Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja winko mam ale napiję się wieczorem
Chciałabym już wrócić do pracy, ale mam zwolnienie jeszcze przez dwa tygodnie muszę coś wymyślić kreatywnego na ten czas! Myślałam, żeby pojechać nad morze, sama na kilka dni, wyłączyć telefon, bez internetu i cieszyć się życiem, o niczym nie myśleć... Dać czas mojemu M. bo znowu ma gorsze dni... Humory gorsze niż u kobiety w ciąży! Ciężko to wytrzymać!
A ja stwierdziłam, że wrzucam na luz, co ma być to będzie, a na siłę nie da się nikogo uszczęśliwićunadarcy, Szalona CZARNA, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020 -
nick nieaktualnyA ja jestem pod wrażeniem mojego przeziębienia. Rano wstałam zdrowa jak ryba, 3 godziny temu zaczeła boleć mnie głowa, 2 godziny temu gardło, godzinę temu dostałam kataru, a teraz 38 stopni. Twardy przeciwnik ten wirus. Szkoda że nie ma takich wirusów ciążowych...
Bree lubi tę wiadomość
-
Mężczyźni miewają nastroje gorsze niż my
Ale po to mają nas My bardzo szybko możemy sprowadzić ich na ziemie:)
różnymi metodami.
Papola jedź ! Jeśli tego potrzebujesz koniecznie zrób to
Undarcy zdrówka pełen worek śle do Ciebie
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Papola pewnie, że jedź, masz świetny pomysł Ja tak dawno nie byłam nad morzem, że aż ci zazdroszczę
Unadarcy to pod kołdrę i zdrowiej! Grypa jest paskudna i szybko może rozłożyć człowieka.
Szalona CZARNA zobacz, książkę już mamy, i to na prawie 300 stronunadarcy, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:A z nami się nawet nie podzieliłaś, nonono
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Byłam na kafe pożegnać się z dziewczynami bo na jakiś czas nie będę uczestniczyła w forum i widzę, że masz ochotę na fasolkę a ja mam dziś na obiadek fasolkę po bretońsku
To dobrze, że przynajmniej tu zostajesz
Pisałaś w weekend o tej fasolce i do tej pory mi w głowie siedzi Do ciebie mam za daleko, więc któregoś dnia muszę ją w końcu zrobićAleksandra1988, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
Zostawić Was na dłuższą chwilę i już napisane tyyyyleeeee, że heeeej
Musze nadrobić te wszystkie wpisy, będzie ciężko - dobra lektura;)
U mnie dziś piękne Słońce, okna pomyte, spacerek zaliczony i zaś kolejne 5 dni sama bez narzeczonego i bez @....tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Czarna_ma nie ma narzeczonego wyjdź z domu nie siedź nie czekaj. Relaksuj się im lepiej sie zrelaksujesz tym szybciej będziesz mamą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 17:33
Bree lubi tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Już mi się odechciało testowania i wszystkiego
Kochana glowa do gory, tez tak mowilam, ale olalam troche mierzenie temperaturki i od wczoraj tak z ciekawosci trzyma sie 37,1 wiec zobaczymy co z tego bedzieSzalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
czarna_ma wrote:Czesc Dziewczynki
Zostawić Was na dłuższą chwilę i już napisane tyyyyleeeee, że heeeej
Musze nadrobić te wszystkie wpisy, będzie ciężko - dobra lektura;)
U mnie dziś piękne Słońce, okna pomyte, spacerek zaliczony i zaś kolejne 5 dni sama bez narzeczonego i bez @....
W końcu do nas napisałaś
Skoro @ nie ma to nie robiłaś testu?czarna_ma, Bree lubią tę wiadomość