Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Nasz przyjaciel prowadził moje ciaże ufam mu ale już nie pracuje w szpitalu ten drugi to specjalista od badań genetycznych które bedziemy wykonywali i pracuje w dwóch szpitalach gdzie jeżeli Bóg da będziemy mieli CC badrzo madry człowiek a tak jeszcze żeby było śmiesznie oni dwaj są dobrymi znajomymi więc czuję sie bezpiecznie . Rodzić nie chcę w naszym mieście bo w swoim szpitalu bo ... (służba zdrowia ma pecha ).
Rozumiem, no to jesteś pod solidną opieką, to teraz musi się udać!
Ja też ufam swojemu lekarzowi, jest ordynatorem a jego syn stażystą na jego oddziale. I właśnie jego syn mi zabieg robił. Ehhh... my chcemy, mój lekarz chce, jeszcze żeby matka natura chciała....tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chodze prywatnie zdecydowanie. Na NFZ wszędzie gdzie chodziłam wcześniej z mamą to była istna masarka. Płacę 150 zł za wizytę ale 40 min jestem w środku. I mam pełne zaufanie do niego i tylko do niego.
tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
czytałam różne historie i zastanawia mnie czemu tak ciężko znaleźć dobrego lekarza na NFZ, dopiero jak pójdzie się prywatnie to jest się dokładnie i miło obsłużonym... pamiętam, że mój gin badanie dopochwowe robił bardzo delikatnie a jak w szpitalu jakiś inny robił mi to kontrolne usg, żeby sprawdzić, czy maluszek na pewno nie żyje, to tak mi tym jeździł w środku, ze bolało jak sam skurwysyn ;p
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Bree z tego słynie, że pisze takie dłuuuugie teksty.. podsumowuje w jednym tydzien prawie Trochę mnie podłamałyście tym długim czekaniem.. śluz mi się już zmienił na kremowy, a w sumie suchy, temperatura niska dość, a piersi mnie tak swędzą że zwariuję chyba.. takie objawy na @ ale dopiero jestem w 25 dniu po zabiegu, wiec nie wiem... a cykle miałam wcześniej strasznie rozregulowane 24-31 dni ;/
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
mersiak wrote:Bree z tego słynie, że pisze takie dłuuuugie teksty.. podsumowuje w jednym tydzien prawie Trochę mnie podłamałyście tym długim czekaniem.. śluz mi się już zmienił na kremowy, a w sumie suchy, temperatura niska dość, a piersi mnie tak swędzą że zwariuję chyba.. takie objawy na @ ale dopiero jestem w 25 dniu po zabiegu, wiec nie wiem... a cykle miałam wcześniej strasznie rozregulowane 24-31 dni ;/
Może będziesz szcześciarą i nie będziesz musiała czekać na pierwszą @ tak długo jak myunadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaresiak każda z Nas jest inna oby u Ciebie @ nie kazała na siebie czekać . Tysia prywatnie każdy będzie miły bo chodzi o jego pacjentki a co za tym idzie kasiorka a w szpitalu brak czasu rutyna papierologia i każdy z Nich jeszcze wie że czeka go albo dyżur albo prywatne gabinety a rodzina gdzieś na końcu wiem co pisze bo takie życie mam od 20 lat smutne ale tak jest
-
matylda08 wrote:Maresiak każda z Nas jest inna oby u Ciebie @ nie kazała na siebie czekać . Tysia prywatnie każdy będzie miły bo chodzi o jego pacjentki a co za tym idzie kasiorka a w szpitalu brak czasu rutyna papierologia i każdy z Nich jeszcze wie że czeka go albo dyżur albo prywatne gabinety a rodzina gdzieś na końcu wiem co pisze bo takie życie mam od 20 lat smutne ale tak jest
Racja... Jak prywatnie nie będzie miły to pacjentka nie dość, że pójdzie nabijać kabzę komuś innemu to jeszcze złą opinię mu zrobi. Co to znaczy, że masz takie życie od dwudziestu lat? Twój mąż jest lekarzem? Czy może ty?unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nadal plamię baaaardzo mało na brązowo. Niech już ta @ przychodzi albo w prawo albo w lewo. Boję się, że coś u mnie nie tak i nie będę miała okresu bo mam jakieś zaburzenia hormonalne. No cóż czekam końca aż się wreszcie rozkręci.
Przeglądałam dziś oferty pracy i wysłałam kilka CVunadarcy, matylda08, tysiaa93, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Racja... Jak prywatnie nie będzie miły to pacjentka nie dość, że pójdzie nabijać kabzę komuś innemu to jeszcze złą opinię mu zrobi. Co to znaczy, że masz takie życie od dwudziestu lat? Twój mąż jest lekarzem? Czy może ty?
-
nick nieaktualny
-
Aleksandra1988 wrote:Ja nadal plamię baaaardzo mało na brązowo. Niech już ta @ przychodzi albo w prawo albo w lewo. Boję się, że coś u mnie nie tak i nie będę miała okresu bo mam jakieś zaburzenia hormonalne. No cóż czekam końca aż się wreszcie rozkręci.
Przeglądałam dziś oferty pracy i wysłałam kilka CV
Żadne zaburzenia hormonalne, po poronieniu cykle mogą być przeróóóóóżne więc się nie martw i cierpliwie czekajBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleksandra1988 wrote:Ja nadal plamię baaaardzo mało na brązowo. Niech już ta @ przychodzi albo w prawo albo w lewo. Boję się, że coś u mnie nie tak i nie będę miała okresu bo mam jakieś zaburzenia hormonalne. No cóż czekam końca aż się wreszcie rozkręci.
Przeglądałam dziś oferty pracy i wysłałam kilka CV
Jak pierwsza @ po poronieniu przyszła to i ta przyszła, ja miałam tak samo z plamieniem i też mi się cykle wydłużyły przez to, 1 cykl trwał 38 dni, drugi 37 dni, trzeci 33 dni, a czwarty? się okaże! Liczę że 9 miesiecymatylda08, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aleksandra spokojnie. Ja nie wiem co myśleć już więc nie będę Ci doradzać nic oprócz spokoju do jutra, bety na wszelki wypadek i wizyty u lekarza gdyby trzeba było.
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa ja tez lubie brytyjskie koty :0) U nas w miescie kolo parkingu w krzakach mieszkaja takie dzikie
pewnie nie sa 100 procent brytyjkie ale tak wygladaja. Moze komus uciekly z domu i sie rozmnozyly
papola ja tez mam swoje testy ciazowe na pamiatke jest ich troche bo testowalam dziennie i patrzalam
jak kreska ciemnieje podpisane sa z datam alez to bylo ekscytujace
Ola 45 ja tez sie tak wkurzylam jak moilam mojemu ze powinnismy cos podzialac w temacie a on ze ma klienta
umowionego na sesje i nie moze teraz... no sie poczulam jakby klient byl wazniejszy powiedzialam mu co o tym
mysle a on wygladal na grubo zaskoczonego i nie do konca chyba zrozumial moje rozczarowanie faceci momentami
sa dziwni
Unadarcy masz swieta racje - wszystko ma swoj czas
Szalona CZARNA piszesz o cyto po poronieniu, mi lekarz tego nie proponowal, czy powinnam zrobic?
Ostatnia mialam w grudniu i byla dobra. W ogole pytalas gdzie jestem - to mile
Unadarcy, no prawie mnie zwialo na tych wzgorzach
pap ja tez mialam takie sny ze szkoda gadac...ciekawe doswiadczenie...a czas tak jak dzieczyny pisza - zleci szybko...
jeszcze troche a ja juz bede miesiac po... nawet nie wiem kiedy to minelo
Aleksandra wyobrazam sobie twoje nerwy i emocje przy robieniu tych testow... niby czlowiek chce zachowac zimna krew ale to
nie zawsze wychodzi tak jak sie planuje
Papola ja nie mialam zadnego antybiotyku po poronieniu, moj lekarz powiedzial ze nie ma sensu zatruwac profilaktycznie organizmu.
mersiak fajnie ze znowu jestesmy razem szkoda ze tu ale to tylko kwestia czasu
Aleksandra ja na kafeterii czytalam takie bzdury i chamskie teksty ze az mi slabo czasami bylo. Nie wiem dlaczeg tyle ludzi
jest tak wrednie nastawionych do siebie nawzajem. W zyciu tam nie napisze ani jednego posta, przynajmniej mnie nikt publicznie
i anonimowo nie zlinczuje Tam jest tyle debilek, nie przejmuj sie nimi bo szkoda Twoich nerwow i urody
Papola ja tez sie zastanawiam nad wyjazdem nad morze, tak na dlugi weekend do hotelu Przyda nam sie Tyle ze ja razem z moim
Bo my wszystko, wszedzie i zawsze razem A czasami wydaje mi sie ze on bardziej przezywa co sie stalo ode mnie... ale on ma fobie
zwiazane z tym tematem - i to jest przyczyna...
Unadarcy mm nadzieje ze ten Twoj twardziel wirus juz sobie gdzies poszedl w sina dal
Szalona CZARNA uwielbiam gulasz z kasza i ogoreczkami a jak bylam mlodsza to nie dotknelabym tego nawet kijem a teraz to sie zajadam
fasolke po bretonsku tez bardzo lubie
czarna_ma - wpisz sie na nasz magiczny wykres bo Cie tam brakuje
Tysia za mna tez tesknilas - ale milo juz jestem cala i zdrowa
czarna _ma 3MAM ZA CIEBIE KCIUKI!!! w sensie za Twoj pozytywny test ))
papola ja tak szalalam ze ledwo chodze ale watpie zeby cos z tego mialo byc w pierwszym cyklu po poronieniu jako sie absolutnie
nie nastawiam, co ma byc to bedzie
Tak patrze na nasza magiczna tabelke i sie zastanawiam czy moze nie warto by bylo dopisac dat kiedy poronilysmy?
Nie wiem czy uwazacie to za dobry pomysl, ale tak mi sie pomyslalo
Matylda gratulacje Masz racje - po @ juz bedzie bardziej z gorki
tysiaa Tobie spodobalo sie imie Laura a ja Lubie Lauren (dla dziewczynki) ale moj jak bedzie dziewczynka to da jej na imie Morgana.
Wiem ze to jego marzenie wiec niech tak bedzie a jak bedzie syn to ja mam dla Niego imie Maynard Oba te imiona maja swoj sens
i glebszy przekaz a nie ze tak tylko dla mody czy szpanu.... u nas wszyscy maja dziwne imiona, jak ja np. Sybilla
hehe czytam co pijecie - ja tez najbardziej lubie piwo, i whisky, bourbon... wino do posilkow i sera, czasami dobry likier, ale wodka
to u mnie ostatecznosc, po tym jak mi zaszkodzila ponad 20 lat temu
Matylda no wlasnie czas nas goni, a "moja imienniczka" bree z gotowych na wszystko w swoim prawdziwym zyciu urodzila blizniaki majac
45 lat - i to byly jej pierwsze dzieci nam sie tez uda!!! DAMY RADE BO KTO JAK NIE MY
PS
Jeszcze 7 stron ale mi lekture zostawilyszcietysiaa93, unadarcy, Monkey lubią tę wiadomość