Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna_ma wrote:Dziewczyny jakos mi smutno dzis ten dzien nie nalezy do najlepszych , raz test negatywny, dwa urodziny bez narzeczonego , trzy godzina prawie 19:00 zostalam sama z zołwiem w domu... no i z Wami kobitkami...
my ci nie wystarczamy?! foch!Bree lubi tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Każdy lubi coś innego Mnie disco nie kręci. Oj nie. Na swoje doły mam inną muzykę. Nawet klasyczną. Wycisza. A disco polo ponosi mi ciśnienie
Pewnie, że tak Jak chodziłam do liceum to lubowałam się w zespołach "drących japy", takich emowskich typu bring me the horizonSzalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
Czarna_ma głowa do góry!! Wskakuj do wanny. Z winkiem i świeczką. Relaks pełną gębą. Zrób coś dla siebie. Zarzuć jakąś komedię na kompie. Zalukaj.tv ma fajne mam tam konto. Chcesz podesle ci link i hasełko bo mam wykupione obejrzysz coś Prezent na urodziny ode mnie
czarna_ma, Bree lubią tę wiadomość
-
czarna_ma wrote:Oczywiscie ze wystarczacie Kochana , ale wiesz myslalam ze po prostu bedzie fajny dzien...
Domyślam się... Bo dzisiaj miałaś zobaczyć pozytywny test. Ale pójdziesz któregoś dnia na betę i wszystko się wyjaśniczarna_ma, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Pewnie, że tak Jak chodziłam do liceum to lubowałam się w zespołach "drących japy", takich emowskich typu bring me the horizon
Tysia nie muszą drzeć japy. Musi być gitarra zwykła elektryczna bas bez różnicy Nie lubię jednego gatunku... Reggae to również moje klimaty muzyczne. Ważne aby muzyka miała przekaz i przyciągnęła. Z każdego gatunku można wyłowić perełki dla siebie. Kwestia nastrojuBree lubi tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Czarna_ma głowa do góry!! Wskakuj do wanny. Z winkiem i świeczką. Relaks pełną gębą. Zrób coś dla siebie. Zarzuć jakąś komedię na kompie. Zalukaj.tv ma fajne mam tam konto. Chcesz podesle ci link i hasełko bo mam wykupione obejrzysz coś Prezent na urodziny ode mnie
O jak milo dziekuje , jak bys mogla to chetnie rzucę okiem czy cos obejrzę
Buuu nie mam zadnego alkoholu chociaz nie wiem czy moge pic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 19:00
Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czarna_ma wrote:Wgl czuje sie jakos dziwnie, pobolewaja mnie jajniki caly czas raz jeden raz drugi, gdzies zakuje w macicy tak jakby, a teraz zas promieniuje w nogi jak by w lewej pachwinie, co to moze byc hmm??
Może to owulacja... Albo ciąża... Kurcze ten okres ci się tyle spóźnia, że ciężko cokolwiek z niego zrozumieć ;/czarna_ma, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Może to owulacja... Albo ciąża... Kurcze ten okres ci się tyle spóźnia, że ciężko cokolwiek z niego zrozumieć ;/
Ehh faktycznie nic innego tylko sie upic i isc spac... szkoda sie nakrecac, poczekam sobie i zobaczymy czy franca przybędzie czy beta wzrośnieBree lubi tę wiadomość