzo nie wnosza wazniejsze jest dla mnie USG i czy Maluch zdrowo rosnie
A czekam na wynik bety Żani i wierze,ze bedzie super!!!!
Pamietam o Was kochaneMadzik90, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej!
Kochane podczytuje Was ale mam dzisiaj doła jakiegos chyba taki ciezki dzien strasznie sie boje,ze kolejny raz sie nam nie uda no ale iskierke nadziei cały czas w sobie wzniecam. Mam troszke objawów ale dla mnie po wczesniejszych ciazach objawy za duzo nie wnosza wazniejsze jest dla mnie USG i czy Maluch zdrowo rosnie
A czekam na wynik bety Żani i wierze,ze bedzie super!!!!
Pamietam o Was kochane
Staram się przyzwyczajać do spania na boku. Czasem schizuję się, że brzuch mi rośnie a po chwili myślę że nie ma co się cieszyć bo muszę nabrać dystansu do tej ciąży... Eh... No jakaś intna psychoza.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZania zadzwon do laboratorium bo moze maja jakas awarie a po co sie stresowac dodatkowo oczekiwaniem???
Dziewczyny dziekuje
Prima polubiłam bo mam podobne odczucia.
A wizyta dopiero gdzies za tydzien wczesniej nie widze sensu bo i tak nic nie bedzie widac na USG a jeszcze dzien wolny w nastepnym tygodniu nas czeka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Zania zadzwon do laboratorium bo moze maja jakas awarie a po co sie stresowac dodatkowo oczekiwaniem???
Dziewczyny dziekuje
Prima polubiłam bo mam podobne odczucia.
A wizyta dopiero gdzies za tydzien wczesniej nie widze sensu bo i tak nic nie bedzie widac na USG a jeszcze dzien wolny w nastepnym tygodniu nas czeka.
Ja idę za ponad tydzień. Mam nadzieję, że będzie już widać serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 19:48
inessa lubi tę wiadomość