Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynko dobrze, ze pęcherzyki rosną! Który to dzien cyklu? Musisz być dobrej myśli! Nie poddawaj się! Ja wierzę, ze się uda! ;*
Ale co za paranoja zeby kobieta, ktora pragnie miec dziecko miała takie problemy...Martynka30, PrimaSort lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualnyHejka!
ja na chwile aby powiedziec,ze o Was pamietam
Żania beta piekna
Czekam na relacje Primki !!!!!!!
wierze,ze bedzie dobrze wszystko u Niej!!
Madzik zdrowia zycze
Ja czuje sie w miare ok chociaz brzuch mnie pobolewa zwłaszcza jak dłuzej postoje czy pochodze no i mdlosci które popołudniu ustaja jak podam sobie zastrzyk z wit. B12.
Dzisiaj siedze w kuchni z przerwami na odpoczynek bo jutro goscie bo obchodzimy spoznione 40 z mezem.
BuziakiPrimaSort lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Hejka!
ja na chwile aby powiedziec,ze o Was pamietam
Żania beta piekna
Czekam na relacje Primki !!!!!!!
wierze,ze bedzie dobrze wszystko u Niej!!
Madzik zdrowia zycze
Ja czuje sie w miare ok chociaz brzuch mnie pobolewa zwłaszcza jak dłuzej postoje czy pochodze no i mdlosci które popołudniu ustaja jak podam sobie zastrzyk z wit. B12.
Dzisiaj siedze w kuchni z przerwami na odpoczynek bo jutro goscie bo obchodzimy spoznione 40 z mezem.
Buziaki
Ooo imprezkainessa, PrimaSort lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Madziu 13dc... choć dziewczyna na clo mi napisała, że jak na stymulację to mam kiepsko
Aż się popłakałam...boję się, że lekarz mi powie w czwartek, że niestety pęcherzyki są zbyt małeMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Madziu 13dc... choć dziewczyna na clo mi napisała, że jak na stymulację to mam kiepsko
Aż się popłakałam...boję się, że lekarz mi powie w czwartek, że niestety pęcherzyki są zbyt małe
Kochna! Mocno trzymam kciuki :***s1985, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Martynka30 wrote:Madziu 13dc... choć dziewczyna na clo mi napisała, że jak na stymulację to mam kiepsko
Aż się popłakałam...boję się, że lekarz mi powie w czwartek, że niestety pęcherzyki są zbyt małe
Ja jestem ciemna dla mnie to czarna magia...
nick nieaktualnyPrzepraszam, że dopiero teraz piszę ale internet mi w domu padł...
Na tą chwilę bliźniaki ale jeden bardzo słabo rokuje - pęcherzyk mały o nieregularnym kształcie a ciałko żółte wewnątrz niego za duże najprawdopodobniej nie przetrwa ;-(
Poniżej zdjęcia z dzisiejszego USG.
Proszę o modlitwę za moje maleństwa aby oba prawidłowo się rozwijały.
Żaniayarn, s1985, Martynka30 lubią tę wiadomość
-
Prima będę się modlić za Was. Trzeba mieć nadzieję.
PrimaSort lubi tę wiadomość
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.- 3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
PrimaSort wrote:Przepraszam, że dopiero teraz piszę ale internet mi w domu padł...
Na tą chwilę bliźniaki ale jeden bardzo słabo rokuje - pęcherzyk mały o nieregularnym kształcie a ciałko żółte wewnątrz niego za duże najprawdopodobniej nie przetrwa ;-(
-
PrimaSort wrote:Przepraszam, że dopiero teraz piszę ale internet mi w domu padł...
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewczyny. Teraz na nocce udali mi się 1,5 h przespać. Ale wstałam całą zła na siebie, że po co szłam spać, bo śniły mi się wypadające zęby... A to źle wróży...
Proszę, nakopcie mi do dupy bo znowu przeginam.... -
Madzik nie wiem kochana przy jakiej wielkości pękają...
Primko masz śliczne dzieciaczki... pomodlę się...
Żania nie wiesz w sny, najczęściej są bez znaczenia... mi wiele razy śniły się głupoty, wypadki, krew itp
Będzie dobrzePrimaSort lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Żaniayarn wrote:Dziewczyny. Teraz na nocce udali mi się 1,5 h przespać. Ale wstałam całą zła na siebie, że po co szłam spać, bo śniły mi się wypadające zęby... A to źle wróży...
Proszę, nakopcie mi do dupy bo znowu przeginam....PrimaSort, Żaniayarn lubią tę wiadomość
Będę się modlić za maluszki
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*