Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto tak akurat jestes w dniach plodnych czyli teraz tylko milego serduszkowania a owulacja pewnie w 14 dniu bedzie... chyba ze cos bi sie przestawiło bo patrzac na wykres to rzeczywiscie tak wyglada jakby owulacja juz była.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 20:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
powiem ci że ja trafiłam do szpitala w połowie stycznia a w tą sobote był tak na prawde 1 dzień na pełnym luzie!!! tak bez myślenia bez strachu poprostu wyłączyłam swój mózg jak to mąż powiedział i korzystałam ze wspolnego weekendu:P:P:) więc mi to troche zajęło,ale na to wszystko nałożyły się i stresy związane z pracą,i myślenie czy już jestem gotowa na dziecko czy damy rade finansowo itd itp ale powiedziałam sobie co ma byc to będzie;)
oliwia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygin mi powiedział że nie ma potrzeby robić badań bo wszystkie badania w ciąży miałam idealne oprócz cukru ale to nie była przyczyna poronienia i na 99% to była wada genetyczna bo wyniki histopatologiczne nic nie dały kazał się starać od czerwca bez stresu ale jeżeli już w czerwcu przyjdę w ciąży nie bedzie krzyczał wiec już sama nie wiem czy powinnam i jakie badania zrobić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja planowany @ mam 25 a test już sobie leży w szafie.Gosia na test jest za wcześnie poczekaj do okresu albo zrob pare dni po jak nie przyjdzie.miriam jeśli masz dobrego lekarza który wie co mówi to chyba nie trzeba, fakt że czekaliście 2 lata to długo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny