Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Czyli po 96?
Wynik dzisiaj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:05
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻaniayarn wrote:Tak, tym razem powinno się pojawić na stronie. Bo wtedy robiłam w takim innym punkcie i ta pani tylko spisała datę urodzenia. Tym razem spisała pesel więc może teraz wrzuca
-
PrimaSort wrote:Ooo dobrze wiedzieć bo dużo osób nieświadomie pewnie masuje brzuch
Powiedziała mi ze jestem dziwny przypadek medyczny w moczu wyszły leukocyty a w posiewie jałowo:D
Tak samo hemoglobina, leci w dol a ja mam stabilne żelazoPrimaSort lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie. Dzisiaj zrobiłam badania na prolaktyne i progesteron. Jedno i drugie zawyżone.Progesteron 28,15ng/ml, prolaktyna 37,59. W ciąże staram się zajść od 5 miesięcy, wcześniej jedno poronienie w 6tyg. Powiedzcie mi czy jeżeli w tym cyklu zaszłam w ciążę to jest szansa, że to przez ciąże są podwyższone normy? Czy to jednak za dużo?
Dziewczyny, które biorą leki na obniżenie hormonów, powiedzcie, że Wam udało się zajść w ciążę i po jakim czasie od rozpoczęcia leczenia?
06.2015 - poronienie
-
ada89 wrote:Dziewczyny mam pytanie. Dzisiaj zrobiłam badania na prolaktyne i progesteron. Jedno i drugie zawyżone.Progesteron 28,15ng/ml, prolaktyna 37,59. W ciąże staram się zajść od 5 miesięcy, wcześniej jedno poronienie w 6tyg. Powiedzcie mi czy jeżeli w tym cyklu zaszłam w ciążę to jest szansa, że to przez ciąże są podwyższone normy? Czy to jednak za dużo?
Dziewczyny, które biorą leki na obniżenie hormonów, powiedzcie, że Wam udało się zajść w ciążę i po jakim czasie od rozpoczęcia leczenia?
Prolaktyny nigdy nie gadałam wiec nie pomogę
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Dziewczyny u mnie tak sobie są 2 pęcherzyki, jeden ma coś trochę ponad 13, a drugi ponad 10 i endometrium ponad 10... także lekarz mówił, że jeszcze nie owulacyjne w czwartek mam monitoring i ewentualnie lekarz da mi zastrzyk...
Wyszłam z gabinetu, ze łzami... coś czuje, że nic z tego będziePrimaSort lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz