X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • czarna_ma Ekspertka

Wysłany: 24 marca 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Znowu na forum ciemne interesy, tym razem w wiadomościach prywatnych ;D

Ahh tam od razu ciemne interesy :D

tysiaa93, unadarcy, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona CZARNA wrote:
    Bree ja zakochałam się w Twoim Nero :) Łapa na zasadzie .... stop nie rób mi zdjęć mówi wszytsko:)

no z niego to jest aparat niezly :D z kazdego z nich zreszta :D

unadarcy, tysiaa93, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • czarna_ma Ekspertka

Wysłany: 24 marca 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba Kochane, ide cos jednak obejrzec moze na poczatek 50 twarzy Greya, zobaczymy co to za Film ;)

Do usłyszenia potem :) Caluje was mocnooooooo <3

unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuch Niuch ciemne interesy, wyczuwam ciemne interesy ;)
    Gdzie jest Aleksandra1988 i czemu jej nick jest wylogowany?
    Czarna_ma nie wolno Ci się smucić w swoje urodziny, głowa do góry!!

Bree, tysiaa93, czarna_ma lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie mialam pisac gdzie Aleksandra... raz ja widzialam pod innym nickiem a teraz w ogole jej nie ma ???

tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość

preg.png
  • tysiaa93 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się taaaak chce spać, że masakra. Ale czekam do 22 na mojego chłopa, bo test ma przywieźć a kluczy nie ma, moze wytrzymam :P

Czarna_ma miłego seansu, ja tego filmu nie oglądałam, powiedz po seansie jak wrażenia ;)

Nie wiem, może Aleksandra skasowała konto, skoro tak chciala to cóż, szkoda. Dla mnie niepoważne jest znikanie sobie ot tak, więc skoro nawet nas nie poinformowała to jest mi troszkę przykro z tego powodu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 19:54

unadarcy, matylda08, czarna_ma lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bree Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiu ja Ciebie tez kocham <3 :D fajnie ze u nas tak wesolo jest bez zadnych kwasow, i niech tak zostanie jak najdluzej :D
    mowisz ze lubisz disco polo i dobrze, kazdy jest inny, ja lubie swinga, soundtracki, klasyczna, rocka, poezje spiewana, czasami jaks fajny pop (jak jest fajny)
    lubie marsze wojskowe, orkiestry dete i koledy :D koledy takie stare amerykanskie <3 wlasnie sobie slucham Nat King Cole'a generalnie sie nie ogrniczam
    muzycznie, zreszta mieszkam z muzykiem pod jednym dachem :D

czarna_ma ja tez kiedys mialam zolwie, te misisipijskie czerwonolice, a moja sasiadka ma zolwie juz ponad 40 lat :) zima spia na dworze w takiej smiesznej budce
    teraz sie beda budzic na wiosne :D

czarna_ma szkoda ze nie moge Cie przytulic i sie z Toba napic, to faktycznie troche dolujace ze sama siedzisz w swoje urodziny :P no i ten test nie taki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 19:54

tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree tak ładnie mówisz, że wysyłam duże serduszko w twoją stronę <3 :D

unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie lubie urodzin, ostatnie urodziny miałam kiepskie, mega dołujące i stresujące, a urodziny 2 lata temu..... to jeden z najgorszych dni w moim życiu... ale nawet nie chce do tego wracać.
    Ja ogólnie jestem z tych którzy nie lubią szczególnych dni, za świętami też nie przepadam, bo wtedy musze dużo wymuszać i "być nie sobą" :/
    Czarna_ma fajnie jak ten urodzinowy dzień jest wyjątkowy, bo się na niego tyle czeka, zawsze o nim pamięta... no ale cóż.... życie jest życiem a życiowo to nie zawsze wyjątkowo. Najważniejsze żeby było jak najwięcej dni tych dobrych, daty są obojętne...

Bree lubi tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiu ja jestem taka niewdzieczna ze do Twojego serduszka jeszcze Ci misia z suwaczka ukradne bo ja bardzo kocham misie :D

A nie powiedzialam Wam czegos waznego o sobie:

UWAGA!

Uwielbiam kredki i kolorowanki i kocham kolorowac :D Mam caly pokoj misiow, kolorowanek i kredek jak w przedszkolu :D Mojs ie smieje ze co ja niby zrobie jak dziecko bedzie chcialo sie pobawic, bo ja mam na tym punkcie fiola i nie lubie jak sie ktos bawi moimi rzeczami :D

Mowilam juz ze jestem popieprzona?

:D

tysiaa93, kierzynka, papola, matylda08, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unadarcy, moje urodziny i swieta dopiero od jakiegos czasu sa fajne, wczesniej tez byly ewidentnie do dupy :P

preg.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje urodziny były fajne, bo kilka dni po nich zobaczyłam dwie kreski na teście, więc w dodatku mam duży sentyment do października :)

Bree ty drobny złodziejaszku! Zostaw mojego suwaczkowego misia w spokoju! Ewentualnie mogę się nim podzielić ale tylko troszkę :) I powiem ci, że ciekawe masz fazy! :D

Bree lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6f3fe076a9370a76med.jpg

Tysiu zobacz, braklo mi miejsca na poduszke w lozku :D :D :D a to jest moze 1/50 mojej misiowo pluszowej kolekcji :D i wiesz - kazdy z nich ma swoje imie :D

tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość

preg.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczaczki, ile pluszaków :D Jesteś boska kobieto! :D Moje misie stoją grzecznie na półce :D

Bree lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:12

tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r
    Mąż ✅
    Ja :
    Niepłodność idiopatyczna
    Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer ❄️- 22.12.2024
    (beta 02.01.2025r)
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na parę godzin Was zostawić kiedy człowiek pracuje to naklikacie, że nie nadrobię!

czarna_ma 100 lat zdrówka pomyślności i spełnienia fasolkowych marzeń oby jak najprędzej!

Zasłyszane w przedszkolu: Dwóch chłopców rozmawia i nagle jeden mówi "A wiesz? Jak będziemy mieli ze 30 lat to będziemy musieli już umrzeć" - ech te dzieci..jak tak to ja za rok do trumny się kładę hahaha
    A potem na podwieczorek był do picia sok marchwiowy taki jednodniowy i dzieci tak niechętnie chciały pić to wzięłam jedną szklankę i na raz wypiłam żeby dać dobry przykład i mówię "Chłopcy pijcie sok to będziecie bardzo silni a dziewczynki po soku zrobią się jeszcze piękniejsze!" na co odpowiada chłopiec "Pani już nie musi bo pani jest bardzo piękna" <3 najmilszy komplement na świecie. He made my day jak to się mówi :)

I dzięki temu, że miałam dziś taki dobry dzień to zwlokłam się z wyrka i zrobiłam wreszcie pierwszy skalpel chodakowskiej. Rok temu przed ślubem w niecałe 3 miechy tak wysmukliłam ciało, że wszyscy zachwycali się jak schudłam. A ja schudłam wtedy może ze 3-4kg ale ćwiczeniami ujędrniłam ciało. Dziś też sobie obiecałam. 3 razy w tygodniu i za miesiąc widać efekty. Ćwiczenia są rzeczywiście monotonne, a jeden rodzaj psuje kolana ale skalpel na prawdę działa.

tysiaa93, Bree, Ola_45, papola, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pap bardzo fajną masz pracę a takie teksty dzieci tym bardziej ją urozmaicają :)
    Super ze masz motywację do ćwiczeń. Podobno im bardziej zadbane miało się ciało przed ciążą, tym w lepszym stanie będzie po porodzie :)

Ja mam już test, jakiś PINK TEST EXPRESS strumieniowy :)

Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree i Ty pamieasz jak który ma na imię?;p

tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Bree Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pap86 ja cwiczylam skalpel w zeszlym roku i bylam na diecie... po 4 miesiacach schudlam 8 kg wyrobilam sobie lepsza kondycje, zreszta cwiczenia dobrze wplywaly na moja kondycje psychiczna :)

Na jesien kupilam sobie bieznie i biegalam 5 razy w tygodniu po godzince, a ostatnio mi sie nie chce ale musze sie zmobilozowac bo dobrze sie wtedy czulam ;)

tysiaa93, Ola_45, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:12

tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r
    Mąż ✅
    Ja :
    Niepłodność idiopatyczna
    Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer ❄️- 22.12.2024
    (beta 02.01.2025r)
‹‹ 240 241 242 243 244 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ