Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czarna_ma wrote:Czy to tak na 100% daje dokładny wynik ze tak jest? Wiem możecie się ze mnie śmiać ale ja nigdy nie uzywalam testów owulacyjnych..i tak ostatnio sie zastanawialam czy warto;)
Niestety nie... Testy owulacyjne wykrywają czasem owulację wtedy gdy jej nie ma... A gdy jest to czasem jej i tak nie pokazują.czarna_ma, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cudem będzie Was nadrobić, 10 stron, oszalałyście
U mnie dziś miesiąc od zabiegu. Eh. Odwiozłam męża na imprezę firmową i wzięłam się za porządki żeby zająć myśli. W dodatku pokłóciłam się z szefem bo dostałam ochrzan za coś czego nie zrobiłam i mu to powiedziałam więc dostałam ochrzan drugi raz że nie powinnam się odzywać. Do d. to wszystko.
bree o grey mam takie samo zdanie jak Ty
karolajna nareszcie @ kurczę, ale to dziwnie brzmi Pobaw sie testami, mnie też pomogły
kierzynko jakie piękne zdjęcie! Ja niestety nie mam żadnego. Może idź do jakiegoś innego gin? Faktycznie kontrola, nie ma co
ola przykro mi że musiałaś do nas dołączyć
aleksandra haha dobry ten Twój mąż Mój jak mi wyszedł pozytywny test owu powiedział "dobra choć, ale nie licz na czułości" Jak masz jeszcze chęci to seksik dziś też wskazany Domyslam się, że możesz nie miec siły, ale chcesz bobucha to marsz z meżem do łóżka
czarna ale wredne babsko! skąd ona się wzięła?! Narzeczony już z nią pogadał? i co? Trzymam kciuki za teściorAleksandra1988, czarna_ma, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:cudem będzie Was nadrobić, 10 stron, oszalałyście
U mnie dziś miesiąc od zabiegu. Eh. Odwiozłam męża na imprezę firmową i wzięłam się za porządki żeby zająć myśli. W dodatku pokłóciłam się z szefem bo dostałam ochrzan za coś czego nie zrobiłam i mu to powiedziałam więc dostałam ochrzan drugi raz że nie powinnam się odzywać. Do d. to wszystko.
bree o grey mam takie samo zdanie jak Ty
karolajna nareszcie @ kurczę, ale to dziwnie brzmi Pobaw sie testami, mnie też pomogły
kierzynko jakie piękne zdjęcie! Ja niestety nie mam żadnego. Może idź do jakiegoś innego gin? Faktycznie kontrola, nie ma co
ola przykro mi że musiałaś do nas dołączyć
aleksandra haha dobry ten Twój mąż Mój jak mi wyszedł pozytywny test owu powiedział "dobra choć, ale nie licz na czułości" Jak masz jeszcze chęci to seksik dziś też wskazany Domyslam się, że możesz nie miec siły, ale chcesz bobucha to marsz z meżem do łóżka
czarna ale wredne babsko! skąd ona się wzięła?! Narzeczony już z nią pogadał? i co? Trzymam kciuki za teściorBree lubi tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:czarna teścik na jutro już kupiony?
Ehh jeszcze nie,bo przez cala ta sytuacje z tym babsztylem to zajęła się rozmowa z moim i kupie juto ale powiem Ci dziwnie się czuje caly tydzień bola mnie jajniki gdzieś w żołądku pokuje i stalam się dużym placzusiem hehe
Bree lubi tę wiadomość
-
Monika nie wiem skąd,ale mogło by jej wgl nie być.. Tak jestem na nią nabuzowana ze masakra. Tak tyle co telefonicznie bo późno wrócił,ale jutro jedzie tam do rodziców i pójdzie jej powiedzieć w cztery oczy... Wiem ze Babsztyl się wypsze żeby tylko mnie upokorzyć ale każdy wie jaka jest... Obiecalam jej wczoraj ze nigdy(jak będę w ciąży)nie zobaczy prawnuków,nigdy...
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:mi kazała brać kwas foliowy i powiedziałą że można sie juz starać.
Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
Kobietki duzo napisalyscie a ja nie mam jak poczytac, jutro rano jade do lekarza... trzymajcie za mnie kciuki bo sie boje ze cos jest nie tak...
Jak wroce i sie ogarne to nadrobie lekture... narazie bardzo sie bojedorbie, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Niestety nie... Testy owulacyjne wykrywają czasem owulację wtedy gdy jej nie ma... A gdy jest to czasem jej i tak nie pokazują.
Testy owulacyjne z Allegro sa jak najbardziej wiarygodne-ja dzieki ten jestem drugi raz w ciazy-tylko na teście musza byc dwie kreski jednakowej barwy,nie podobne,a jednakowe.unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Bree normalnie śniłas mi sie dziś w nocy
Mam nadzieję że na badaniu będzie wszystko dobrze
Ja muszę iść prywatnie na usg bo taka kontrola jaka przeszłam to nie wiem komu była bardziej potrzebna mnie czy szpitalowi.Bree lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Mi ginka kazała brać Stymen 1x1 (biosteron), kwas foliowy 0,4 i Inofolic 2x1, biorę jeszcze Prenatal Probaby, ale muszę zmienić, bo mam po nim biegunki
Bree lubi tę wiadomość
-
dddodiii wrote:Co za bzdura:) Jak masz zaburzenia hormonalne,to Ci tak wykrywają.
Testy owulacyjne z Allegro sa jak najbardziej wiarygodne-ja dzieki ten jestem drugi raz w ciazy-tylko na teście musza byc dwie kreski jednakowej barwy,nie podobne,a jednakowe.
ja czytałam co innego, więc w nie do końca nie wierzę czytałam o wielu przypadkach, gdzie testy owulacyjne owulacji nie wykrywały a ona i tak była i kobieta zachodziła w ciążę więc mam prawo w nie nie wierzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 09:02
Bree lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:Kobietki duzo napisalyscie a ja nie mam jak poczytac, jutro rano jade do lekarza... trzymajcie za mnie kciuki bo sie boje ze cos jest nie tak...
Jak wroce i sie ogarne to nadrobie lekture... narazie bardzo sie bojeAleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość