Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:59
tysiaa93, Aleksandra1988, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Ola_45 wrote:U mnie wszystko w porządku Jajeczko rzeczywiscie jest ale zolnierzyk go jeszcze nie dorwal bo jest nadal w jajniku Wiec chyba jest szansa ze sie uda? Jest w lewym, caly dzien czuje ten jajnik
To super Pewnie, że jest szansaBree lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:59
tysiaa93, Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:00
Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualnyOla_45 wrote:U mnie wszystko w porządku Jajeczko rzeczywiscie jest ale zolnierzyk go jeszcze nie dorwal bo jest nadal w jajniku Wiec chyba jest szansa ze sie uda? Jest w lewym, caly dzien czuje ten jajnik
Ola_45, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Aleksandra rano czekamy na wynik testu
Właśnie uszykowałam sobie pojemniczek na mocz i test ciążowy w WC i jak wstane to zrobię czyli o jakiejś 6 ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 21:21
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:00
tysiaa93, Aleksandra1988, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kobiety! Nie było mnie na forum kilka godzin a tu tyyle stron znów! Jak Wy to robicie jak wrócę do pracy to Was nie nadrobię!
Dziewczynki, do których przyszła @ - ech..cóż..trudno Za miesiąc się uda
Ola_45 podziałałaś ile mogłaś, doprawisz w niedzielę
Aleksandra1988 czekamy na pozytywne wieści!
tysia93 jak Ty się czujesz? Objawy jakieś są czy za wcześnie?
Ja dziś byłam na kursie, na którym koleżanka zaszła w ciąże w tym samym czasie jak ja..i ma już taki troszkę wydęty brzuszek i tak pięknie wygląda, taka promienna jest.. Strasznie dziś to przeżywam choć ona bardzo dużo wsparcia mi dała bo sama przeżyła to samo, co ja w październiku. Powiem Wam, że wchodzę na fioletowe forum do październikowych mam i czytam, co tam u nich i tak strasznie im zazdroszczę tego, że ich Dzidziusie mają już po kilka cm, że już badania prenatalne.. Nie myślałam po zabiegu już przez jakiś czas a teraz znów to do mnie wraca... 26marca miałam mieć badania prenatalne a nastepnego dnia mam urodziny i chcieliśmy informować rodzinę..ech.. dziś mi smutno. Nie mogę doczekać się, ąz te 3 cykle miną..Aleksandra1988, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnypap86 wrote:Kobiety! Nie było mnie na forum kilka godzin a tu tyyle stron znów! Jak Wy to robicie jak wrócę do pracy to Was nie nadrobię!
Dziewczynki, do których przyszła @ - ech..cóż..trudno Za miesiąc się uda
Ola_45 podziałałaś ile mogłaś, doprawisz w niedzielę
Aleksandra1988 czekamy na pozytywne wieści!
tysia93 jak Ty się czujesz? Objawy jakieś są czy za wcześnie?
Ja dziś byłam na kursie, na którym koleżanka zaszła w ciąże w tym samym czasie jak ja..i ma już taki troszkę wydęty brzuszek i tak pięknie wygląda, taka promienna jest.. Strasznie dziś to przeżywam choć ona bardzo dużo wsparcia mi dała bo sama przeżyła to samo, co ja w październiku. Powiem Wam, że wchodzę na fioletowe forum do październikowych mam i czytam, co tam u nich i tak strasznie im zazdroszczę tego, że ich Dzidziusie mają już po kilka cm, że już badania prenatalne.. Nie myślałam po zabiegu już przez jakiś czas a teraz znów to do mnie wraca... 26marca miałam mieć badania prenatalne a nastepnego dnia mam urodziny i chcieliśmy informować rodzinę..ech.. dziś mi smutno. Nie mogę doczekać się, ąz te 3 cykle miną..tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Pap u mnie żadnych objawów i mam po prostu jakieś przeczucie, że w tym cyklu się nie udało, bo starań było mało
To co przeżywasz jest normalne i naturalne. Moim zdaniem i tak jesteś bardzo silna, bo od zabiegu minął bardzo krótki czas, a ty dałaś radę pojechać na szkolenie, funkcjonujesz w społeczeństwie. Ja przez pierwszy miesiąc tylko ryczałam i nic nie byłam w stanie zrobić. Trzy cykle miną szybciej niż myślisz i będziesz mogła rozpocząć starania A za jakiś czas będziesz mamuśką!Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra, ja też czekam na wieści!!! Tylko II kreski mogą być
Ola w niedzielę doprawicie i się uda, zobaczysz!
pap86 straciłyśmy w podobnym czasie, będziemy się razem starać mój gin mi powiedział, że już po 2 @ możemy działać, ale ja czekam tylko na tą 1 @ i co ma być to będzie
tysiaa93, Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020 -
papola wrote:Aleksandra, ja też czekam na wieści!!! Tylko II kreski mogą być
pap86 straciłyśmy w podobnym czasie, będziemy się razem starać mój gin mi powiedział, że już po 2 @ możemy działać, ale ja czekam tylko na tą 1 @ i co ma być to będzie
Pamiętam jak ja nie mogłam się doczekać pierwszej @ po poronieniu Potem jest już łatwiejkierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypapola wrote:Aleksandra, ja też czekam na wieści!!! Tylko II kreski mogą być
I ide już spać bo im szybciej zasne tym szybciej wstanetysiaa93, Szalona CZARNA, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość