Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:unadarcy i monkey mi sie mylicie bo jedna małpa w nazwie a druga na zdjęciu
też miałam zamysł by dać małpę w avka ale nie chciałam robić koleżance konkurencjiunadarcy, Aleksandra1988, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandra1988 wrote:Przestałam się troszkę bo stasznie mnie źle się dziś czuję. Mąż kupił mi śledzie i wcinam
Wcinaj wcinaj, kwasy omega-3 to cenne kwasy na zdrowie! Tylko proszę Aleksandra1988 nie chuchaj....Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_45 Ja poronilam w tym sam dniu co Ty tez 2 marca 6 marca w sobote ju nie krwawilam
a plamic przestalam 9 marca czyli we wtorek, w sumie to nie bylo nawet plamienie tylko sluz minimalnie zabarwiony
na bezowo (wkladka wystarczylaby mi na caly dzien). bardzo malo krwawilam podczas poronienia (samoistne) i nawet
nie mialam wiekszych skrzepow, dlatego balam sie ze cos tam jeszcze zalega ale gin powiedzial mi w sobote ze wszystko ladnie
sie oczyscilo i moge dzialac, a jak pokazal mi jajeczko w prawym jajniku ze juz mam takie dojrzale to sie napalilam
Skoku tempki narazie nie mialam a testy mam negatywne... no nic poobserwuje i zobacze co z tego wyjdzie
Trzymam kciuki za Twoja ovulke i owocne starania
Aleksandra nie wiem czy Cie to pocieszy ale moj sta podgoraczkowy byl wlasnie efektem ciazy a tez myslalam ze grypa mnie lapie
mialam wtedy powyzej 37, juz nie pamietam ile kresek powyzej ale bylo ponad, kosci mnie lamaly i zimno mi bylo jak cholera
Hahaha Unadarcy niezle Ja jak sie nie ogole to wygladam jak mamut hahaha
A co do etapu fizycznych staran to wiadomo - THE BEST a to czekanie to niech szlag trafi ciagnie sie niemilosiernie
Aleksandra - Ja mialam cala twarz w pryszczach na ciaze a na @ nigdyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:23
unadarcy lubi tę wiadomość
-
w ogole jestem caly czas pod wrazeniem jak tu sie ozywilo Jak dolaczylam do tego watku to bylo zaledwie kilka wpisow na dzien a teraz jest kilka stron na dzien
Aleksandra1988, Monkey, unadarcy, kierzynka, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:w ogole jestem caly czas pod wrazeniem jak tu sie ozywilo Jak dolaczylam do tego watku to bylo zaledwie kilka wpisow na dzien a teraz jest kilka stron na dzien
i dobrze
przynajmniej mam gdzie zaglądać
poza tym czuję tu mnóstwo pozytywnej energii i czuję, że niebawem zrobi się wesołounadarcy, Aleksandra1988, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)