Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Szalona CZARNA wrote:Bree ja zakochałam się w Twoim Nero Łapa na zasadzie .... stop nie rób mi zdjęć mówi wszytsko:)
no z niego to jest aparat niezly z kazdego z nich zresztaunadarcy, tysiaa93, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi się taaaak chce spać, że masakra. Ale czekam do 22 na mojego chłopa, bo test ma przywieźć a kluczy nie ma, moze wytrzymam
Czarna_ma miłego seansu, ja tego filmu nie oglądałam, powiedz po seansie jak wrażenia
Nie wiem, może Aleksandra skasowała konto, skoro tak chciala to cóż, szkoda. Dla mnie niepoważne jest znikanie sobie ot tak, więc skoro nawet nas nie poinformowała to jest mi troszkę przykro z tego powodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 19:54
unadarcy, matylda08, czarna_ma lubią tę wiadomość
-
Tysiu ja Ciebie tez kocham fajnie ze u nas tak wesolo jest bez zadnych kwasow, i niech tak zostanie jak najdluzej
mowisz ze lubisz disco polo i dobrze, kazdy jest inny, ja lubie swinga, soundtracki, klasyczna, rocka, poezje spiewana, czasami jaks fajny pop (jak jest fajny)
lubie marsze wojskowe, orkiestry dete i koledy koledy takie stare amerykanskie wlasnie sobie slucham Nat King Cole'a generalnie sie nie ogrniczam
muzycznie, zreszta mieszkam z muzykiem pod jednym dachem
czarna_ma ja tez kiedys mialam zolwie, te misisipijskie czerwonolice, a moja sasiadka ma zolwie juz ponad 40 lat zima spia na dworze w takiej smiesznej budce
teraz sie beda budzic na wiosne
czarna_ma szkoda ze nie moge Cie przytulic i sie z Toba napic, to faktycznie troche dolujace ze sama siedzisz w swoje urodziny no i ten test nie taki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 19:54
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie lubie urodzin, ostatnie urodziny miałam kiepskie, mega dołujące i stresujące, a urodziny 2 lata temu..... to jeden z najgorszych dni w moim życiu... ale nawet nie chce do tego wracać.
Ja ogólnie jestem z tych którzy nie lubią szczególnych dni, za świętami też nie przepadam, bo wtedy musze dużo wymuszać i "być nie sobą"
Czarna_ma fajnie jak ten urodzinowy dzień jest wyjątkowy, bo się na niego tyle czeka, zawsze o nim pamięta... no ale cóż.... życie jest życiem a życiowo to nie zawsze wyjątkowo. Najważniejsze żeby było jak najwięcej dni tych dobrych, daty są obojętne...Bree lubi tę wiadomość
-
Tysiu ja jestem taka niewdzieczna ze do Twojego serduszka jeszcze Ci misia z suwaczka ukradne bo ja bardzo kocham misie
A nie powiedzialam Wam czegos waznego o sobie:
UWAGA!
Uwielbiam kredki i kolorowanki i kocham kolorowac Mam caly pokoj misiow, kolorowanek i kredek jak w przedszkolu Mojs ie smieje ze co ja niby zrobie jak dziecko bedzie chcialo sie pobawic, bo ja mam na tym punkcie fiola i nie lubie jak sie ktos bawi moimi rzeczami
Mowilam juz ze jestem popieprzona?
tysiaa93, kierzynka, papola, matylda08, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
Moje urodziny były fajne, bo kilka dni po nich zobaczyłam dwie kreski na teście, więc w dodatku mam duży sentyment do października
Bree ty drobny złodziejaszku! Zostaw mojego suwaczkowego misia w spokoju! Ewentualnie mogę się nim podzielić ale tylko troszkę I powiem ci, że ciekawe masz fazy!Bree lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:12
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
No na parę godzin Was zostawić kiedy człowiek pracuje to naklikacie, że nie nadrobię!
czarna_ma 100 lat zdrówka pomyślności i spełnienia fasolkowych marzeń oby jak najprędzej!
Zasłyszane w przedszkolu: Dwóch chłopców rozmawia i nagle jeden mówi "A wiesz? Jak będziemy mieli ze 30 lat to będziemy musieli już umrzeć" - ech te dzieci..jak tak to ja za rok do trumny się kładę hahaha
A potem na podwieczorek był do picia sok marchwiowy taki jednodniowy i dzieci tak niechętnie chciały pić to wzięłam jedną szklankę i na raz wypiłam żeby dać dobry przykład i mówię "Chłopcy pijcie sok to będziecie bardzo silni a dziewczynki po soku zrobią się jeszcze piękniejsze!" na co odpowiada chłopiec "Pani już nie musi bo pani jest bardzo piękna" najmilszy komplement na świecie. He made my day jak to się mówi
I dzięki temu, że miałam dziś taki dobry dzień to zwlokłam się z wyrka i zrobiłam wreszcie pierwszy skalpel chodakowskiej. Rok temu przed ślubem w niecałe 3 miechy tak wysmukliłam ciało, że wszyscy zachwycali się jak schudłam. A ja schudłam wtedy może ze 3-4kg ale ćwiczeniami ujędrniłam ciało. Dziś też sobie obiecałam. 3 razy w tygodniu i za miesiąc widać efekty. Ćwiczenia są rzeczywiście monotonne, a jeden rodzaj psuje kolana ale skalpel na prawdę działa.
tysiaa93, Bree, Ola_45, papola, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap bardzo fajną masz pracę a takie teksty dzieci tym bardziej ją urozmaicają
Super ze masz motywację do ćwiczeń. Podobno im bardziej zadbane miało się ciało przed ciążą, tym w lepszym stanie będzie po porodzie
Ja mam już test, jakiś PINK TEST EXPRESS strumieniowyBree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
pap86 ja cwiczylam skalpel w zeszlym roku i bylam na diecie... po 4 miesiacach schudlam 8 kg wyrobilam sobie lepsza kondycje, zreszta cwiczenia dobrze wplywaly na moja kondycje psychiczna
Na jesien kupilam sobie bieznie i biegalam 5 razy w tygodniu po godzince, a ostatnio mi sie nie chce ale musze sie zmobilozowac bo dobrze sie wtedy czulamtysiaa93, Ola_45, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:12
tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane