Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
myslałam że nie będe myslała o tym a tu odliczam dni wiem że przed okresem nie ma co robić.ale gin narobił mi nadzieii bo przy uzg mówił że ładne endometrium itd że owulacja w sobote i na dowidzenia powiedział:zapraszam za 2 tygodnie w ciąży:) i jakaś nadzieja we mnie wstąpiła że urodzę na pewno zdrowe dzieciątko w niedługim czasie a aniołek będze nad nami czuwał.ateraz uciekam cos dobrego na obiad wyczarowac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiem jak to jest u mnie siostra zaliczyła wpadke po 2 miesiacach i teraz ma slicznego chlopczyka, ktory ma pol roku. a tak to nie znam nikogo kto stara sie tak długo jak ja albo dluzej i dlatego jest mi tak ciezko. jeszcze te dwie straty to juz w ogole serce boli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno tak troche zle to napisałam. chodziło mi o kobietki z mojej najblizszej okolicy lub rodziny. dobrze ze mam was bo czytajac te fora widze ze cuda sie zdarzaja, niektore maja jakies problemy ze zdrowiem i zachodza takze nie ma co sie nad soba uzalac, bedzie dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie wiesz bo tak na prawde to nie ma się czym chwalić a pewnie sporo kobiet które znasz miało lub ma problem. niestety coraz więcej u mnie też wokół same wpadki pełno dzieci ale w końcu będzie taki dzień..a mnie zaczyna boleć dół brzucha ciekawe na co..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblueberry wrote:Ach te oczekiwania. Trzymam za Was kciuki kochane, za piękne fasolki A sama też czekam z niecierpliwością na kolejne usg, które będzie dopiero w czerwcu
witaj blueberry widze ze to juz 10 tydzien leci, super szybko ten czas do czerwca minie zobaczysz a jak tak w ogole sie czujesz? masz jakies dolegliwosci ciazowe? -
Czuję się w końcu dobrze, mdłości minęły i w końcu mogę jeść normalnie Mam nadzieję, że dzidzia też dobrze się czuje i rośnie zdrowo. Chciałabym zobaczyć na usg czy wszystko ok, ale termin dopiero w czerwcu. Gdyby chociaż brzuszek już urósł, to bym była spokojniejsza, a tak nie wiem co tam w środku się dzieje chlip
Miriam lubi tę wiadomość