Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
no i jeszcze jedna dobra wiadomość, że ZUS się już odczepił i wczoraj przelali mi kasiurkę
eh wyczuwam, że jutro między egzaminami skoczę do mojej kochanej pasmanterii i zaszalejęCzekając na tęcze lubi tę wiadomość
-
Sysiu tak strasznie mi przykro ;( przytulam Cię mocno :* trzymaj się jakos :*Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Sysiu tak bardzo, bardzo mi przykro! Nie pisałam na tym wątku, ale bardzo mocno trzymałam za Ciebie i Twoje maleństwo kciuki. Brak mi słów. Miałam ogromną nadzieję, że teraz będzie inaczej. Tak bardzo ci współczuję!
-
prawdopodobną przyczyną ( wczoraj na ip lekarz stwierdziła) było odklejenie się kosmówki które prawdopodobnie zaczeło się z plamieniem i krwawieniem po 6 stycznia,
dzięki dziewczyny
zaraz jade do szpitala bo juz skrzepy powoli lecą, choć w głębi serca wolała bym poronić w domu2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Kochana moja prowadząca to ma straszny sprzęt ale 6 stycznia tętno 177 długość dziecka 0,82 a tydzień później na wizycie kontrolnej tętno 144 i dl dziecka 0,89 ale według lekarz wszystko ok ;( to smutne, jestem zła na cały świat...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewczyny, ale się dzisiaj strachu najadłam... Wczoraj trochę się poprzytulaliśmy z mężem a dzisiaj rano zaczęło mnie coś kłuć po lewej stronie. Już myślałam, że się coś z szyjką dzieje... Z przerażeniem pojechałam do Pani doktor ale okazało się, że wszystko jest w porządku. Szyjka długa na ponad 5 cm! A te kłucia to najprawdopodobniej te nieszczęsne gazy po wczorajszym piciu gazowanego. Uff.
A tymczasem witam się w 5-tym miesiącu
-
witajcie dziewczyny,
smutno ostatnio się zrobiło po informacji od s1985. Bardzo mi przykro. Czy można coś zrobić abyś ustrzegła się tego przy ewentualnej następnej ciąży?
Żania- dobrze że tylko na strachu się skończyło.
A jak u pozostałych?
Ja czekam na termin punkcji i liczę, że in vitro przyniesie nam szczęście. Trzymajcie kciuki.Czekając na tęcze lubi tę wiadomość
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.- 3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
My juz powoli przygotowujemy sie do porodu:) jutro zaczynam 9 miesiąc, Franek jest rozwinięty na 38t0d waży 3200g, zostały dwa tyg do ciąży donoszonej synuś nie ma juz miejsca i rozpycha sie gdzie tylko może, nóżki czuję juz pod biustem kochany łobuziak
Co u was dziewczyny? Odzywajcie się
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Dziewczyny doradzcie,jutro idę na posiew w kierunku bakterii,chciałabym jeszcze na chlamydię-tylko jaką? i te mykoplazmy.ueroplazmy..jak to jest tylko posiew czy jeszcze z krwi?
-
nick nieaktualny