Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
A u nas 17 tydz, dzidzia starsza o ponad tydz, we wtorek miała/miał bo płci nie znamy aż 168g
I muszę się pochwalić, że czuję ruchy
Dziś mam całe obolałe podbrzusze, co mnie martwi
Dziewczynki a co u Was? Madzia melduj się
Jeszcze w 2 paku ?Tulisia lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Cześć kochane. Ja czekam na zrobienie bety. 16 lutego miałam transfer 2 maluszków. Około czwartku zrobię test. Proszę trzymajcie kciuki.06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.- 3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
Martynka30 wrote:A u nas 17 tydz, dzidzia starsza o ponad tydz, we wtorek miała/miał bo płci nie znamy aż 168g
I muszę się pochwalić, że czuję ruchy
Dziś mam całe obolałe podbrzusze, co mnie martwi
Dziewczynki a co u Was? Madzia melduj się
Jeszcze w 2 paku ?pucek, Martynka30, bobo_frut, Tulisia lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Cześć dziewczyny, nie wiem czy mogę do Was dołączyć... rok temu straciłam ciążę w 8tc, miałam 2 krwiaki i kosmówka zaczęła się odklejać, serduszko przestało bić, szpital i zabieg ;( Później długo staraliśmy się o ciążę, od kilku miesięcy jestem pod opieką kliniki leczenia niepłodności i udało się w 5 cyklu z clo i zastrzykiem z ovitrelle. Niestety wczoraj odebrałam wyniki progesteronu - 12,7... czyli mocno spadł co nie wróży nic dobrego i w sumie obawiam się już najgorszego. Teraz poza totalnym załamaniem towarzyszy mi jeszcze straszny strach co będzie dalej, czy uda mi się w ogóle zajść w ciążę i ją donosić? jestem załamana ;(
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
nick nieaktualny
-
Karo85 wrote:Cześć kochane. Ja czekam na zrobienie bety. 16 lutego miałam transfer 2 maluszków. Około czwartku zrobię test. Proszę trzymajcie kciuki.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dzięki dziewczyny dzisiaj mam wizytę u lekarza i już wszystko będzie wiadomo chociaż wczoraj przez telefon nie ukrywał, że to nic dobrego nie wróży...
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Tulisia wrote:Haha!!! Kochana, ty swojego męża to weź jakoś uspokój, bo zanim urodzisz to on się wykończy nerwowo
Na niego nic nie działa boje sie zeby sobie w pracy krzywdy nie zrobil oby to juz niedlugo bo biedaczek się wykończy
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Madzik90 wrote:Na niego nic nie działa boje sie zeby sobie w pracy krzywdy nie zrobil oby to juz niedlugo bo biedaczek się wykończy
-
A ja dziewczynki w 20 tyg (19+0).
Dzisiaj miałam wizytę i mój mężczyzna waży już 350 g a podczas badania miał czkawke
Za tydzień w środę mam badania prenatalne. Pani doktor kazała wziąć ze sobą coś słodkiego gdyby tak maluch nie chciał współpracować Także mała puszka coli do torebki i jazdaTulisia lubi tę wiadomość
-
Czesc, chcialabym dolaczyc do Was. Jestem mama dwoch Aniolkow.w tym roku jestem drugi cykl na aromku i pregnylu. Ostatnio sie dowiedzialam ze przysluguje mi badanie kariotypu na nfz, ale internista ostatnio nie dal mi skierowania. Odeslal do poradni gin.przy moim hashimoto istnieje podejrzenie zespolu antyfosfolipidowego co wiem z tego forum oczywiscie. Juz moja endo dala mi skierowanie na kilka badan na moja prosbe. Na razie powoli zaczynam ogarniac to wdzystko i strasznie sie boje. Pozdrawiam
-
Niestety moje obawy się potwierdziły, jutro szpital i zabieg...
MonaLiza ja dzisiaj rozmawiałam z moim gin i on powiedział, że mnie wyśle do genetyka i na te badania właśnie na nfz bo one się należą ale to chyba genetyk wystawia skiero na nie. A jakie badania dostałaś? Myślę ile można ogarnąć właśnie na nfz poza kariotypami
-
Xaxa przykro mi ja mam to szczescie ze chodze do prywatnych. Mam taki super pakiet w pracy. Tylko minusem jest wlasnie to ze oni nie daja skierowan na nfz. I mialam badania pod katem tarczycy rozne. O tych genetycznych to wydaje mi sie ze caytalam ze to nawet rodzinny kieruje. Chyba ze chodzilo o to ze rodzinny kie ruje do genetyka.
-
MonaLiza wrote:Xaxa przykro mi ja mam to szczescie ze chodze do prywatnych. Mam taki super pakiet w pracy. Tylko minusem jest wlasnie to ze oni nie daja skierowan na nfz. I mialam badania pod katem tarczycy rozne. O tych genetycznych to wydaje mi sie ze caytalam ze to nawet rodzinny kieruje. Chyba ze chodzilo o to ze rodzinny kie ruje do genetyka.
Ja chodzę do gina prywatnie i pani doktor napisała prośbę do lekarza rodzinnego o wystawienie skierowania.