X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę? To ładny pic na wodę z tymi testami...

Bree lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawde, a cenowo tez sa drozsze.

Bree lubi tę wiadomość

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za radę ;)

Bree lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:11

Bree lubi tę wiadomość

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r
    Mąż ✅
    Ja :
    Niepłodność idiopatyczna
    Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer ❄️- 22.12.2024
    (beta 02.01.2025r)
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola też mam często ten problem z pieczeniem ale pojawia się ono po seksie, na drugi dzień na szczęście przechodzi.

Bree lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:11

Bree lubi tę wiadomość

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r
    Mąż ✅
    Ja :
    Niepłodność idiopatyczna
    Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer ❄️- 22.12.2024
    (beta 02.01.2025r)
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to dziwne, że boli cię aż tak bardzo, że on nawet nie może wejść. Może kurcze jakaś infekcja się do ciebie przypałętała? Albo zapalenie ;/

Bree lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra jak u ciebie z tym plamieniem?

Bree lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DSCF4606.jpg

tysia to jest tysiąc pięćset.

tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odzyskalam wolnosc, mam nadzieje ze na dluzej niz ostatnio :D Az sie boje sprawdzac ile napisalyscie :D
    nie bylo mnie tu od czwartku czy piatku wiec.... gruba lektura przede mna :D OK zaczybam nadrabiac :)

Unadarcy :D :D :D :D jaka fota :D jaka TY <3 mrrrau :D Lubie takie zdjecia z pazurem :D

Czytam i widze ze niezla adrenalina tu byla :D Tu zacmienie tu testy, bole plamienia, cyrk na kolkach
    a to dopiero poczatek lektury, no czytam dalej....

Ola_45 ja mam dokladnie tak samo - zygzaki na wykresie z ktorych nic znaczacego nie wynika, testy ovu wychodzily
    kilka dni pozytywne ale na wykresie nic sie nie pokrywalo. A ostatnio gralo wszystko jak w zegarku...mysle ze to przez
    poronienie wszystko sie tak pozmienialo, musimy byc cierpliwe, zobaczymy co przyniesie kolejny miesiac :)

Unadarcy - serniczek <3 ale mi narobilas smaka :D uwielbiam. makowiec tez, i mysle czy nie upiec seromakowca :D
    Co do weekendu to bylam na wycieczce, pozniej wrzuce zdjecie :)

Aleksandra ale musialas stresa przechodzic, ja to teraz czytam i sama czuje jak mi sie miesnie napinaja w nerwach :D

Co do zakupow to my wiekszosc kupujemy na ebau :) Mamy swoje ulubione firmy od lat (koszule, buty, spodnie, kosmetyki) wiec wiemy jaki
    rozmiar nam pasuje i nie ma wpadek :) niecierpie chodzic po galeriach, a jak juz jestem to wiem od
    poczatku w jakim sklepie i co bede kupowac i wychodze stamtad :)

Myslalam ze juz nikt nie posci w piatek i kazdy je mieso bez wyrzutow sumienia ;) przypomnialyscie mi o tym katolickim wynalazku :D
    Ja bezboznik jestem to mi wybaczcie ;)

Co do prezenu na jakakolwiek okazje to tez mysle ze kasa jest najbardziej praktyczna chociaz niekoniecznie oryginalna,a le wiekszosc
    preferuje praktyczne prezenty wiec (y)

Aleksandra ile Twoja mama ma lat? Piszesz o tym ze przechodzi menopuze... ja znam mase ludzi co bez krytykowania nie potrafia zyc
    (w tym sporo facetow). Moj ojciec byl w tym mistrzem zreszta...

Szalona CZARNA przyjmij moje kondolencje z powodu @ ;) ale moglas sie napic winka z czystym sumieniem ;) teraz z mierzeniem tempki moze bedzie
    Ci latwiej w staraniach o Fasola :D Czego Ci bardzo zycze <3

Monkey ja tez mam jakies jednorazowe brudzonka :/ co ciekawe po wizycie w toalecie na ze tak powiem dluzszym posiedzeniu :P mysle ze jakies smieci
    tam zostaly, i wylatuja przy oakzji :P no ale w koncu to raptem 3 tyg po poronieniu wiec chyba maja prawo :P

jeszcze 20 stron i Was dogonie :D LOL

tysiaa93, unadarcy, Szalona CZARNA, kierzynka lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    DSCF4606.jpg

tysia to jest tysiąc pięćset.

Ładniutka :)

unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oho, Bree w akcji ;D

unadarcy, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysia, wcześniej mama miała 2 inne koty, dachowce, jednego dostała od ciotki, drugiego znalazła prawie nieżywego podczas "kradzieży" kukurydzy :) to były przytulaśne, wesołe kotki, skakały, tuliły się do wszystkich, cudne....
    A ta, to uwidziała sobie tylko mamę, za nią tylko chodzi, jak jej nie ma to miauczy, nikt inny jej głaskać nie może, chociaż czasem mama też nie może jej dotknąć bo sobie dama nie życzy. Jak ją tata na ręce weźmie, to cichutko siedzi, ale jak ją odłoży na ziemię to miauczy szalona, fuczy, uszy w tył i z pazurami na noge skacze. Furiatka, ale nie że dzika, bo jak ma dzień to sama na kolana wchodzi.... Boję się tego kota...
    I tu się sprawdza teoria że każdy kot ma swój charakter.

czytaj czytaj Bree :)

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    tysia, wcześniej mama miała 2 inne koty, dachowce, jednego dostała od ciotki, drugiego znalazła prawie nieżywego podczas "kradzieży" kukurydzy :) to były przytulaśne, wesołe kotki, skakały, tuliły się do wszystkich, cudne....
    A ta, to uwidziała sobie tylko mamę, za nią tylko chodzi, jak jej nie ma to miauczy, nikt inny jej głaskać nie może, chociaż czasem mama też nie może jej dotknąć bo sobie dama nie życzy. Jak ją tata na ręce weźmie, to cichutko siedzi, ale jak ją odłoży na ziemię to miauczy szalona, fuczy, uszy w tył i z pazurami na noge skacze. Furiatka, ale nie że dzika, bo jak ma dzień to sama na kolana wchodzi.... Boję się tego kota...
    I tu się sprawdza teoria że każdy kot ma swój charakter.

czytaj czytaj Bree :)

Kurcze to ten kotek zachowuje się prawie tak jak człowiek, ma swoje humorki i złe dni :D Teraz mam dwa dachowce i są strasznie przytulaśne <3 W dodatku moja kotka jest w ciąży i też bym kurde chciała haha! :D

unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widziałaś kota sfinksa? ten to apollo wsród kotów :) Ja jestem alergikiem, chyba mogę mieć tego psa co Ola45 , ale mój nie przepada za małymi pieskami, mówi że raszki go nie interesują, cokolwiek to znaczy :D ale mam rybki, i tak patrze sobie jak se pływają :)

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    A widziałaś kota sfinksa? ten to apollo wsród kotów :) Ja jestem alergikiem, chyba mogę mieć tego psa co Ola45 , ale mój nie przepada za małymi pieskami, mówi że raszki go nie interesują, cokolwiek to znaczy :D ale mam rybki, i tak patrze sobie jak se pływają :)

Mi się sfinksy nie podobają bo nie mają futerka a ja uwielbiam długie, puszyste futro <3 Rybki ładnie wyglądają i przynajmniej nie są kłopotliwe :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki tak się teraz zastanawiam... Jak zobaczycie dwie kreseczki to pójdziecie od razu na wizytę do gin, żeby dał coś na podtrzymanie ciąży? :)

matylda08, unadarcy, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane
    Nadrobiłam lekturę
    Czarna wszystkiego co w życiu najpiękniejsze reszta sie ułoży jak sobie wymarzysz.
    Tysia testy wszystkie działaja podobnie w dniu @ każdy pokaże to co ma pokazać oczywiście zdarzaja się sytuacje gdzie wykazują błędny wynik no ale to testy domowe .
    Ja zaraz z moją przyjaciółką @ idziemy myć okna :)
    Zyczę wszystkim miłego dnia .
    Aleksandra próbujcie dalej mimo braku pracy wszystko się ułoży w życiu nie należy wszystkiego planować na fasole zawsze znajdą się pieniądze a może trafisz w międzyczasie na super pracodawce który zrozumie tego Ci życzę

tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Kobietki tak się teraz zastanawiam... Jak zobaczycie dwie kreseczki to pójdziecie od razu na wizytę do gin, żeby dał coś na podtrzymanie ciąży? :)
    Tysia do gin od razu ale czy da leki ? jeżeli stwierdzi że są potrzebne to da ale myślę że w Twoim przypadku nie będą potrzebne

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Matylda :)Miłego dnia :)
    Co do testów to wyczytałam gdzieś, że pink test pokazuje czasem dwie kreski mimo, że ciąży nie ma. Więc będę się trzymać od niego z daleka :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 233 234 235 236 237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ