Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:01
Aleksandra1988, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualny
-
Monkey szkoda, że @ do ciebie przyszła ale za miesiąc się uda!
Aleksandra kopa w dupę chcesz?! To że test wyszedł negatywny nic nie oznacza, bo termin @ masz na jutro! Mi też test ciążowy wyszedł pozytywny dopiero po kilku dniach a już sobie zdążyłam nawkręcać, że skoro nie mam ani @ ani w ciąży nie jestem, to na pewno coś mi jest hehOla_45, Aleksandra1988, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Monkey szkoda, że @ do ciebie przyszła ale za miesiąc się uda!
Aleksandra kopa w dupę chcesz?! To że test wyszedł negatywny nic nie oznacza, bo termin @ masz na jutro! Mi też test ciążowy wyszedł pozytywny dopiero po kilku dniach a już sobie zdążyłam nawkręcać, że skoro nie mam ani @ ani w ciąży nie jestem, to na pewno coś mi jest heh
Głowa mnie dziś strasznie boli "z wrażenia".
Co chwila chodzę sprawdzać, czy @ nie przyszła i ten stan podgorączkowy mam cały czas... 37,4tysiaa93, Ola_45, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poza tym tej nocy miałam tak dziwne sny, że masakra :o
Na początku śniło mi się, że zostałam zgwałcona przez jakichś turków albo arabów, nie wiem, ciemni byli. Chyba zrezygnuję z kupna kebabów
Potem akcja przeniosła się do szpitala i zostałam podwójną ciocią, jakieś moje dwie koleżanki urodziły ale nie widziałam twarzy, może to byłyście wy a mój sen to przepowiednia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 13:52
Monkey, Ola_45, kierzynka, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Tysia przeraża mnie ten negatywny test... No i brak jakichkolwiek objawów, ani na @ ani na ciążę
Jak okazało się, że jestem w ciąży to też nie miałam żadnych objawów, jedyne co to byłam strasznie senna.Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Poza tym tej nocy miałam tak dziwne sny, że masakra :o
Na początku śniło mi się, że zostałam zgwałcona przez jakichś turków albo arabów, nie wiem, ciemni byli.
Potem akcja przeniosła się do szpitala i zostałam podwójną ciocią, jakieś moje dwie koleżanki urodziły ale nie widziałam twarzy, może to byłyście wy a mój sen to przepowiednia!
Mąż postanowił, że jedziemy za pół godziny do sklepu oglądać meble kuchenne żebym przestała myśleć o tym teście negatywnym. A jutro mamy jechać po kurtkę dla niego, bo ostatnio nie udało nam się nic wybraćtysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Ha ha To nieźle.
Mąż postanowił, że jedziemy za pół godziny do sklepu oglądać meble kuchenne żebym przestała myśleć o tym teście negatywnym. A jutro mamy jechać po kurtkę dla niego, bo ostatnio nie udało nam się nic wybrać
I to jest super pomysł. Przynajmniej zajmiesz czymś myśli i czas ci szybciej zleciAleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aleksandra1988 wrote:Jak do poniedziałku jej nie będzie (oby) to rano zrobię test. Czy myślicie, że to za wcześnie?
Myślę, że wtedy powinno już coś wyjść A jak nie to czekasz do środy i wtedy zrobisz kolejnyAleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:To trochę kasy na to wydasz Uwielbiam tego bobaska z pink testów, śliczny
Promocja u mnie jest w aptece na szczęście na właśnie ten test. I zamiast 9,80 zł płacę 7,10 zł to już 4 test czyi w sumie do tej pory łącznie z tym, który wykonam wydałam 28,40 zł to i tak taniej niż pojechać do laboratorium wydać 10 zł na bilety i zrobić betę za 30 zł. Taka wycieczka na betę to 40 zł za co kupię 5 testów i dwie czekolady w biedronce
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Niestety
Promocja u mnie jest w aptece na szczęście na właśnie ten test. I zamiast 9,80 zł płacę 7,10 zł to już 4 test czyi w sumie do tej pory łącznie z tym, który wykonam wydałam 28,40 zł to i tak taniej niż pojechać do laboratorium wydać 10 zł na bilety i zrobić betę za 30 zł. Taka wycieczka na betę to 40 zł za co kupię 5 testów i dwie czekolady w biedronce
Aa rozumiem, test za 7 zł to faktycznie nie aż tak dużo Fajnie, że jest ta promocjaAleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość