Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja piłam wino w sobotę całą butelkę A co Jak szaleć to szaleć. Ale na moje kielichu wyszły dwie lampki.. więc wypiłam dwie lampki. Brzmi lepiej.
Murzyna kocha mój mąż. Życzył sobie wczoraj, ale dostał dziś niespodziankę.
Aleksandra nie wiem jak u Ciebie ale u mnie zawsze mam krew od razu. Poobserwuj wszystko jak coś śmigaj na kontrolę.
papola, tysiaa93, unadarcy, czarna_ma, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyneczki widzę że impreza u Aleksandry się skończyła a u Papoli zaczyna - to ja lubie
Matylda08 nie sądziłam że kiedyś komuś pogratuluje okresu - gratuluję teraz tylko zafasolkować znowu, poczekać 9 miesięcy, urodzić.... a co, też się uda!
czarna_ma trzymam jutro kciuki, mam nadzieję że dostaniesz od życia najwspanialszy prezent, a i nam poprawisz humory
Szalona CZARNA, matylda08, tysiaa93, czarna_ma, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki jednym slowem ZOBACZYMY JUTRO ,Dziekuje za wasze wsparcie oby bylo trafne ale powiem wam boje sie
Heheh fajnie taki dluuuuuugggiiiiii weeekend chociaz ja mam dluuggiiii od poronienia, zrezygnowałam na jakis czas z pracy by na spokojnie zafasolkowac bez nerwówmatylda08, tysiaa93, Szalona CZARNA, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
czarna_ma wrote:Dziewczynki jednym slowem ZOBACZYMY JUTRO ,Dziekuje za wasze wsparcie oby bylo trafne ale powiem wam boje sie
Heheh fajnie taki dluuuuuugggiiiiii weeekend chociaz ja mam dluuggiiii od poronienia, zrezygnowałam na jakis czas z pracy by na spokojnie zafasolkowac bez nerwów
Będzie dobrze!
Ja też nie pracuję, ale jak w tym cyklu się nie udało to poszukam jakiejś pracy, żeby wyjść do ludzi i nie myśleć tylko o dzieckuczarna_ma, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:No tak, tak, najpierw kontrola u gin W ciągu pół roku uda się na pewno
tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny