Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleksandra1988 wrote:Ciekawe jak tam dziś mój owu test. Jajniki mnie bolą już troszkę mniej, ale jednak nadal bolą...
Dziś mi libido spadło totalnie i nie mam ochoty na starankaAleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:To szybka akcja wieczorkiem i wystarczy
A potem odpoczynek od seksu na jakieś 3 dni bo wszystko mnie aż boli
Mam tylko nadzieję, że jak zajdę to donoszę i urodzę zdrowe dziecko.
O 15:00 powtórka z owu testów. No właśnie jak to jest z tymi testami?
Kiedy i przez ile czasu powinno się współżyć? W ciągu 12 godzin od odczytania wyniku testu a przez ile czasu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:14
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczarna_ma wrote:Dziewczyny wiem,ze macie inne zmertwienie,ale muszę sie wyglądać dziś juz wybuchlam normalnie płacze pojechalam odwiedzić przyszłych teściów bo narzeczony wyjechał i dzis jego babcia przyszła i mi wygarnela ze poroniłam na własne żądanie i życzy mi każda kolejna ciążę bym poroniła wydawało mi się ze ona jest w porządku jak na babcię,a okazała się jedza ... Siedze i płacze bo nie potrafię zrozumieć jak można być tak okrutnym człowiekiem i tak zyczyc prawie osobie w rodzinie... Mojego narzeczonego poinformowalam bo jutro dopiero wraca i powie jej co myśli o niej,ale boli mnie osadzenie człowieka który nie wie jak to przechodzilam jak ciężko się zbierałam po poronieniu...;(
Bree lubi tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Ale dziś zmarzłam na przystanku... Teraz się czuję jakbym miła gorączkę.
Siedzę przy grzejniczku i chętnie napiłabym się herbatki, ale zrobię to po 15
A Wam jak dzień mija?
Co tak wszyscy milczą?
To wygrzej się, żeby nie zachorować
Nie lubię takich szarych i ponurych dni, dlatego cały dzień oglądam seriale i filmy Swoją drogą polecam wam film RETURN TO ZERO, smutny ale końcówka daje nadzieję, że wszystko się kiedyś ułoży...Bree lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Nie martw się. moja kolezanka w pracy zaznaczyła, ze w moim wieku mogłam się tego spodziewać
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny