Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy dzis po wizycie u lekarza jeżeli bhcg będzie powyżej 10.000 to szpital i łyzeczkowanie szansa na zdrową donoszona ciąże 30-40% rozważamy IN VITRO aby wybrać najlepszą komórkę i najlepszego ogona . Czas na kolejne próby niestety 3 mies aby dać najlepsze szanse
Aleksandra1988, dorbie, Bree lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:My dzis po wizycie u lekarza jeżeli bhcg będzie powyżej 10.000 to szpital i łyzeczkowanie szansa na zdrową donoszona ciąże 30-40% rozważamy IN VITRO aby wybrać najlepszą komórkę i najlepszego ogona . Czas na kolejne próby niestety 3 mies aby dać najlepsze szanse
Bree lubi tę wiadomość
-
a ja wrociłam z wizyty kontrolnej... w zasadzie jakby na nia nie poszła to wiedziałabym tyle samo. Dostałam wyniki histopatologii które nic nie wniosły, do tego jeszcze lekarz tylko i wyłącznie 5 minut ze mną rozmawiał nie robiąc ani usg ani nawet jakiegokolwiek badania ginekologicznego, nawet nie dał mi skierowania na jakiekolwiek badania. Wyszłam od niego trzaskając drzwiami z wielkim krzykiem bo co to za kontrola? czego? chyba tylko żeby sobie na mnie popatrzeć... zła jestem jak nie wiem co.
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:a ja wrociłam z wizyty kontrolnej... w zasadzie jakby na nia nie poszła to wiedziałabym tyle samo. Dostałam wyniki histopatologii które nic nie wniosły, do tego jeszcze lekarz tylko i wyłącznie 5 minut ze mną rozmawiał nie robiąc ani usg ani nawet jakiegokolwiek badania ginekologicznego, nawet nie dał mi skierowania na jakiekolwiek badania. Wyszłam od niego trzaskając drzwiami z wielkim krzykiem bo co to za kontrola? czego? chyba tylko żeby sobie na mnie popatrzeć... zła jestem jak nie wiem co.
U mnie było tak, że poszłam do szpitala, dostałam ten wynik histopatologiczny i lekarka przeprowadziła ze mną krótką rozmowę, bez zadnego badania, tyle, więc identycznie jak u ciebie Dopiero jak po pierwszej miesiączce poszłam prywatnie do gin to miałam badanie i sprawdził czy wszystko się zagoiło.Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Kierzynka nas tak zbadał że gdyby to mogło nam pomóc to chyba by zaproponował że może On spróbuję ale co z tego badań nie kazał robić tylko łykać dobre witaminy dla kobiet starajacych sie i zacząc za 3 miesiące
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWynik testu owulacyjnego z dziś:
- negatywny
http://s21.postimg.org/vcii1kas7/100_3628.jpg
Podsumowanie:
12 dzień cyklu - negatywny
13 dzień cyklu - negatywny
14 dzień cyklu - negatywny
15 dzień cyklu - negatywny
16 dzień cyklu - negatywny
17 dzień cyklu - POZYTYWNY
18 dzień cyklu - POZYTYWNY
19 dzień cyklu - negatywny
Czyli po owulacji?
Ile dni jeszcze proponujecie współżyć aby uzyskać pożądany efekt?Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aleksandra1988 wrote:Wynik testu owulacyjnego z dziś:
- negatywny
http://s21.postimg.org/vcii1kas7/100_3628.jpg
Podsumowanie:
12 dzień cyklu - negatywny
13 dzień cyklu - negatywny
14 dzień cyklu - negatywny
15 dzień cyklu - negatywny
16 dzień cyklu - negatywny
17 dzień cyklu - POZYTYWNY
18 dzień cyklu - POZYTYWNY
19 dzień cyklu - negatywny
Czyli po owulacji?
Ile dni jeszcze proponujecie współżyć aby uzyskać pożądany efekt?
myślę, że jeszcze dzisiaj i jutro tak na wszelki wypadekAleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:My dzis po wizycie u lekarza jeżeli bhcg będzie powyżej 10.000 to szpital i łyzeczkowanie szansa na zdrową donoszona ciąże 30-40% rozważamy IN VITRO aby wybrać najlepszą komórkę i najlepszego ogona . Czas na kolejne próby niestety 3 mies aby dać najlepsze szanse
Jesteś dzielna !!!Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny