Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:10
Bree lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualnyWłaśnie zmierzyłam temperaturę i mam 37,8 a nie czuję się chora.
Od owulacji mierzyłam temperaturę w ciągu dnia i miałam 37,4 lub 37,5 i tak od kilku dni a dziś aż tyle... Hmm...
I te tkliwe piersiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 19:28
papola, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleksandra podobno tak ale nie u wszystkich kobiet tak jest... Ja przed @ mam normalne cyce, takie jak zawsze. A jak byłam w tej ciąży, to były większe i bardziej obfite. Więc moze u ciebie to fasolka
Ola_45, papola, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Aleksandra podobno tak ale nie u wszystkich kobiet tak jest... Ja przed @ mam normalne cyce, takie jak zawsze. A jak byłam w tej ciąży, to były większe i bardziej obfite. Więc moze u ciebie to fasolka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 19:42
tysiaa93, Ola_45, papola, Bree lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:10
Aleksandra1988, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Ja zawsze przed @ miałam lekko wrażliwe ale takie jakie miałam przed pozytywnym testem i później cały czas to nigdy nie miałam
Miałam takie fajniusie, mojemu też się podobały bardzo ale mial kategoryczny zakaz dotykania bo bolały okropnie
Ale pełne były bardzooo
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTysia moja mama ma brytyjczyka, raczej brytyjkę, terytorialna strasznie, drapie i gryzie jak się jej coś nie podoba. Mój ojciec często się pyta, "gdzie jest tysiąc pięćset? znowu śpi?" (bo tyle kosztowała)
Nie mam fotki na kompie z którego piszę, jutro się przesiądę na swojego kompa to podeślę.
Ja za to mam rybki
Aleksandra1988 ta temperatura to dobry znak, coś czuję że się udałoinformuj na bieżąco, trzymam kciuki!
Papola to sportowiec z Ciebie, ja od jutra przechodzę na dietę i będę ćwiczyć, taki mam planChcę zrzucić po zimie i poczuć się lekko. Minus u mnie taki, że mój jest mięsożercą i tylko mięcho i mięcho i mięcho, więc będę musiała zawsze 2 obiady robić
Ola_45 niech te starania będą przyjemnością, a nie obowiązkiem, nie denerwuj się na swojego, to tylko facetFacet ma miliony i codziennie, a my jedną sztukę raz na miesiąc... i drażni jak akurat wtedy ich nie ma, no ale nerwy nic nie dadzą. Jak się zjawi, to tak go wykorzystaj żeby mu się odechciało...
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Video - wszystko jedno
taką sobie słucham suuuuper piosenkę
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=OUaRbA1fYSg
Bardzo lubię ten zespółKiedyś byłam na koncercie, bo akurat w klubie grali
Aleksandra1988, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość