Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysiu stęskniłaś sie za mną?? , przepraszam dziewczynki ze sie nie odzywałam ale jakoś ostatnio dziwnie sie czułam,caly czas placze i wgl nic mi sie nie chce, zresztą moj Kochany wrocil na weekend to troszke musialam go pomeczyc
wiesz co robilam test w tamtym tyg w czwartek,ale stwierdziłam,ze jutro zrobię kolejny i jak nadal nic nie bedzie to pojade do Ginekologa 43dzien cyklutysiaa93, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
czarna_ma wrote:Tysiu stęskniłaś sie za mną?? , przepraszam dziewczynki ze sie nie odzywałam ale jakoś ostatnio dziwnie sie czułam,caly czas placze i wgl nic mi sie nie chce, zresztą moj Kochany wrocil na weekend to troszke musialam go pomeczyc
wiesz co robilam test w tamtym tyg w czwartek,ale stwierdziłam,ze jutro zrobię kolejny i jak nadal nic nie bedzie to pojade do Ginekologa 43dzien cyklu
Pewnie ze tesknilam bo tak nagle przestalas się odzywać
Może to hormony ciążowe tak na ciebie działają
O której jutro testujesz?czarna_ma, Bree lubią tę wiadomość
-
Teraz bede informować jak bede znikać ,a
cholerka wie chcialabym juz wiedziec na czym stoje zebym nie popełniła żadnego błędu , a zatestuje ok 8:30 jak wstane bo musze sie przyznać jutro sa moje urodzinki i chciałabym dostac od losu taki zajebisty prezenttysiaa93, papola, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
czarna_ma wrote:Teraz bede informować jak bede znikać ,a
cholerka wie chcialabym juz wiedziec na czym stoje zebym nie popełniła żadnego błędu , a zatestuje ok 8:30 jak wstane bo musze sie przyznać jutro sa moje urodzinki i chciałabym dostac od losu taki zajebisty prezent
To ja nastawiam budzik i będę czekać haha
Ooo proszę, to będzie jutro impreza urodzinowa na naszym wątku To by był rzeczywiście najlepszy prezent urodzinowy jaki można dostaćczarna_ma, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:To ja nastawiam budzik i będę czekać haha
Ooo proszę, to będzie jutro impreza urodzinowa na naszym wątku To by był rzeczywiście najlepszy prezent urodzinowy jaki można dostać
Oki zaraz jak tylko zatestuje dam znac , chociaz boje sie juz tego kolejnego testowania ze zas zobacze tylko jedna kreche....
Każdy o takim prezencie marzy , byle by sie spelnil
A co tak dziewczynki teraz ucichłyBree lubi tę wiadomość
-
czarna_ma wrote:Oki zaraz jak tylko zatestuje dam znac , chociaz boje sie juz tego kolejnego testowania ze zas zobacze tylko jedna kreche....
Każdy o takim prezencie marzy , byle by sie spelnil
A co tak dziewczynki teraz ucichły
Oki
To jutro ile będzie dni jak okres ci się spóźnia?
Uciekły od nas hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 18:37
czarna_ma, Bree lubią tę wiadomość
-
Taki prezent urodzinowy! marzenie! Ale ja mam dopiero urodziny w wakacje, więc mam nadzieję, że prezent przyjdzie wcześniej
A Bree, to pewnie ostro szaleje !czarna_ma, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020 -
Dziewczyny, zaś dziwnie sie czuje jest mi zimno siedze pod kocem, boli mnie glowa i mam takie wrazenie jak bym sie spalila na solarium, hehe tak kiedys mialam, odczuwalam wlasnie takie zimno... moze ten spacer tak na mnie zadziałał ze gdzies ten wiaterek mnie owial...
Bree lubi tę wiadomość
-
czarna_ma wrote:Dziewczyny, zaś dziwnie sie czuje jest mi zimno siedze pod kocem, boli mnie glowa i mam takie wrazenie jak bym sie spalila na solarium, hehe tak kiedys mialam, odczuwalam wlasnie takie zimno... moze ten spacer tak na mnie zadziałał ze gdzies ten wiaterek mnie owial...
Albo to osłabienie ciążowe Jutro wszystko się wyjaśniBree lubi tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:A ja mam urodziny dopiero w październiku wiec jestem w najgorszej sytuacji
Bree pewnie dzieci robi!
Jeszcze dobrze sie nie obrócicie a juz bedziecie chodzic z brzuszkami i mam nadzieje,zedo Twoich Tysiu urodzin to bedziesz juz na samym prawie koniuszkutysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
czarna_ma wrote:Jeszcze dobrze sie nie obrócicie a juz bedziecie chodzic z brzuszkami i mam nadzieje,zedo Twoich Tysiu urodzin to bedziesz juz na samym prawie koniuszku
Nie ukrywam ze byłoby super ale pożyjemy i zobaczymy, może już niedługoBree lubi tę wiadomość