Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAleksandra1988 ja też na nim moje pierwsze 2 kreski zobaczyłam
Papola ja nie dostałam antybiotyku, wogóle tematu nie było o nim w szpitalu, dopiero o tym że dziewczyny go biorą po łyżeczkowaniu dowiedziałam się z forum. Ja krwawiłam od zabiegu 2 tygodnie, przez pierwszy tydzień w skali od 1 do 10 - to na 5, a przez drugi na 3. Do lekarza miałam się zgłosić po pierwszej @ i odbiorze wyników histpat. Na @ długooooo czekałam, jak przyszła to na 10 dni, potem lekarz na moją prośbę zaproponował mi: morfologię, crp, tsh, toxo - 2składniki, różyczkę. Stwierdził, że na usg wszystko ok i kazał czekać do 6 cyklu, ale jak zaczełam nosem kręcić że za długo, kazał wpaść w 4 lub 5 cyklu i stwierdził, że zobaczy co da się wtedy zrobić. No ale nie wytrzymaliśmy i staraliśmy się już w cyklu 3, ale z negatywnym skutkiem.
papola, Bree lubią tę wiadomość
-
Papola ja miałam antybiotyk na 5 dni. Ale może dlatego że ciąża była już jednak późniejsza. 16 tydzień to już daleko . Potem kontrola i dostałam jeszcze dwie globulki dopochwowo. Badania w gabinecie. przed 1 @ potem po 1@ i cytologia. Wyniki histo były ok cytologia też i kazał poczekać min do 3@ ze staraniami. Odradził nawet stosunki żeby nie podrażniać nic w środku. Zastosowaliśmy się do zaleceń. Bardzo ufam swojemu lekarzowi. Jest ordynatorem na oddziale i bardzo nam pomógł.
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa jednym forum ktoś mi napisał:
"Temperatura utrzymuje ci się jak zawsze przed @ przyjdzie @ i temperatura spadnie, tak się dzieje normalnie, 12 dni po ewentualnej owulacji test już by wyszedł, blokujesz @ bo się bardzo spinasz. Tak trzeźwym okiem pisze. Życie ci abyś zaszła jak najszybciej ale pisanie, że to może i tak ciąża choć testy negatywne już w terminie @ tylko niepotrzebnie cie nakręcają i dają złudne nadzieje, a tam wszystko się spina. Ile chcesz zrobić testów w jednym cyklu 10, lepiej te pieniądze wydaj na kolacje z mężem i się trochę odstresuj."
Pewnie ma racje a ja niepotrzebnie się łudzę
Odpuszczam...Bree lubi tę wiadomość
-
Witaj mersiak!
Aleksandra
Jak podałaś owulacja była 12 marca, czyli termin spodziewanej @ wypada na ok 26 marca... Może w tym miesiącu cykl się rozregulował i niepotrzebnie panikujesz. Wynika z tego, że to dopiero 11dpo, więc warto poczekać jeszcze te kilka dni. Bardzo życzę Ci tych II kreseczek, ale nie można tak się nakręcać, bo to źle wpływa na psychikęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 14:22
matylda08, Bree lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020
-
nick nieaktualnyTeraz jak przeczytałam kolejny komentarz z drugiego forum na kafeterii to aż mi się nogi ugięły...
"Dziewczyno nie jesteś w żadnej ciąży!!! Okres spóźnia Ci się tylko jeden dzień, pewnie na dniach dostaniesz. Po zabiegu tam czesto bywa. A ty jak ostatnia idiotka doszukujesz się ciąży i wydajesz kase na testy które i tak nie pokażą ci drugiej kreski, weź się opanuj bo z takim podejsciem nie zajdziesz szybko w ciąże."Bree lubi tę wiadomość
-
Aleksandra nie wiem co mam Ci napisać. Ja się na pewno nakręciłam bo bardzo chciałam, aby się udało za pierwszym razem
Ale to ma byc dar.. Nie wtedy kiedy my chcemy. Zaczynam tak myśleć. Nie będę traktować seksu jako maszynki do robienia dzieci. Będe czerpać znów z tego radość przeogromna tak jak wcześniej. Ten cykl był bardzo stresujący i organizm na pewno to wyłapał. Podobno najlepsza metoda antykoncepcji to stres... Ja odpuszczam. Wierzę, że się uda jak przyjdzie pora ponieważ kocham męża a on mnie
A teraz odstresowywuję się przy James'ie Bay'uHold Back The River.. Polecam:)
Aleksandra1988, matylda08, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleksandra a mi się odechciało wchodzenia na kafeterię
Założony jest kolejny temat ale on po jakimś czasie i tak będzie się ciął i zawieszał a ja za stara chyba już jestem, żeby tak skakać z wątku na wątek
No i tutaj na ovufriend piszemy o wszystkim, o poważnych sprawach i o głupotach, można się pośmiać i odstresować a tam wkurzają mnie te durne anonimy...
Aleksandra1988, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Ja pie***ę to wszystko już ani @ ani pozytywnego testu...
Otworzyłam butelkę wina i piję, bo skoro nie jestem w ciąży to mogę zaszaleć. Wasze zdrowie !!!Aleksandra1988, Szalona CZARNA, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aleksandra1988 wrote:Mdli mnie i czuję że mam gorączkę, odbija mi się śledziami i czekam na @
Prawdą jest, że cykle po poronieniu są rozregulowane i może po prostu @ ci się spóźni, albo jednak owulacja się opóźniła i jesteś w ciąży. Trzeba czekać, a przy czekaniu można napić się winkaSzalona CZARNA, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość