X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • czarna_ma Ekspertka

Wysłany: 24 marca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewczynki, na dzien dobry powiem wam ze juz mi sie humor zje**ł... Jedna krecha...;/ Jednak prezent nie udany...
    Moze po prostu mam czekac na @, albo jest jeszcze jedna opcja, ze moglo sie udac tydzien temu, jak wszystko mnie bolalo i mialam wodnisty sluz tylko jeszcze tego nie wskazuje...Albo po prostu to nie ten cykl...jak wgl mi sie skonczy ten zebym mogla zaczac nastepny...

Tysiu smacznego, ja mialam w piatek ruskie sama lepilam z mamuska i jeszcze na wczoraj zostaly dwa heh :)

Tak wiec dziewczyny czekamy na inna dobra wiadomosc od innej dziewczyny ;)

Bree lubi tę wiadomość

• papola Ekspertka

Wysłany: 24 marca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna_ma wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Szybkiego doczekania się upragnionej, zdrowej ciąży !

czarna_ma, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość

[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
    <3 01.2017 - Synek
    [*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
    <3 Listopad 2020
  • czarna_ma Ekspertka

Wysłany: 24 marca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    papola wrote:
    czarna_ma wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Szybkiego doczekania się upragnionej, zdrowej ciąży !

Dziekuje bardzo Kochana, chyba niczego innego nie marze :), ehhh ide po jakies ciacho do sklepu, bo piec mi sie nie chcialo, moze ciacho poprawi mi humor...A jeszcze Mamuska chce wpasc na kawke wiec ciacho musi byc ;)

Bree lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna nie ukrywam, że liczyłam na dobre wieści, bo u ciebie wszystko wskazywało, że to ciąża. No ale nic, trzeba czekać :)

Moje ruskie to kupne niestety, ale też całkiem dobre :)

No i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :) Niedługo twoje marzenie się spełni i będziesz nosiła na rękach grubiutkiego bobaska :)

czarna_ma, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2ngsrgw.jpg

czarna_ma, matylda08, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra1988 wrote:
    Teraz jak przeczytałam kolejny komentarz z drugiego forum na kafeterii to aż mi się nogi ugięły...
    "Dziewczyno nie jesteś w żadnej ciąży!!! Okres spóźnia Ci się tylko jeden dzień, pewnie na dniach dostaniesz. Po zabiegu tam czesto bywa. A ty jak ostatnia idiotka doszukujesz się ciąży i wydajesz kase na testy które i tak nie pokażą ci drugiej kreski, weź się opanuj bo z takim podejsciem nie zajdziesz szybko w ciąże."

Aleksandra weź Ty nie wchodz na takie fora na których notorycznie ktos pisze do ciebie właśnie w ten sposób bo sie tylko stresujesz nie potrzebnie.

Bree lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • czarna_ma Ekspertka

Wysłany: 24 marca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Czarna nie ukrywam, że liczyłam na dobre wieści, bo u ciebie wszystko wskazywało, że to ciąża. No ale nic, trzeba czekać :)

Moje ruskie to kupne niestety, ale też całkiem dobre :)

No i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :) Niedługo twoje marzenie się spełni i będziesz nosiła na rękach grubiutkiego bobaska :)

I jakos nadal wskazuje, temp 37, sie trzyma, zimno nadal, cos piersi chyba pobolewaja, wydety brzuchol, brak tyle czasu @ wiec do *uja pana co to moze byc...ehhh

A dziekuje bardzo, mam nadzieje ze dlugo nie bede musiala czekac, na tego mojego malego potworka kochanego :) <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 08:33

tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna_ma wrote:
    I jakos nadal wskazuje, temp 37, sie trzyma, zimno nadal, cos piersi chyba pobolewaja, wydety brzuchol, brak tyle czasu @ wiec do *uja pana co to moze byc...ehhh

A dziekuje bardzo, mam nadzieje ze dlugo nie bede musiala czekac, na tego mojego malego potworka kochanego :) <3

Hmm, a może zaczekaj kilka dni i idź na betę? :)

czarna_ma, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • czarna_ma Ekspertka

Wysłany: 24 marca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    2ngsrgw.jpg

DZIEKUJEEEEE <33 :** :)

• czarna_ma Ekspertka

Wysłany: 24 marca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Hmm, a może zaczekaj kilka dni i idź na betę? :)

Chyba tak tez zrobie, poczekam do konca tyg, a w poniedzialek pojade na bete, pojechalabym juz, ale moj zabral samochod, a autobusem nie ukrywam jechac mi sie nie chce taki kawal...

Bree lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna_ma wrote:
    Chyba tak tez zrobie, poczekam do konca tyg, a w poniedzialek pojade na bete, pojechalabym juz, ale moj zabral samochod, a autobusem nie ukrywam jechac mi sie nie chce taki kawal...

Eej no wcale ci się nie dziwię, autko wygodniejsze :) Może to dziwne, ale jakoś jestem dobrej myśli co do twojej ciąży bo rozumiem, że okres może się spóźnić kilka dni ale u ciebie spóźnia się kilkanaście :) ten test z krwi będzie najlepszy :)

Bree lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)

PO PIERWSZE DZIŚ NAJWAŻNIEJSZE:

CZARNA_MA Wszystkiego co najlepsze najpiękniejsze dla Twojej osoby. Spełnienia marzeń skrytych głęboko w sercu tak jak tych o małej istotce jak i wszystkich innych. Niech każdy dzień przynosi dla Ciebie radość i szczęście :) 1oo lat :)

Aleksandra Kierzynka ma rację nie wchodź już może nigdzie póki co. Wiem co czujesz bo ja jak dosatałam @ ryczałam 2 godziny. Bo obiecywałam sobie że przetrwam stratę dla kolejnych dzieci i @ uświadomiła mi że to nie takie proste. Ale podniosłam się. Przyszedł mój mąż przytulił pocałował w czoło i powiedział "będzie dobrze uda nam się". I było wszystko dobrze.

Nasze objawy które miałysmy to i hormony ktore jednak potrzebują czasu na uregulowanie jak i nasza głowa. Ogromne pragnienie posiadania dziecka i bycia w ciązy zrobiły swoje. W moim przypadku na pewno.

tysiaa93, kierzynka, matylda08, Bree lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorszy jest ten moment przyjścia @ bo jak się kończy to jest lepiej, bo można rozpocząć starania i znowu jest szansa na maluszka :)

Szalona CZARNA, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Tak sie z niej cieszę że gdyby można było ją wyjąć to chyba bym francę ucałowała :)
    oo taaak znam to uczucie ;) ale zdanie super, mało z krzesła nie spadlam ;)

tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia masz 100% - ą rację.

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Potrzebuję Waszej rady.
    Wczoraj wieczorem koło 19 pojawił się u mnie ślub wodnity, brązowo-beżowy.
    Myślałam, że to @ chociaż zawsze mam od razu krew. Ale do tej pory nadal wodnity śluz brązowy. Brak bólu brzucha, nic...
    Miesiączkę miałam dostać 22.03 czy mam to traktować jako @?
    Proszę o radę, może któraś z Was tak kiedykolwiek miała?

Bree lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra1988 wrote:
    Hej dziewczyny.
    Potrzebuję Waszej rady.
    Wczoraj wieczorem koło 19 pojawił się u mnie ślub wodnity, brązowo-beżowy.
    Myślałam, że to @ chociaż zawsze mam od razu krew. Ale do tej pory nadal wodnity śluz brązowy. Brak bólu brzucha, nic...
    Miesiączkę miałam dostać 22.03 czy mam to traktować jako @?
    Proszę o radę, może któraś z Was tak kiedykolwiek miała?

Jeśli to byłaby miesiączka to strasznie dziwna... Nigdy takiej nie miałam. Zawsze była żywa krew, nawet po poronieniu. Zaczekaj troszkę i zobaczysz czy się rozkręci czy nie.

Bree lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Jeśli to byłaby miesiączka to strasznie dziwna... Nigdy takiej nie miałam. Zawsze była żywa krew, nawet po poronieniu. Zaczekaj troszkę i zobaczysz czy się rozkręci czy nie.
    To takie wodniste coś jak przy poronieniu miałam jako objaw

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra ja taki śluz ostatnio miałam jak zaczęłam mi sie pierwsza @ po poronieniu a tak to nigdy wcześniej.

Bree lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra1988 wrote:
    To takie wodniste coś jak przy poronieniu miałam jako objaw

Wiem, że masz daleko do laboratorium ale może jedź na betę?

Bree lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 230 231 232 233 234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ