Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:11
czarna_ma, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
Aleksandra pamiętaj - jak nie w tym miesiącu to w następnym Ja uważam, że to plamienie się u Ciebie rozkręci w normalną @. Wtedy się nie denerwuj bo to hop tylko 2 tygodnie i nowe szanse Ja jestem realistką i skoro testy wychodziły negatywnie a teraz zaczyna się plamienie no to nie był ten cykl. Proszę nie miej mi tego za złe, że tak piszę. Będąc na Twoim miejscu też miałabym jeszcze nadzieję.
Wy się dziś rozpiłyście to i ja sięgnęłam ale tylko po likierek kokosowy. 2 kieliszki i ochota na słodkie mija
czarna_ma 16 dni spóźnienia i Ty jeszcze testu nie zrobiłaś? Masz silne nerwy...czarna_ma, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Ola Nie dziękuje, by nie zapeszyc;*
Ja zas swoja córeczkę Lena,a jak chłopczyk to albo Antos albo Franus ale mój wolalby jakis Max dobrze do Lenki się zgadza ,a Fikpka mam bratanka Kochanego .
Aleksandra może wybierz się do lekarzatysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra też mi się wydaje, że to plamienie zmieni się w @, skoro w dodatku testy były negatywne. Ale nie ma się co stresować, trzeba czekać. Nawet jeśli @ przyjdzie to nie jest to koniec świata i dalej będziecie się starać o maluszka.
Ola śliczne imiona
Pap ja nie lubię tych likierów bo są właśnie za słodkie, ale za to moja mama się w nich lubuje. Najbardziej lubi ten likier jajeczny ale dla mnie to jest okropne Każdy ma własne smaczki i gusta
Czarna_ma powodzenia i informuj nas od razu o przebiegu akcji
Papola dobrej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 22:40
Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość