Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:11
Bree lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:11
Bree lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
nick nieaktualny
-
Odzyskalam wolnosc, mam nadzieje ze na dluzej niz ostatnio Az sie boje sprawdzac ile napisalyscie
nie bylo mnie tu od czwartku czy piatku wiec.... gruba lektura przede mna OK zaczybam nadrabiac
Unadarcy jaka fota jaka TY mrrrau Lubie takie zdjecia z pazurem
Czytam i widze ze niezla adrenalina tu byla Tu zacmienie tu testy, bole plamienia, cyrk na kolkach
a to dopiero poczatek lektury, no czytam dalej....
Ola_45 ja mam dokladnie tak samo - zygzaki na wykresie z ktorych nic znaczacego nie wynika, testy ovu wychodzily
kilka dni pozytywne ale na wykresie nic sie nie pokrywalo. A ostatnio gralo wszystko jak w zegarku...mysle ze to przez
poronienie wszystko sie tak pozmienialo, musimy byc cierpliwe, zobaczymy co przyniesie kolejny miesiac
Unadarcy - serniczek ale mi narobilas smaka uwielbiam. makowiec tez, i mysle czy nie upiec seromakowca
Co do weekendu to bylam na wycieczce, pozniej wrzuce zdjecie
Aleksandra ale musialas stresa przechodzic, ja to teraz czytam i sama czuje jak mi sie miesnie napinaja w nerwach
Co do zakupow to my wiekszosc kupujemy na ebau Mamy swoje ulubione firmy od lat (koszule, buty, spodnie, kosmetyki) wiec wiemy jaki
rozmiar nam pasuje i nie ma wpadek niecierpie chodzic po galeriach, a jak juz jestem to wiem od
poczatku w jakim sklepie i co bede kupowac i wychodze stamtad
Myslalam ze juz nikt nie posci w piatek i kazdy je mieso bez wyrzutow sumienia przypomnialyscie mi o tym katolickim wynalazku
Ja bezboznik jestem to mi wybaczcie
Co do prezenu na jakakolwiek okazje to tez mysle ze kasa jest najbardziej praktyczna chociaz niekoniecznie oryginalna,a le wiekszosc
preferuje praktyczne prezenty wiec (y)
Aleksandra ile Twoja mama ma lat? Piszesz o tym ze przechodzi menopuze... ja znam mase ludzi co bez krytykowania nie potrafia zyc
(w tym sporo facetow). Moj ojciec byl w tym mistrzem zreszta...
Szalona CZARNA przyjmij moje kondolencje z powodu @ ale moglas sie napic winka z czystym sumieniem teraz z mierzeniem tempki moze bedzie
Ci latwiej w staraniach o Fasola Czego Ci bardzo zycze
Monkey ja tez mam jakies jednorazowe brudzonka co ciekawe po wizycie w toalecie na ze tak powiem dluzszym posiedzeniu mysle ze jakies smieci
tam zostaly, i wylatuja przy oakzji no ale w koncu to raptem 3 tyg po poronieniu wiec chyba maja prawo
jeszcze 20 stron i Was dogonie LOL
tysiaa93, unadarcy, Szalona CZARNA, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysia, wcześniej mama miała 2 inne koty, dachowce, jednego dostała od ciotki, drugiego znalazła prawie nieżywego podczas "kradzieży" kukurydzy to były przytulaśne, wesołe kotki, skakały, tuliły się do wszystkich, cudne....
A ta, to uwidziała sobie tylko mamę, za nią tylko chodzi, jak jej nie ma to miauczy, nikt inny jej głaskać nie może, chociaż czasem mama też nie może jej dotknąć bo sobie dama nie życzy. Jak ją tata na ręce weźmie, to cichutko siedzi, ale jak ją odłoży na ziemię to miauczy szalona, fuczy, uszy w tył i z pazurami na noge skacze. Furiatka, ale nie że dzika, bo jak ma dzień to sama na kolana wchodzi.... Boję się tego kota...
I tu się sprawdza teoria że każdy kot ma swój charakter.
czytaj czytaj Breetysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:tysia, wcześniej mama miała 2 inne koty, dachowce, jednego dostała od ciotki, drugiego znalazła prawie nieżywego podczas "kradzieży" kukurydzy to były przytulaśne, wesołe kotki, skakały, tuliły się do wszystkich, cudne....
A ta, to uwidziała sobie tylko mamę, za nią tylko chodzi, jak jej nie ma to miauczy, nikt inny jej głaskać nie może, chociaż czasem mama też nie może jej dotknąć bo sobie dama nie życzy. Jak ją tata na ręce weźmie, to cichutko siedzi, ale jak ją odłoży na ziemię to miauczy szalona, fuczy, uszy w tył i z pazurami na noge skacze. Furiatka, ale nie że dzika, bo jak ma dzień to sama na kolana wchodzi.... Boję się tego kota...
I tu się sprawdza teoria że każdy kot ma swój charakter.
czytaj czytaj Bree
Kurcze to ten kotek zachowuje się prawie tak jak człowiek, ma swoje humorki i złe dni Teraz mam dwa dachowce i są strasznie przytulaśne W dodatku moja kotka jest w ciąży i też bym kurde chciała haha!unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA widziałaś kota sfinksa? ten to apollo wsród kotów Ja jestem alergikiem, chyba mogę mieć tego psa co Ola45 , ale mój nie przepada za małymi pieskami, mówi że raszki go nie interesują, cokolwiek to znaczy ale mam rybki, i tak patrze sobie jak se pływają
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:A widziałaś kota sfinksa? ten to apollo wsród kotów Ja jestem alergikiem, chyba mogę mieć tego psa co Ola45 , ale mój nie przepada za małymi pieskami, mówi że raszki go nie interesują, cokolwiek to znaczy ale mam rybki, i tak patrze sobie jak se pływają
Mi się sfinksy nie podobają bo nie mają futerka a ja uwielbiam długie, puszyste futro Rybki ładnie wyglądają i przynajmniej nie są kłopotliweunadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Nadrobiłam lekturę
Czarna wszystkiego co w życiu najpiękniejsze reszta sie ułoży jak sobie wymarzysz.
Tysia testy wszystkie działaja podobnie w dniu @ każdy pokaże to co ma pokazać oczywiście zdarzaja się sytuacje gdzie wykazują błędny wynik no ale to testy domowe .
Ja zaraz z moją przyjaciółką @ idziemy myć okna
Zyczę wszystkim miłego dnia .
Aleksandra próbujcie dalej mimo braku pracy wszystko się ułoży w życiu nie należy wszystkiego planować na fasole zawsze znajdą się pieniądze a może trafisz w międzyczasie na super pracodawce który zrozumie tego Ci życzętysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Kobietki tak się teraz zastanawiam... Jak zobaczycie dwie kreseczki to pójdziecie od razu na wizytę do gin, żeby dał coś na podtrzymanie ciąży?
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość