Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
kierzynka wrote:Bree i Ty pamieasz jak który ma na imię?;p
jasne ze tak np ten pod sciana z bialymi uszkami to Zbynio - moj faworyt
Ten rozowy to Paul a ten w koszulce w paski to Geoff Reszta oczywiscie tez ma imiona ale wymienilam tylko kilka tak dla przykladuOla_45, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:12
Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
.
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
(beta 02.01.2025r) -
nick nieaktualnyA wiecie co? Ja bym tak bardzo chciała do zamkniętego szpitala wejść! U mnie jest zamknięty szpital z prosektorium. Prosektorium stare więc jest "pod ziemią", najlepszy sposób na utrzymanie odpowiedniej temperatury, widoczny jest świetlik szklany dzięki któremu można zerknąć "co pod spodem". Dookoła szpitala jest park, w tym parku też jest mała lecznica dla zwierząt i ule, tak ule pszczół! Do szpitala robiliśmy podejście, poi 12 w nocy.... o 12 zamknęli nam knajpe, wiec poszlismy na szpital... ale wszystko zabezpieczone, okna powybijane siatką zasłonili...
Lipa bo już aparat miałam przygotowany do zdjęć...
Ot! moje marzenia nie są wielkie
Spijcie kochane słodko, niech sie Wam przyśnia zamkniete szpitale i opuszczone więzienia żart.............Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
.
unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
(beta 02.01.2025r) -
no to git, znaczy ze nie umieram
Unadarcy ja widze ze mamy wspolne klimaty, nie dosc ze piszesz o moim miejscu pracy tak tak mam ciekawa prace To jeszcze chetnie wizytujemy takie opuszczone sprawy i robimy tam sesje foto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 22:19
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Mi się taaaak chce spać, że masakra. Ale czekam do 22 na mojego chłopa, bo test ma przywieźć a kluczy nie ma, moze wytrzymam
Czarna_ma miłego seansu, ja tego filmu nie oglądałam, powiedz po seansie jak wrażenia
Nie wiem, może Aleksandra skasowała konto, skoro tak chciala to cóż, szkoda. Dla mnie niepoważne jest znikanie sobie ot tak, więc skoro nawet nas nie poinformowała to jest mi troszkę przykro z tego powodu.
No powiem Ci,ze jak dla mnie nawet nie zly ten filmBree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uciekam, rowniez zaszyc sie do wyrka koniec dzisiejszego dziwnego dnia...
Dziekuje raz jeszcze Wam Kobitki za zyczenia, mam nadzieje ze sie spelnia chociaz jedno marzenie caluje , pozdrawiam, sciskam mocnooo
i wysylam duuuuzeee buzioole na dobranoc :*:*:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 22:55
unadarcy, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
Hej hej dziewczyny
Pap ja w domu mam skalpel prezent na swieta i ćwiczę Ewkę znam od 2 lat. Wiem że warto
Bree zdjęcie cudowne. Kocham takie klimaty :D:D
Aleksandra może wróci. Załamała się pewnie chwilowo brakiem dwóch kresek też tak miałam. Ale mąż mi pomógł. Mam nadzieję, że wróci. Bo smutno tu będzie bez niej
Znów przesyłam każdej promyki Słońcatysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny