Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bree ja robiłam cytologię ponieważ robię co roku. Rok dokładnie minąłby w maju od mojej poprzedniej cyto, ale że pojawiło się poronienie to z lekarzem postanowiliśmy zrobić wcześniej aby sprawdzić czy wszystko się goi.
Jestem teoretycznie młoda 27 lat i robię cyto rok w rok od 4 lat stąd że moja mama miała usuniętą macicę w wieku 40 lat.Bree lubi tę wiadomość
-
kurce jak tak tu czytam o tych nieregularnych cyklach to mam przerażenie w oczach i sie zastanawiam jak będzie u mnie bo że będzie to wiem na pewno, zawsze mi sie dzieją takie rózne rzeczy więc czemu nie to
od trzech dni pobolewa mnie podbrzuze i mam nadzieję że to nic złego, bo w ciaży to na pewno nie jestem
Bree lubi tę wiadomość
-
Tysia tak to mój piesio
Fidel. Jack Russell Terrier cudowne psy kocham go starsznie
Normalnie potrafi się przytulić serio:) a jak chce się położyć na kanapie na miejscu męża to stoi i fucha pfff i stęka. Mąż schodzi a on sru i kładzie się jak kot
MegaaaGdyby nie moje psy byłoby mi strasznie nudnej samej w domu, a tak nie mam czasu nawet o tym pomyśleć powiem szczerze
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Tysia tak to mój piesio
Fidel. Jack Russell Terrier cudowne psy kocham go starsznie
Normalnie potrafi się przytulić serio:) a jak chce się położyć na kanapie na miejscu męża to stoi i fucha pfff i stęka. Mąż schodzi a on sru i kładzie się jak kot
MegaaaGdyby nie moje psy byłoby mi strasznie nudnej samej w domu, a tak nie mam czasu nawet o tym pomyśleć powiem szczerze
Aa to ta rasa, przeglądałam ją kiedyś w internecie i pieski tej razy strasznie mi się podobają mimo, że za psami nie przepadamWygląda na to, że Fidel jest zazdrosny o twojego męża i wyczuwa w nim zagrożenie haha
Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja też jestem psiara. Koty moge podziwiać ale tylko z daleka
To moja suczka, która właśnie ma cieczkę, hehe
https://picasaweb.google.com/114930326006816554003/Julia57Miesiac#5937609361573701186
Do gina chodzę prywatnie. Za wizyty płaciłam 140.
Teraz zmieniam na takiego który bierze 280ale podobno jest świetnym fachowcem i ciężko się do niego dostać.
Zobaczymy....
Bree czapy z głów!!!!Szalona CZARNA, unadarcy, Ola_45, kierzynka, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:11
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Hej Wszystkim
Chwilke mnie nie bylo wrocilam do pracy i niemam czasu na nicpraca dom praca dom itd..
weszlam wczoraj zeby dowiedziec sie co u Aleksandry..Chcialam Ci tylko napisac ze z Maksem mialam plamienie i myslalam ze to okres plus test w dzien okresu mi nie wyszedltakze czekamy!
W drugiej ciazy test mi wyszedl 2 dni prEd okresem a o ciazy instynktownie wiedzialam od plamienia implatacyjnego.ja dostalam okresu bardzo mocny ale nic mnie nie boli niewiem jak go liczyc czy od plamien czy od takiego juz pelnego krwawienia?Bree lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Aleksandra czytam o Twoim brazowym luzie - ja tak przed poronieniem mam przed kazda @ a kiedys tez tak nie mialam.
robilam badania i wszystko mam niby jak narazie w normie a lekarz nie potrafi mi podac przyczyny...
Monkey tez jetem ciekawa co to u Ciebie bylo4 dni? pewnie wszystko musi "zatrybic"
Ja mialam takie 2 dni plamien
w srodku cyklu ale to bylo u mnie raczej zwiazane z sexem tak ze... wkurza mnie to czekanie, caly czas na cosno ilez
mozna
czarna_ma 100 lat w zdrowiu, szczesciu i urodzaju wszelakim!!! I zeby fasolka pojawila sie jak najszybciej. zdrowa rozowa i pachnaca
aleksandra co do wodnistego bezowego sluzu to powiem tyle ze ja nie mialam, ale kazdy jest inny. Inni maja plamienia implantacyjne a ja tego
tez nigdy nie mialam, tak ze nic Ci nie poradzeale kazda z nas slyszala o plamieniach/krwawieniach w pierwszych m-cach ciazy wiec...
nic chyba nie pozostaje tylko albo zrobic bete i miec czarno na bialym, albo czekac co sie z tego wykluje
Unadarcy chorowitku, kuruj sie!!! jesli maja Cie dopadac jakies wirusy to maja to byc ciazowe!!! I tyle w temacie
mersiak ja to sie boje tego kiedy i czy w ogole dostane @ poszlismy na zywiol, lekarz powiedzial ze nie musimy czekac wiec...
w sumie jest ocja ze @ do mnie przyjdzie za 10 mc-ypozyjemy zobaczymy... niczego nie przewidze, ale spodziewam sie kosmosu
Unadarcy Tysiac piecset jest w deche! (w dyche?)Unadarcy ja lubie sfinksy
tysiaa jak to jest z tymi lekami na podtrzymanie? W UK nikt tego nie podaje i czytalam ze nie jest naukowo potwierdzone
jakiekolwiek dzialanie tych lekow (dlatego wiekszosc panstw poza PL ich nie podaje). Angielscy lekarze mowia ze w PL sie przepisuje te leki
zeby nabijac kieszen koncernom farmakologicznym... a one dzialaja na zasadzie placebo... ja sama nie wiem co o tym sadzic, ale nawet jesli
dzialaja na zasadzie placebo to wolalabym je dostac i byc spokojniejsza ze cos mi moze pomoc...
Matylda widze humor Ci dopisuje - to swietnie
Unadarcy5dc, no już pościel zmieniłam, piżamy poprałam, teraz czekam... umarlam ze smiechu
Co do lekarzy to moj jest wykladowca na Uniwersytecie w Oxfordzie i Yorku, luzak gosc, taki co to by sie chcialo na piwo umowic - nawet tak troche jest
w moim typie, szpakowaty w okularachAle mam za malo doswiadczenia zeby miec do niego zaufanie, widzialam go zaledwie 3 razy
Tysia ja MUSZE wszystko przeczytac i kazdemu odpisac (nawet jakby nikt mojego tasiemca nie przeczytal)- nie wiem czy wspominlam ale cierpie na natrectwa
juz prawie wszystko przeczytalam
mersiak - masz mniewiesz ze ja lubie dlugie..... teksty
Unadarcy gdyby nie Ty to nie wpadlabym na to kto to NaNa czemu zmiana nicka???
Aleksandra wszystkie chyba jedziemy na podobnym wozku i w mniejszosci sa tu dziewczyny ktore po poronieniu szybko
wpadly w dawny rytm cykli, tak ze nie lam sie
Tysia przepraszam za te tasiemcenie musicie tego czytac ale ja sie poczuje "spelniona" jak to napisze - jestem popieprzona jak sam Grey
Szalona CZARNA to Ci sie nie dziwie... profilaktyka lepsza od... wiadomo! moj mama w wieku 38 lat miala usuniete wszystkoa nie miala zadnych objawow!!!
Problemy wyszly na badaniach okresowych w pracy...byla 3 lata mlodsza niz ja jetsem teraz....
Monkey fajna ta Twoja czarna niunka
Lilka - kope latunadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wariacie zapiekanka rybna mi się prawie spaliła przez ciebie bo zanim przeczytałam
fajnie że wróciłas juz z tych krzakorów tzn Wichrowych wzgórz :)teraz czas na "domowe odrabianie lekcji"
unadarcy, tysiaa93, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bree co do tych leków na podtrzymanie to działają ale po prostu nie wszystkim pomogą, moja znajoma plamila na początku ciąży, dali jej coś na podtrzymanie i dwa tygodnie temu urodziła w terminie zdrowego chłopca
Wiec jak zobaczę dwie krechy to idę od razu do gin.
Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
Matylda przepros swoja zapiekanke rybna ode mnie plizzz
Unadarcy - dzieki za tarcze - przypne sobie wiadomo gdzie - bo ja lubie tarcze
Tysia no wlasnie wg mnie one dzialaja ale w UK nie ma opcji zeby ktokolwiek Ci je dal nawet jakbys blagala na kolanach... jak cos to bede kombinowac z PL
A teraz pora na prywate - pochwale sie moim zwierzyncem
tysiaa93, unadarcy, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość