Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Temperatura dobrze wróży, ale dziwi mnie ten wynik. Nawet bladej kreseczki nie ma? Cień cienia? Powtórz test, najlepiej innej firmy! Albo na betę raz dwa!
Aleksandra1988, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020 -
nick nieaktualnypapola wrote:Temperatura dobrze wróży, ale dziwi mnie ten wynik. Nawet bladej kreseczki nie ma? Cień cienia? Powtórz test, najlepiej innej firmy! Albo na betę raz dwa!
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Dziwne... Tez bym poszła na betę i wszystko byłoby jasne, krew się nie myli
Poczekam i w środę kolejny test a potem w piątek
Tak jest troszkę ciekawiejunadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
o Aleksandra, z tego co czytałam, wiele dziewczyn miało negatywny test ciazowy nawet przez tydzień, wiec spokojnie, jeszcze wszystko przed Tobą !!
Trzymam kciuki !!!
unadarcy, Aleksandra1988, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Aleksandra ja czuję, że wszystko będzie dobrze
@ nie ma to najważniejszy znak. A test pokaże dwie kreseczki w odpowiednim czasie:) Na spokojnie.unadarcy, Aleksandra1988, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajkaanna wrote:o Aleksandra, z tego co czytałam, wiele dziewczyn miało negatywny test ciazowy nawet przez tydzień, wiec spokojnie, jeszcze wszystko przed Tobą !!
Trzymam kciuki !!!
Uzbrajam się w cierpliwośćSzalona CZARNA, Bajkaanna, Bree lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:10
unadarcy, Aleksandra1988, Szalona CZARNA, tysiaa93, Bree, monika_89 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
nick nieaktualnyAleksandra1988 najważniejsze że @ nie ma, no i ta wysoka temperatura.
Byliśmy w weekend na naszej działce, pod lasem, na wiosce pod miastem. Kolejni sąsiedzi się pobudowali. Ładne domki, ładne ogródki, pieski biegały, sielanka jak się patrzy. Po lesie pochodziliśmy i wróciliśmy do ciasnego bloku. No niestety nie można mieć wszystkiego... wmawiam sobie że wszystko ma swój czas
Udanego, słonecznego dnia!!Ola_45, Aleksandra1988, Szalona CZARNA, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
hej kobietki, witam sie po weekendzie
Mila 89 witamy na naszym podnoszącym na duchu forum
Papola fajnie że tak szybko przyszła do Ciebie @ bo to czekanie na nią jest wykańczające Mówiłaś że czułaś w ciąży że będzie cos nie tak - ja miałam tak samo od początku ciąży a dzidzia mi umarła dopiero w 18 tygodniu i musiałam go rodzić sama do pojemnika włożonego do muszli klozetowej ;/
Tysiaa ciuszki świetne, mnie też przyciągają takie sklepy ale kupuje ciuszki najczęściej dla bratanicy jak byłam w ciąży to w ogole mnie nie ciągnęło żeby cokolwiek kupić bo czułam że cos będzie nie tak i stało się i cieszę sie że nic nie kupiłam i nie mam ani jednego ciuszka Ja też jestem mega kociarą można nawet powiedzieć że kocioholiczką mam świra na punkcie kotów psy lubię ale koty uwielbiam
Ola 45 przyjechał już do domu Twój ukochany? Łap go od razu w drzwiach
Unadarcy mówisz że chcesz ćswiczyć tylko uważaj żeby nie za barzo bo organizm sobie wmowi że w takim razie w ciąży nie może być i będzie się przed ciążą bronił.
Aleksandra jest możliwość że testy nic nie pokazują po prostu więc bądź cierpliwa
WSZYSTKIM ŻYCZE MIŁEGO DNIA SŁONECZKO PIĘKNIE ŚWIECI I JEST CUDOWNA WIOSNA
Aleksandra1988, unadarcy, Szalona CZARNA, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra, spokojnie nie nakręcaj się, bo to nic nie pomoże...
Ola, misja spełniona, facet pokonany
unadarcy, fajnie tak wyjechać i się oderwać od miasta
kierzynka, nawet sobie tego nie wyobrażam, przez co przechodziłaś w tym szpitalu, a niby mamy XXI w i podobno medycynę na wysokim poziomie...
Naczytałam się o pierwszym okresie po zabiegu i wydaje mi się, że to krwawienie to nie był @, że do 2 tyg mogą pojawić się krwawienia więc póki co ja znowu zmieniam tabelkę, za tydzień jak będę miała wyniki to idę do lekarza, wtedy będę mieć jakiś pogląd na sprawę!
Miłego dnia!Aleksandra1988, unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020 -
nick nieaktualnyDziewczyny, zapisywałam sobie w kalendarzu tempki tak raz na jakiś czas jak mierzyłam po przebudzeniu, ale to było bardzo chaotyczne nie mierzyłam codziennie ale są...
Właśnie naniosłam na wykres te, które miałam a usunęłam te, które w ciągu dnia miałam podaneSzalona CZARNA, unadarcy, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
Papola kobiety potrafią nawet dłużej się oczyszczać. Spokojnie. Ja po zabiegu oczyszczałam się dwa tygodnie. Dzięki antybiotykom. Potem miałam kontrolę u lekarza i po @ znów kontrola a po drugiej @ cytologia.
Ola facet jak "padł" (poszedł spac) to nieźle go wymęczyłaś
Undarcy nie smuć się Ci którzy mają te domy nie mają ich za gotówkę tylko za kredyt an min 15 lat cos wiem na ten temat. Jeszcze 14 lat będę spłacać. Na szczęście nie więcej.
Ważne aby mieć cokolwiek nie ważne gdzie. Ważne aby ZDROWIE I ZGODA były w naszym życiu. Wtedy wszędzie będziemy szczęśliwi Ważne, że razem.
Kierzynka wiem co czujesz przechodziłam to co Ty tyle że 2 tyg wcześniej. Jak wychodziłam ze szpitala mówiłam, ze następne dziecko jak przyjdę rodzić to na skrzydłach. Jak słuchałam kobiet które narzekały że muszą rodzić itd myślałam sobie nie wiedzą co mówią... Ja z bólami skurczami będę płakać ze szczęścia!!
Aleksandra cały czas czekam na Twoje dwie kreseczki U mnie kończy się @ i czekam na owulację, teraz się śmiejemy z Moim mężusiem że nie wyjdziemy z łóżka.
Mila 89 witaj. zaglądaj do nas częściej i pisz to pomaga. Początki są trudne ale z każdym dniem będzie troszkę lepiej. Dasz radę. Kobiety mają moc nad moce!
Bree gdzie jesteś ??
Tysia czekam i na wieści pozytywne od Ciebie
Wracam do pracy Co nie oznacza, że nie będę tu zaglądać
Przesyłam słoneczne pozdrowienia. Wszystko budzi się do życia wierzę, że i w każdej nas pojawi się nowe życie Koniecznie święćmy w tym roku dużo jaj!! Symbol Nowego życia. Ja włożę do koszycka takie specjalne - będzie ono dziewczyny nasze. Jako dar dla każdej z nas. BuziakiAleksandra1988, unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna jestem twarda i czekam środy
Albo kupię inny test jeszcze dziś i wykonam
Siku dziś chodzę dosyć często więc nie będzie problemu z wykonaniemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 09:45
Szalona CZARNA, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość