Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myslałam że nie będe myslała o tym a tu odliczam dni wiem że przed okresem nie ma co robić.ale gin narobił mi nadzieii bo przy uzg mówił że ładne endometrium itd że owulacja w sobote i na dowidzenia powiedział:zapraszam za 2 tygodnie w ciąży:):):) i jakaś nadzieja we mnie wstąpiła że urodzę na pewno zdrowe dzieciątko w niedługim czasie a aniołek będze nad nami czuwał.ateraz uciekam cos dobrego na obiad wyczarowac

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja tez czekam na testowanie, a tak to na pierwsza ciaze czekałam tylko 1 cykl bo w drugim juz saszlam. a teraz zajelo mi to az 17 miesiecy, masakra. mam nadzieje ze na kolejna ciaze nie bede musiała tyle czekac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa ja sobie też zadaje pytanie. na pierwszą ciąże czekałam 16 miesięcy to ile teraz będę czekać? oby nie długo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam taka nadzieje bo nie dam rady walczyc kolejne 17 miesiecy, jestem juz po 2 poronieniach i nie mam własnego dziecka. chociaz mam zaledwie 23 lata jakos trudno mi uwierzyc, ze szybko doczekam sie maluszka...

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolaa dasz rade dzieciątko przyjdzie;)jedni czekając krócej inni dłużej moja kuzynka czekała 4 lata!!!! i jest śliczna dziewczynka jesteś młodziutka jeszcze będziesz miała nie jedno dzieciątko

kaarolaa lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem jak to jest u mnie siostra zaliczyła wpadke po 2 miesiacach i teraz ma slicznego chlopczyka, ktory ma pol roku. a tak to nie znam nikogo kto stara sie tak długo jak ja albo dluzej i dlatego jest mi tak ciezko. jeszcze te dwie straty to juz w ogole serce boli :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa ale zobacz ile nas tu jest starających się. wiem jak się czujesz rozumiem cię. jesteśmy z tobą :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak troche zle to napisałam. chodziło mi o kobietki z mojej najblizszej okolicy lub rodziny. dobrze ze mam was bo czytajac te fora widze ze cuda sie zdarzaja, niektore maja jakies problemy ze zdrowiem i zachodza takze nie ma co sie nad soba uzalac, bedzie dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie dobrze napewno :) w sumie to starasz się tak długo jak ja. też miewam gorsze dni , nie mam już siły ale przechodzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogolnie całego starania to juz ponad 2 lata, ale od 1 poronienia 17 miesiecy. bedzie dobrze, obie w koncu bedziemy sie cieszyły maluszkami.

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiesz bo tak na prawde to nie ma się czym chwalić a pewnie sporo kobiet które znasz miało lub ma problem. niestety coraz więcej u mnie też wokół same wpadki pełno dzieci ale w końcu będzie taki dzień..a mnie zaczyna boleć dół brzucha ciekawe na co..

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia mnie już w dole brzucha boli chyba 4 dni. normalnie wczesniej to przed @ mnie nie bolał tylko w dniu @ więc to dla mnie nowość.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale i tempkę masz ładną wiec trzymam kciuki za fasolkę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Miriam tak naprawdę to dziś miałam spadek tempki... jeśli jutro znowu spadnie to chyba już cykl stracony.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja trzymam kciuki żeby podskoczyła bo tak naprawdę jest taka jak ta dwa dni temu <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 17:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :) już bym chciała jutro rano, a najlepiej żeby już piątek był to już bym wiedziała czy się udało :)

Miriam lubi tę wiadomość

• blueberry Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach te oczekiwania. Trzymam za Was kciuki kochane, za piękne fasolki :) A sama też czekam z niecierpliwością na kolejne usg, które będzie dopiero w czerwcu :(

zfxga33.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj kochana a jak ty się czujesz powiedz mi tu szybko <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueberry wrote:
    Ach te oczekiwania. Trzymam za Was kciuki kochane, za piękne fasolki :) A sama też czekam z niecierpliwością na kolejne usg, które będzie dopiero w czerwcu :(

witaj blueberry :) widze ze to juz 10 tydzien leci, super :) szybko ten czas do czerwca minie zobaczysz :) a jak tak w ogole sie czujesz? masz jakies dolegliwosci ciazowe?

• blueberry Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się w końcu dobrze, mdłości minęły i w końcu mogę jeść normalnie :) Mam nadzieję, że dzidzia też dobrze się czuje i rośnie zdrowo. Chciałabym zobaczyć na usg czy wszystko ok, ale termin dopiero w czerwcu. Gdyby chociaż brzuszek już urósł, to bym była spokojniejsza, a tak nie wiem co tam w środku się dzieje chlip

Miriam lubi tę wiadomość

zfxga33.png
‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ