Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry! Ile czekałyście na @ pp? Dopiero teraz zaczęłam obserwować swój cykl po zabiegu i mam tak wszystko rozregulowane, że masakra
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Aleksandra przecież to był wasz pierwszy cykl starań. Tak szybko odpuszczacie?
Przecież pracę możesz szukać pomimo tego
Takie czasy. Z jednej wypłaty nie wyżyjemy bo mamy sporo zobowiązań, dlatego miałam takie ciśnienie na ciążę w tym cykluMonkey, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
mersiak ja @ dostałam po 4 tygodniach. Nie miałam zabiegu i pierwsza @ po poronieniu trwała 2 tygodnie. Przez pierwszy tydzień zalewało mnie jak nigdy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 09:36
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
Mersiak poród miałam 13.11.2014 r a miesiączke dostałam 19.12.2014 r trwała jak zawsze 7 dni. Potem cykle się wyrównały jak nigdy wcześniej. 28 dni. równo.
-
nick nieaktualny
-
mersiak wrote:Dzień dobry! Ile czekałyście na @ pp? Dopiero teraz zaczęłam obserwować swój cykl po zabiegu i mam tak wszystko rozregulowane, że masakra
Ja czekalam dlugie 35 dni. Zaraz po zabiegu moj wykres byl masakryczny, nic nie mozna bylo po nim stwierdzic, drugi byl juz ze skokiem, ale malym, a trzeci byl juz w normie:)unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Ze swojego dowiadczenia moge powiedziec, ze testy o czulosci 10 pokazywaly mi duzo bledsze kreseczki niz standardowe 25 i z tego co pisaly dziewczyny, to tez mialy takie spostrzezenia.
Bree lubi tę wiadomość