Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alaksandra jeśli się nic nie będzie działo zrób bete albo idź do lekarza. Dla pewności. Ja bym tak zrobiła. Tak będziesz w głowę zachodzić. Taki śluz miałam jak dostałam pierwszą miesiączkę po porodzie. Ale to tylko chwile a potem krew. Lekarz powiedział że to wynik antybiotyków że oczyszczało się wszystko jeszcze do końca. Każda z nas jest inna.
Bree lubi tę wiadomość
-
Aleksandra jesteś jeszcze jakby nie było świeżo po poronieniu. Być może jeszcze wszystko jest rozregulowane. Ja na Twoim miejscu zrobiłabym betę. Pomimo tych dojazdów i kosztów. Będziesz miała 100% pewność. I jeśli wyjdzie Ci ciąża to przy takim plamieniu wskazana będzie jak najszybsza wizyta u gina i być może zaaplikowanie luteiny.
Nie wiem co innego mogłabym Ci doradzić bo wiem jak człowiek potrafi się nakręcić...
Czarna ma Wszystkiego Najpiękniejszego!!! Oby spełniło się to jedno, najważniejsze marzenie!!!tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandra1988 wrote:Hej dziewczyny.
Potrzebuję Waszej rady.
Wczoraj wieczorem koło 19 pojawił się u mnie ślub wodnity, brązowo-beżowy.
Myślałam, że to @ chociaż zawsze mam od razu krew. Ale do tej pory nadal wodnity śluz brązowy. Brak bólu brzucha, nic...
Miesiączkę miałam dostać 22.03 czy mam to traktować jako @?
Proszę o radę, może któraś z Was tak kiedykolwiek miała?
Ja miałam podobnie przed moją drugą @, plamiłam właśnie tak jak Ty bez krwi, przez jakiś 3 dni, później na jeden dzień przeszło jak ręką odjął! A na następny dzień od rana żywa krew. A brzuch rozbolał mnie dopiero jak dojechałam do krakowa zwiedzać i pierwszy cel w krakowie to była nospa w aptece. Też tak nigdy wcześniej nie miałam, a teraz przy 3 @ miałam 1 dzień plamień, a na następny już żywa krew.
czarna_ma spełnienia Twoich marzeń, dużo wytrwałości w staraniach, dużo pozytywnej energii, a przede wszystkim duuuużo zdrowia!!!
Monkey ja nie poszłam na prolaktynę, rozłożona w łózku leże
tysia napiłabym się tej Twojej malinowej.... masz jeszcze?tysiaa93, Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
Skoro dziewczyny mówią, że takie plamienie przeszło w krwawienie to zaczekaj i zobaczysz co się będzie u ciebie działo
Unadarcy mam moją pysznę herbatkę malinową. To jakaś najtańsza z biedrony ale jest pyyyyszna
Monkey smacznegoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 09:06
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Ja miałam podobnie przed moją drugą @, plamiłam właśnie tak jak Ty bez krwi, przez jakiś 3 dni, później na jeden dzień przeszło jak ręką odjął! A na następny dzień od rana żywa krew. A brzuch rozbolał mnie dopiero jak dojechałam do krakowa zwiedzać i pierwszy cel w krakowie to była nospa w aptece. Też tak nigdy wcześniej nie miałam, a teraz przy 3 @ miałam 1 dzień plamień, a na następny już żywa krew.
czarna_ma spełnienia Twoich marzeń, dużo wytrwałości w staraniach, dużo pozytywnej energii, a przede wszystkim duuuużo zdrowia!!!
Monkey ja nie poszłam na prolaktynę, rozłożona w łózku leże
tysia napiłabym się tej Twojej malinowej.... masz jeszcze?unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra, zaczekaj jeszcze 1-2 dni, zobaczysz co będzie...
Unadarcy to wracaj nam szybko do zdrowia
Monkey ja to od zabiegu nie mogę patrzeć na jedzenie, bo wtedy dopiero chce mi się rzygać!
Smacznego i miłego dnia będę później i chcę zobaczyć dobre wieści na forum! Buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 09:14
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020 -
Dziekuje bardzo dziewczynki za zyczenia :* mam nadzieje,ze sie spelnia
Aleksandra kazdy ma racje, jedz zrobic Bete, tak to masz 100%pewnosc co sie dzieje,a tak bedziesz sie zamartwiac, tak jak ja tylko ja nie mam zadnego plamienia i tez w pon jade zrobic bete, bo nie wytrzymam juz z tym czekaniem kazdy test negatywny...tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleksandra1988 wrote:Oooo... No widzisz to poczekam co to będzie do końca tygodnia. A to sobie już mogę potraktować jako 1 dzień miesiączki?
Nie wiem jak to liczyć, ja liczę do dnia z żywą krwią, a te plamienia traktuje jako skutki poronienia.
Moim zdaniem spokojnie poczekaj, jak by @ nie przyszła za kilka dni to zrób sikańca.Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to czekam mocniejszej @ a później dwa tygodnie i kolejne działania
Przyszły cykl to będzie ostatni mój cykl starań a potem czas szukać pracy
Może za jakiś rok znów będziemy planowali ciążę a może uda się w następnym cyklu, kto to wieczarna_ma, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość