Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry Dziewczynki, na dzien dobry powiem wam ze juz mi sie humor zje**ł... Jedna krecha...;/ Jednak prezent nie udany...
Moze po prostu mam czekac na @, albo jest jeszcze jedna opcja, ze moglo sie udac tydzien temu, jak wszystko mnie bolalo i mialam wodnisty sluz tylko jeszcze tego nie wskazuje...Albo po prostu to nie ten cykl...jak wgl mi sie skonczy ten zebym mogla zaczac nastepny...
Tysiu smacznego, ja mialam w piatek ruskie sama lepilam z mamuska i jeszcze na wczoraj zostaly dwa heh
Tak wiec dziewczyny czekamy na inna dobra wiadomosc od innej dziewczynyBree lubi tę wiadomość
-
czarna_ma wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Szybkiego doczekania się upragnionej, zdrowej ciąży !
czarna_ma, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020 -
papola wrote:czarna_ma wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Szybkiego doczekania się upragnionej, zdrowej ciąży !
Dziekuje bardzo Kochana, chyba niczego innego nie marze , ehhh ide po jakies ciacho do sklepu, bo piec mi sie nie chcialo, moze ciacho poprawi mi humor...A jeszcze Mamuska chce wpasc na kawke wiec ciacho musi bycBree lubi tę wiadomość
-
Czarna nie ukrywam, że liczyłam na dobre wieści, bo u ciebie wszystko wskazywało, że to ciąża. No ale nic, trzeba czekać
Moje ruskie to kupne niestety, ale też całkiem dobre
No i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Niedługo twoje marzenie się spełni i będziesz nosiła na rękach grubiutkiego bobaskaczarna_ma, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Teraz jak przeczytałam kolejny komentarz z drugiego forum na kafeterii to aż mi się nogi ugięły...
"Dziewczyno nie jesteś w żadnej ciąży!!! Okres spóźnia Ci się tylko jeden dzień, pewnie na dniach dostaniesz. Po zabiegu tam czesto bywa. A ty jak ostatnia idiotka doszukujesz się ciąży i wydajesz kase na testy które i tak nie pokażą ci drugiej kreski, weź się opanuj bo z takim podejsciem nie zajdziesz szybko w ciąże."
Aleksandra weź Ty nie wchodz na takie fora na których notorycznie ktos pisze do ciebie właśnie w ten sposób bo sie tylko stresujesz nie potrzebnie.Bree lubi tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Czarna nie ukrywam, że liczyłam na dobre wieści, bo u ciebie wszystko wskazywało, że to ciąża. No ale nic, trzeba czekać
Moje ruskie to kupne niestety, ale też całkiem dobre
No i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Niedługo twoje marzenie się spełni i będziesz nosiła na rękach grubiutkiego bobaska
I jakos nadal wskazuje, temp 37, sie trzyma, zimno nadal, cos piersi chyba pobolewaja, wydety brzuchol, brak tyle czasu @ wiec do *uja pana co to moze byc...ehhh
A dziekuje bardzo, mam nadzieje ze dlugo nie bede musiala czekac, na tego mojego malego potworka kochanegoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 08:33
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
czarna_ma wrote:I jakos nadal wskazuje, temp 37, sie trzyma, zimno nadal, cos piersi chyba pobolewaja, wydety brzuchol, brak tyle czasu @ wiec do *uja pana co to moze byc...ehhh
A dziekuje bardzo, mam nadzieje ze dlugo nie bede musiala czekac, na tego mojego malego potworka kochanego
Hmm, a może zaczekaj kilka dni i idź na betę?czarna_ma, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Hmm, a może zaczekaj kilka dni i idź na betę?
Chyba tak tez zrobie, poczekam do konca tyg, a w poniedzialek pojade na bete, pojechalabym juz, ale moj zabral samochod, a autobusem nie ukrywam jechac mi sie nie chce taki kawal...Bree lubi tę wiadomość
-
czarna_ma wrote:Chyba tak tez zrobie, poczekam do konca tyg, a w poniedzialek pojade na bete, pojechalabym juz, ale moj zabral samochod, a autobusem nie ukrywam jechac mi sie nie chce taki kawal...
Eej no wcale ci się nie dziwię, autko wygodniejsze Może to dziwne, ale jakoś jestem dobrej myśli co do twojej ciąży bo rozumiem, że okres może się spóźnić kilka dni ale u ciebie spóźnia się kilkanaście ten test z krwi będzie najlepszyBree lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
PO PIERWSZE DZIŚ NAJWAŻNIEJSZE:
CZARNA_MA Wszystkiego co najlepsze najpiękniejsze dla Twojej osoby. Spełnienia marzeń skrytych głęboko w sercu tak jak tych o małej istotce jak i wszystkich innych. Niech każdy dzień przynosi dla Ciebie radość i szczęście 1oo lat
Aleksandra Kierzynka ma rację nie wchodź już może nigdzie póki co. Wiem co czujesz bo ja jak dosatałam @ ryczałam 2 godziny. Bo obiecywałam sobie że przetrwam stratę dla kolejnych dzieci i @ uświadomiła mi że to nie takie proste. Ale podniosłam się. Przyszedł mój mąż przytulił pocałował w czoło i powiedział "będzie dobrze uda nam się". I było wszystko dobrze.
Nasze objawy które miałysmy to i hormony ktore jednak potrzebują czasu na uregulowanie jak i nasza głowa. Ogromne pragnienie posiadania dziecka i bycia w ciązy zrobiły swoje. W moim przypadku na pewno.tysiaa93, kierzynka, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Potrzebuję Waszej rady.
Wczoraj wieczorem koło 19 pojawił się u mnie ślub wodnity, brązowo-beżowy.
Myślałam, że to @ chociaż zawsze mam od razu krew. Ale do tej pory nadal wodnity śluz brązowy. Brak bólu brzucha, nic...
Miesiączkę miałam dostać 22.03 czy mam to traktować jako @?
Proszę o radę, może któraś z Was tak kiedykolwiek miała?Bree lubi tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Hej dziewczyny.
Potrzebuję Waszej rady.
Wczoraj wieczorem koło 19 pojawił się u mnie ślub wodnity, brązowo-beżowy.
Myślałam, że to @ chociaż zawsze mam od razu krew. Ale do tej pory nadal wodnity śluz brązowy. Brak bólu brzucha, nic...
Miesiączkę miałam dostać 22.03 czy mam to traktować jako @?
Proszę o radę, może któraś z Was tak kiedykolwiek miała?
Jeśli to byłaby miesiączka to strasznie dziwna... Nigdy takiej nie miałam. Zawsze była żywa krew, nawet po poronieniu. Zaczekaj troszkę i zobaczysz czy się rozkręci czy nie.Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Jeśli to byłaby miesiączka to strasznie dziwna... Nigdy takiej nie miałam. Zawsze była żywa krew, nawet po poronieniu. Zaczekaj troszkę i zobaczysz czy się rozkręci czy nie.