Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze nie zaczęłam starań, więc liczę, że zarażę się od Was
Do końca miesiąca muszą się pojawić dobre wieści!!! Oby jak najwięcej!
A teraz ja wyciągam winotysiaa93, czarna_ma, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020 -
nick nieaktualnyWitajcie
Ja wreszcie po 43 dniach dostałam upragnionej @ Boże chyba nigdy tak jej nie pragnęłam . Jednak po stracie wszystko musi się uregulować należy dac sobie czas - choc ja go za dużo nie mam . Już teraz z górki
Witam wszystkie nowe koleżanki .unadarcy, Szalona CZARNA, papola, Bree lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Witajcie
Ja wreszcie po 43 dniach dostałam upragnionej @ Boże chyba nigdy tak jej nie pragnęłam . Jednak po stracie wszystko musi się uregulować należy dac sobie czas - choc ja go za dużo nie mam . Już teraz z górki
Witam wszystkie nowe koleżanki .
Hej, to super! Na pierwszą @ po stracie zawsze czeka się jak na zbawienie Teraz już wszystko powoli wróci do normyunadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Znów się rozpisały szalone dziewczęta
Matylda tak jak Tysia pisze teraz wszystko wróci do normy
My już z mamą i mężem trzy kawałki murzynka wciągnęliśmy Nuta cytrynowa to to co uwielbiamtysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szalona CZARNA wrote:Znów się rozpisały szalone dziewczęta
Matylda tak jak Tysia pisze teraz wszystko wróci do normy
My już z mamą i mężem trzy kawałki murzynka wciągnęliśmy Nuta cytrynowa to to co uwielbiam
Masz szczęście, że nie lubię murzynka bo mam taką ochotę na słodkie, że masakra!Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czarna_ma wrote:Tysiu ja jednak wolalam piwko niz winko ;)a wodka hmm juz nie pamietam jak smakuje
matylda ja jak poronilam 31.12.14 do pierwsza miesiaczke dostalam 09.lutego,a teraz zas nie umie sie to uregulowac chyba...
Pewnie, że piwko też fajnie sobie posączyćBree lubi tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Ja zaczęłam plemić na brązowo...
Pije wódkę choć to nie w moim stylu
O kurcze ;/ Myślisz, że to @ się rozpoczyna? Ja nigdy takich plamień nie miałam, zawsze od razu była normalna krew i wtedy wiedziałam, że okres przyszedł.Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Antonina ładne
ja jestem Justyna i tylko zdrobnienie Tysia jestem w stanie przy tym imieniu zaakceptować
Czarna ja po takim czasie chyba bym kurw...cy mózgu dostała ale cierpliwośc to dobra cechatysiaa93, unadarcy, czarna_ma, Bree lubią tę wiadomość