Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Unadarcy to prawda niestety... Dogi zyja bardzo krotko - srednio 8 lat ale bywa ze i 12 dozywaja, trzeb na nie uwazac, po jedzeniu musza lezec - z uwag na to ze sa wielke, waskie i dlugie latwo u nich dochodzi do skretu zoladka. Poza tym to bardzo spokojne psy, potrafia przesypiac cale dni... aha i siadaja na krzeslach tak jak ludzie, pupa na siedzeniu i spuszczone nogi pija wode z kranu Sa bardzo lagodne jak owieczki i wiekszosci rzeczy sie boja, nawet malego kota przynajmniej te moje
unadarcy, Szalona CZARNA, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uciekam ogarnac to co ludzie nazywaja domem dzisiaj chyba beda mi potrzebne grabie i lopata bo troche sie nazbieralo mozecie duzo pisac bo i tak da rade wszystko przeczytac
A co do spraw prokreacyjnych to troche zagreyowalismy w okresie kiedy testy wychodzily pozytywne (pierwszy raz mialam kreske testowa mocniejsza od kontrolnej ) z temperatury jednak nie wynika ze byla jakas owulacja, ale czytalam ze ovu moze byc a skok tempki bedzie niewidoczny (?!)czasami mam takie brudzenia jak ide do toalety (bezowa woda?). Bardziej wtedy jak lece z klockiem
szczerze - czuje sie jakbym skreslila kupon totka na chybil - trafil i czekam teraz na losowanie
unadarcy, Monkey, Szalona CZARNA, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Ufff Kochane, Was nadrobić, a tylko kilka godzin mnie nie było...
Ja chodzę prywatnie, 150 zł płacę, lekarz jest ok, mam do niego zaufanie i wszystko fajnie tłumaczy.
Świetne psy i kotki i tygryski
Bree, czyli testujesz jeszcze w tym tygodniu?Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020 -
Monkey, Ralf to dog niemiecki arlekin one tez czasami maja niebieskie oko
Papola ja pod koniec ubieglego tyg mialam prawdopodobnie ovu wiec z testowaniem poczekam conajmniej do konca m-ca ale wrzucilam na luz i bez spinyMonkey, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:11
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane